Vine Black Friday 2018: reduceri la incaltaminte. Iata site-ul cel mai pregatit

Publicat pe 27.09.2018 la 11:13 Actualizat pe 27.09.2018 la 11:20

Black Friday se apropie cu pasi rapizi si majoritatea magazinelor, atat cele fizice, cat si cele online incep sa se pregatesca pentru sezonul de reduceri, pentru a reprezenta cea mai buna alternativa de cumparaturi si pentru a satisface cerintele unui numar cat mai mare de persoane.

Black Friday se apropie cu pasi rapizi si majoritatea magazinelor, atat cele fizice, cat si cele online incep sa se pregatesca pentru sezonul de reduceri, pentru a reprezenta cea mai buna alternativa de cumparaturi si pentru a satisface cerintele unui numar cat mai mare de persoane. Printre magazinele online de top, care au inregistrat in ultimii ani o cifra impresionanta de vanazari, se afla si Modlet, care si-a propus sa aduca in atentia persoanelor interesate de incaltaminte cele mai avantajoase preturi si oferte.
Iata care sunt strategiile pentru perioada de Black Friday si cum se pregateste unul dintre cele mai renumite magazine online de incaltaminte!

• Refacerea stocului cu un numar mai mare de produse

Atat calitatea, cat si cantitatea produselor sunt doua aspecte esentiale in apropierea reducerilor masive. In primul rand, pentru ca un magazin, fie el online sau offline, sa se bucure de un numar cat mai mare de clienti trebuie sa prezinte intotdeauna produse de o calitate exceptionala, iar in perioada vanzarilor accelerate sa nu faca rabat de la acest obiectiv. Totodata, disponibilitatea marimilor si diversitatea modelelor sunt aspecte la fel de importante, pentru a atrage un numar cat mai mare de cumparatori. Verifica si tu disponibilitatea colectiei de incaltaminte de la MODLET.ro, unul dintre cele mai bine pregatite site-uri in apropiere de Black Friday, pentru a iti face o idee despre articolele preferate, pe care intentionezi sa le achizitionezi in perioada urmatoare.

• Reduceri avantajoase

Oamenii vaneaza reducerile, mai ales pe cele destul de semnificative, pentru a isi putea cumpara cat mai multe produse, fara sa cheiltuie o suma prea mare de bani. Statisticile arata ca cele mai multe vanzari se inregistreaza la articolele de incaltaminte ce au pretul redus incepand de la 50%, pentru ca injumatatirea sumei pare sa starneasca interesul si curiozitatea cumparatorilor. Reduceri de pana la 70% se anunta in intervalul de timp urmator pentru majoritatea magazinelor online, de aceea oricine isi doreste sa isi actualizeze garderoba sau colectia de incaltari, ar trebui sa se grabeasca penntru a beneficia de cele mai bune preturi.

• Prelungirea perioadei de promotii

De cele mai multe ori, Vinerea Neagra nu se rezuma doar la promotii ce tin 24 de ore, ci perioada se extinde, fie pe tot weekendul, fie cu o saptamana inainte sau dupa ultima vineri din luna noiembrie. Aceasta strategie reprezinta un avantaj, in primul rand pentru site-urile sau centrele comerciale ce participa la acest eveniment, dar si pentru majoritatea persoanelor care isi doresc sa se bucure o perioada cat mai indelungata de reduceri, astfel incat sa aiba la dispozitie timpul necesar pentru a-si alege articolele preferate. Sunt unele site-uri care incept inca de pe acum reducerile pentru produsele comercializate, ajungand ca pe parcurs, cu cat se apropie Black Friday, sa creasca procentajul de oferte.

• Platforma bine structurata

Nu toate site-urile isi rezerva timp pentru a face actualizarile necesare lichidarii stocului sau adaugarea de produse noi, iar altele nu rezerva o pagina separata de reduceri, ceea ce face ca cercetarile unui viitor cumparator sa fie ingreunate. O platforma bine structurata si organizata va avea mai multe accesari, iar o persoana poate avea mai multe sanse de a isi gasi produsele dorite in cel mai scurt timp, fara eforturi indelugate.
Toate aceste criterii le vei descoperi la cel mai bine pregatit site pentru perioada reducerilor, iar experienta cumparaturilor online va fi o placere, chiar si in momentul in care un numar mare de utilizatori il acceseaza.

În articolul

Vine Black Friday 2018: reduceri la incaltaminte. Iata site-ul cel mai pregatit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x