WOW! S-a iubit cu Alex Velea (și) în noul ei videoclip, acum Antonia culege roadele! Iată ce beneficii i-au adus scenele hot

Publicat pe 22.06.2017 la 12:31 Actualizat pe 22.06.2017 la 12:49

Antonia s-a iubit cu Alex Velea si in cel mai recent videoclip al artistei.

Scenele fierbinți cu iubitul ei, Alex Velea, i-au adus un nou record Antoniei, La nici două zile de la lansarea pe Youtube a noului ei videoclip, ”Iubirea mea”, artista a înregistrat un record de audiență. Peste un milion de oameni au intrat să vadă videoclipul fierbinte, în care Antonia apare alături de Alex Velea și în ipostaze desprinse, parcă, din dormitorul lor.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de trei ani, însă, ei doi nu au recunoscut relația lor de la bun început. Abia când artista a rămas însărcinată cu primul lor copil au confirmat ceea ce se zvonea în urmă cu patru ani.

Am o veste care imi bucura sufletul si care ma face sa simt multa iubire dupa o perioada foarte dureroasa si dificila din viata mea.
Sunt insarcinata, iar anul acesta, Alex si cu mine vom deveni parinti. Sunt foarte fericita si imi doresc sa simtiti cu totii cel putin tot atata fericire!”
, a fost mesajul scris de Antonia pe rețelele de socializare în urmă cu 3 ani, înainte de nașterea primului lor fiu, Dominic. Alex și Antonia mai au un băiețel, Akim

În articolul

WOW! S-a iubit cu Alex Velea (și) în noul ei videoclip, acum Antonia culege roadele! Iată ce beneficii i-au adus scenele hot

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a venit tocmai din India pentru a vedea cum se petrece Paştele românesc. Reacţia ei când a ajuns pe Transalpina: "Suntem norocoşi"
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x