Cuisine
Rețetă din bucătăria bunicii: dulceață delicioasă de caise

Publicat pe 10.08.2021 la 12:59. Actualizat pe 10.08.2021 la 13:02

Dacă adori caisele, nu ezita să le conservi într-o delicioasă, aromată și plăcut colorată dulceață de caise. Este perfectă pentru deliciul de la mic dejun, alături de un ceai cu aromă deosebită. În plus, această dulceață este minunată și în diferite rețete de prăjituri și torturi.

Dulceața de caise își păstrează fructele ferme dacă acestea sunt conservate în apă cu bicarbonat

Profimedia Images

Caisele sunt printre fructele vedete ale verii, cu gust dulce acrișor și culoare îmbietoare. Pot fi consumate proaspete sau uscate, în funcție de gusturi și preferințe. Versatile, aceste fructe se folosesc și la diverse preparate, precum sunt sucurile, nectarurile, gemurile sau dulcețurile. Chiar și sâmburii caiselor sunt folosiți în compoziția uleiurilor cosmetice.

Dulceață de caise – Ingrediente

Ingredientele pentru această rețetă de dulceață se împart în două grupuri: ingrediente pentru dulceața propriu-zisă și ingrediente pentru pregătirea fructelor.

Ingrediente pentru dulceață:

Ingrediente pentru pregătirea caiselor:

Citește rețeta completă de dulceață delicioasă de caise pe CaTine.ro!

În articolul

Rețetă din bucătăria bunicii: dulceață delicioasă de caise

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp