• 5 trucuri ingenioase pentru a găti mâncăruri delicioase mai repede

    acum 38 zile

    Bucătarii profesioniști au dezvăluit câteva secrete cu ajutorul cărora fac față numărului mare de comenzi din restaurante:

    Rețetă de clătite delicioase de la Doinița Oancea. Învață de la actrița din iSerialul “Când mama nu-i acasă" să pregătești un desert de nota 10!

    acum 178 zile

    Pe Doinita Oancea o veti putea vedea, in curand, in cel de-al doilea sezon al iSerialului “Cand mama nu-i acasa", produs de Ruxandra Ion.

    Cum îți convingi copilul să mănânce tot din farfurie. Cele mai simpatice decorațiuni comestibile

    acum 217 zile

    Cel mic refuza sa manance fructe si legume? Pune in aplicare aceste trucuri, iar el nu va mai refuza niciodata ceea ce ii pui in farfurie.

    Cum poți tăia ceapa fără să-ți mai miroasă mâinile de la ea? Indiciu: ai nevoie de un... pieptăn

    acum 234 zile

    Cand tai ceapa, nu doar ca iti dau lacrimile, dar ti se impregneaza si mirosul acesteia pe degete.

    Cum se alege carnea de miel? Iată la ce anume trebuie să fii atent pentru a te asigura că aceasta este PROASPĂTĂ

    acum 244 zile

    Atunci cand cumparati carne de miel trebuie sa fiti atenti la cateva detalii.

    Cea mai inedită metodă prin care pot fi vopsite ouăle de Paşte. Ai nevoie de un dres, legume și... timp

    acum 244 zile

    Ouale pot fi vopsite si altfel decat folosind vopseaua din comert.

    8 ponturi pentru un cozonac pufos. Urmează-le și îți vei impresiona musafirii

    acum 245 zile

    Daca vrei sa ai un cozonac pufos, iata cateva ponturi utile.

    Rețete savuroase pentru masa de Paște: friptură de miel la cuptor

    acum 247 zile

    Chef Maria Burlacu va recomanda o reteta de friptura de miel frageda.

    Stufat de miel cu o coroniță din ceapă și usturoi verde. O rețetă ce te va face să te îndrăgostești de carnea de miel!

    acum 250 zile

    Stufatul de miel nu trebuie să lipseasca de pe masa de Paste. Aceasta reteta te va face sa te indragostesti de carnea de miel.

    Pască din aluat de cozonac și trei tipuri de umplutură

    acum 251 zile

    Pregatiri pentru masa de Paste.

    Cum să îţi faci VOPSEA NATURALĂ pentru a colora ouăle de Paşte

    acum 257 zile

    Daca nu vrei sa iti cumperi vopsea de oua din comert, incearca, atunci, aceasta varianta naturla.

    8 trucuri care îți vor face munca mai ușoară în bucătărie

    acum 319 zile

    Iata caateva ponturi care, mai mult ca sigur, iti vor usura treaba in bucatarie.

    Ce se întâmplă dacă pui două ouă crude în cuptorul cu microunde pentru 5 minute. NU ÎNCERCAȚI ȘI VOI!

    acum 320 zile

    V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă dacă pui două ouă crude în cuptorul cu microunde pentru 5 minute? EI bine, nu v-am recomanda să faceți voi asta acasă. CHIAR NU! Au făcut-o alții, iar ce a ieșit nu a fost prea plăcut. Așadar, urmăriți clipul...

    Ai gusta așa ceva? Într-o cârciumă din Caraibe, chef Cătălin Scărlătescu și-a luat inima în dinți și a mâncat tocăniță de... IGUANE

    acum 324 zile

    In vacanta lui in Caraibe,chef Caralin Scarlatescu si-a luat inima in dinti si a incercat un preparat exotic

    5 trucuri simple pentru a schimba repede aspectul bucătăriei. Toți musafirii vor fi impresionați

    acum 341 zile

    Pune in aplicare cateva trucuri si toti te vor intreba daca ai renovat casa.

    Da' de unde petrecere de fițe? Delia a pretrecut un Crăciun cu sarmale, piure și pâine de casă

    acum 352 zile

    Delia le-a aratat tututor cem bucate a avut pe masa de Craciun.

    O rețetă de-ți lasă gura apă: cârnați țărănești cu multă slănină

    acum 356 zile

    Nu exista masa traditionala de Craciun fara carnati.

    Rețetă - COZONAC cu ciocolată. Cum poți să pregătești cel mai bun DESERT pentru masa de Crăciun

    acum 356 zile

    Gasesti aici o reteta delicioasa pentru masa de Craciun!

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    »

    Latest Happy News


    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »