CulTOUR
CulTour 2021: Ce nu se vede pe micul ecran cu Răzvan Alexe și Nuami Dinescu

Publicat pe 01.04.2021 la 16:54. Actualizat pe 01.04.2021 la 17:47

Criss și Vlad, gazdele emisiunii CulTour, oferă fanilor serialului „Adela” oportunitatea de a vedea ce se întâmpla în spatele camerelor de filmat: metodele de filmare, glumele de la filmare și munca din spatele unui personaj bine jucat.

Razvan Alexe și Nuami Dinescu, în rolurile lui Adi și al Floricăi în serialul Adela

TV Happy

Adela, în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1!

În această ediție de CulTour aflăm mai multe, alături de Criss și Vlad, despre tot ce nu se vede în serial, despre personajele tale preferate și munca pe care actorii o depun pentru a transmite o poveste de excepție. De data aceasta Răzvan Alexe povestește tot ce nu se știe despre el și personajul Adi, iar de la Nuami Dinescu aflăm detalii despre personajul ei delicios, Florica.

În pauza dintre filmări, actorul Răzvan Alexe a acceptat provocarea CulTour și a oferit un interviu în exclusivitate despre personajul pe care îl interpetează în serialul „Adela”, Adi. Răzvan mărturisește că a fost de-a dreptul impresionat de primele scenarii citite, deoarece povestea este foarte complexă, iar personajul său, Adi, este implicat în foarte multe relații cu celelalte personaje.

Mi-a plăcut foarte mult, erau plot twisturi peste plot twisturi, multe schimbări. Mi-am dat seama că este genul de serial care o să te țină cu sufletul la gură până la următorul episod.

Despre personajele Adi și Florica, interpretate de Răzvan Alexe și Nuami Dinescu

Actorul povestește cu drag despre personajul său, pe care îl consideră complex. Mai mult de atât, consideră că Adi a devenit o parte din el, cu toate că au principii diferite de viață. Este un personaj care joacă foarte mult, care falsifică tot felul de reacții și situații în raport cu celelalte personaje din serial.

Adi este un personaj foarte colorat, deși la bază este un sărman care vrea să-și depășească condiția de băiat de mahala. O să profite de orice oportunitate, cu orice scop. E un personaj care joacă.

Răzvan este de părere că oricât de mari sunt discrepanțele dintre tine ca om și personaj, în momentul în care ai de pus în scenă un rol te transfori sută la sută în caracterul pe care îl ai de jucat, pentru că asta e treaba unui actor.

Adi e un personaj pe care am ajuns să-l înțeleg și să-l îmbrățișez cu totul. Dacă eram un prieten de-al lui, aș fi fost lângă el să-l trezesc la realitate.

Doamna Nuami Dinescu, o mare actriță a teatrului românesc, a fost la rândul său de acord să vorbească despre personajul ei delicios, Florica. Florica este o femeie care face parte din populația de mijloc, de la țară. E curioasă, ca toate femeile singure de la sat, o femeie îndrăzneață cu o minte dezghețată, fiind unul dintre personajele care-și construiește o viziune asupra lumii în funcție de lucrurile pe care le observă.

Nuami Dinescu mărturisește că s-a împăcat foarte bine cu personajul ei, deși nu au nimic în comun. Cu toate acestea a reușit să intre cu adevărat în pielea personajului și să o simpatizeze pe Florica.

Nu rata serialul Adela, în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1!

Citește și:
În articolul

CulTour 2021: Ce nu se vede pe micul ecran cu Răzvan Alexe și Nuami Dinescu

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp