Ioana Ginghină a spus, la Happy Channel, care a fost cea mai grea decizie din viața sa: ”A fost cumplit”

acum 4 zile

Ca o carte deschisă, actrița din serialul ”O grămadă de caramele”, a povestit despre lucrurile frumoase, dar și despre cele mai puțin plăcute.

Ioana Ginghină, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Trebuie să acorzi timp oameilor importanți din viața ta”

acum 5 zile

Ioana Ginghină, alias Geanina din serialul ”O grămadă de caramele”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Oana Zăvoranu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”:”Nu-mi încarc memoria cu ce nu mă interesează”

acum 6 zile

Oana Zăvoranu ne-a povestit despre motanul ei, Marty, despre dorința de a retrăi relația cu mama ei, dar în alte condiții, care este cartea ei preferată, despre toate acestea, dar și despre multe altele, Oana a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Oana Zăvoranu, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi place foarte mult să mă uit la documentare inteligente”

acum 6 zile

Oana Zăvoranu a primit provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Un altfel de interviu pentru Oana, la Happy Channel.

"Oxygen", piesa de teatru care a cucerit Europa, se joacă și în România. Despre aceasta, la ”CulTOUR”

acum 7 zile

”«Oxigen» este un spectacol care m-a încântat atât de tare, încât am zis că am să îmi duc prietenii o dată și încă o dată ca să profit de ocazie să îl revăd. E mai mult decât spectacol, e mai mult deâct...

Care sunt cele 7 cuvinte în care se descrie Oana Zăvoranu? Aflați, astăzi, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 8 zile

Oana Zăvoranu este invitata ediției de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Filme de văzut și de... ocolit. La care dintre cele două categorii se încadrează peliculele ”Capernaum” și ”The Favourite”

acum 8 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor, specialistul în cinematografie, face două recomandări: un film pe care merită să îl vedeți și un altul pe care, în opinia sa de critic de film, este mai bine să îl... ocoliți. Cele două pelicule...

Alexandru Ion, ”CulTour”: ”Am foarte multe liste”

acum 11 zile

 La doar 31 de ani, actorul Alexandru Ion a jucat pe cele mai importante scene ale teatrului românesc. El a acceptat provocarea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzată de postul...

Ioana Blaj, alias Iza, din ”Fructul Oprit”, a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Sunt prea directă!”

acum 12 zile

 Ioana Blaj, actriţa din serialul ”Fructul oprit”, a răspuns interviului de 61 de întrebări, al emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). - Ce faci primul lucru,...

AZI, la ”CulTOUR”, vine Alexandru Ion, un reprezentant de seamă al tinerei generații de actori

acum 12 zile

În ediția de joi, 14 martie, a emisiunii ”CulTOUR”, tânul actor Alexandru Ion vine să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora...

Liviu Vârciu a mărturisit la ”CulTOUR”: "M-am despărțit de o fată după ce am văzut un film"

acum 13 zile

”Eu sunt un om care se consumă foarte mult”, este mărturisirea făcută de Liviu Vârciu la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, la Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare de la 23.00).

Interviu de colecție cu fiica Maiei Morgenstern, Cabiria. Iată ce i-a spus celebra ei mamă, când a văzut-o prima oară pe scenă

acum 14 zile

Pentru emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Irina Margareta Nistor a realizat un interviu de colecție cu fiica marii actrițe Maia Morgenstern. O prezență discretă în mass media, Cabiria Morgenstern a vorbit despre relația cu celebra sa mamă, despre familia sa și despre decizia ei de a urma o carieră în actorie.

Liviu Vârciu a dezvăluit, la Happy Channel, care sunt cele două intrumente la care știe să cânte. Puțini oameni mai cântă azi la ele

acum 14 zile

Liviu Vârciu, invitat la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, a mărturisit că, în copilărie, mama lui l-a îndemnat să studieze muzica. Astfel, la inițiativa ei, Liviu a început să studieze... acordeonul și cornul.

La emisiunea CulTour, actorul Octavian Strunilă a mărturisit care e motivul pentru care ar vrea să iasă la o cafea cu Simona Halep

acum 14 zile

 La postul Happy Channel, Octavian Strunilă, prezentatorul show-ului de aventură ”Ultimul Trib”, a răspuns interviului complex, format din 61 de întrebări, al emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. - Descrie-te...

Exclusiv Happy Channel: Maia Morgenstern va lansa un spectacol inspirat din viața sa

acum 14 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, ediția aniversară cu ocazia celor 3 ani de Happy Channel, marea actriță Maia Morgenstern a povestit despre copiii săi, despre surprizele pe care aceștia i le făceau și i le fac în fiecare primăvară. Mare actriță se poate...

Livu Vârciu, moment de sinceritate la emisiunea ”CulTOUR”: ”Eu am fost un copil bătut”

acum 18 zile

Liviu Vârciu, alias Costică, din serialul ”Fructul Oprit”, a mărturisit la emisiunea ”CulTOUR” (difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30), că nu înțelege de ce oamenii sunt foarte răi.

Producătorul Dan Drăghicescu, despre "Fata din Transilvania", un scurtmetraj cu Maia Morgenstern

acum 18 zile

Dan Drăghicescu, producătorul scurtmetrajului „Fata din Transilvania” a fost invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”. Dan Drăghicescu a lucrat multă vreme în publicitate, primul său contact cu acest domeniu având loc în...

Liviu Vârciu, moment de sinceritate, la Happy Channel: "În fiecare dimineață îmi iau fata în brațe... însă, ca tată, sunt groaznic"

acum 18 zile

Actorul, care s-a făcut remarcat ca și cântăreț, mai întâi, după ce a cucerit întreaga țară cu piesa „Ochii tăi”, le-a arătat telespectatorilor Happy Channel și o altă latură a sa: aceea sensibilă.

Nico a povestit, la ”CulTOUR”: ”Le cântam oamenilor din stația de autobuz”

acum 20 zile

Nico, una dintre cele mai bune voci din România, a acceptat provocărea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

La ”CulTOUR”, Liviu Vârciu vorbește un subiect sensibil: ”De când l-am pierdut pe frate-meu, în Constanța mă duc doar toamna…”

acum 20 zile

La ”CulTOUR”, Liviu Vârciu povestit lucruri mai puțin știute despre el, copilăria și cariera lui. Actorul din serialul ”Fructul Oprit” își amintește cum și-a luat bătaie, în copilărie, de la părinți.

Teatru la Cinema, un proiect care se desfăşoară în 14 locaţii din România

acum 22 zile

Teatrul se poate vedea și în sala de cinema. Asta grație proiectului ”Teatru la cinema”, despre care Irina Margareta Nistor a vorbit, la Happy Channel, cu Paula Varga.

Ce filme merită văzute la cinema? Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 22 zile

Așa cum v-a obișnit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vorbește despre filmul pe care merită să dați banii la cinema și despre filmul pe care, mai bine, îl ocoliți.

La ”CulTOUR”, Radu Vâlcan a demontat mitul seriozității sale de la TV: ”Eu sunt un tip extrem de haios”

acum 25 zile

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii ”Insula iubirii” a venit la Happy Channel să răspundă celor 61 de întrebări ale emsiunii ”CulTOUR”. Tată a doi copii, Radu a mărturisit că își dedică acestora cea mai mare parte a timpului său.

”Nu mint niciodată. Nu-mi place să mint”, a mărturisit Radu Vâlcan la Happy Channel

acum 25 zile

Radu Vâlcan a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, de postul Happy Channel.

Singurătatea este cea mai mare frică a cântăreței Nicoleta Nucă. De ce? A explicat la ”CulTOUR”

acum 25 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Nicoleta Nucă a mărturisit că una dintre cele mai mari temeri ale sale este să nu rămână singură. Singură, fără persoanele dragi alături.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »