CulTOUR
CulTour 2021: Dominique Lăcătuș, despre studiile din Spania și pasiunea pentru actorie

Publicat pe 16.04.2021 la 16:57. Actualizat pe 16.04.2021 la 18:48

Dominique Lăcătuș, fiica celebrului atrenor de fotbal Marius Lăcătuș, a oferit un interviu în exclusivitate pentru emisiunea CulTour. Dominique interpretează rolul Taniei, secretara lui Paul Andronic, în serialul “Adela”.

Dominique Lăcătuș în rolul Taniei, în serialul Adela

TV Happy

“Adela” este în fiecare joi de la ora 20:30, la Antena 1!

După terminarea filmările pentru serialul Adela, Dominique a acceptat provocarea CulTour și a stat de vorbă cu Alexandra Gherman despre pasiunea ei pentru actorie, studiile din Spania și preconcepțiile pe care oamenii le au despre ea, fiind fiica lui Marius Lăcătuș.

Dominique Lăcătuș mărturisește că a avut din totdeauna o înclinație pentru lumea artelor, încă din copilărie. Cu toate că este fiica unui mare sportiv din România, Dominique a fost pasionată de complet alte lucruri spre deosebire de tatăl său. A intrat lumea gimnasticii când era încă la grădiniță, dar nu a durat mult timp. Mai târziu tatăl ei a îndemnat-o să încerce tenisul, dar din nou fără succes.

Îl admiram foarte mult pe tata și voiam să fiu ca el. Am încercat multe sporturi pentru el, dar mi-am dat seama că eu vreau să fac actoria.

Departe de țara natală, dar cu un vis

Le-a mărturisit părtinților ei puțin mai târziu că și-ar dori să studieze actoria și să se îndepertăze de lumea sporturilor, decizie pe care aceștia au respectat-o. I s-a propus să plece în Spania la studii, lucru pe care l-a și făcut fără să se gândească prea mult.

Dacă am zis că plec, plec. Nu m-am gândit foarte mult, nu m-am gândit că poate o să-mi fie greu. Aveam 15 ani când am plecat în Spania, mi-am spus că „ce o fi, o fi”.

Și în felul acesta a început aventura lui Dominique într-o țară complet nouă, unde nu știa prea bine limba, iar sistemul de învățământ era complet diferit. A fost nevoită să sară un an școlar din cauza sistemului Spaniol, lucru care i-a îngreutat și mai mult studiile. Studia constant pentru a ajuns la nivelul copiilor de acolo, în pauza profesoara ei de Spaniolă o coordona și o ajuta cu temele, iar acasă lucra intens cu profesorul de meditații.

Am învățat foarte multe de la colegii mei. La vremea la care împlineam 18 ani deja știam la perfecție limba.

La vârsta de 18 ani Dominique s-a hotărât să se mute singură din dorința de libertate și independență. Și-a luam un apartament în Madrid, unde a și urmat studiile universitare. Actriță mărturisește că Universitatea a fost mult mai ușoară, era cunoscătoare de limbă și se integrase foarte bine. Aceasta povestește că nu i-a fost ușor să locuiască singură, dar a legat prietenii puternice care țin până în prezent.

Dominique mărturisește că domeniul artistic e greu și complicat în orice țară, nu doar în România. Tratamentul și sacrificiile sunt aceleași, indiferent de locul în care te afli.

Dominique este conștientă de faptul că este foarte multe păreri și preconcepții despre ea în media. Mai ales că nu a apărut niciodată în fața unei camera pentru a da vreo declarative sau vreun interviu. Recunoaște în ciuda faimei tatălui ei a fost mereu o persoană simplă, care s-a bucurat mereu de prezența prietenilor ei și atât. Nu i-a plăcut niciodată să spună cine este tatăl ei sau să se laude cu celebritatea transmisă de la acesta.

Sunt extreme de multe lucuri pe care oamenii nu le știu despre mine. Nu m-am pus niciodată în fața camerelor de filmat în calitate de fiica lui Marius Lăcătuș.

Nu rata serialul Adela, în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1!

Citește și:
În articolul

CulTour 2021: Dominique Lăcătuș, despre studiile din Spania și pasiunea pentru actorie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp