CulTOUR
CulTour 2021: Răzvan Fodor, despre femeile frumoase din viața lui, familie și carieră

Publicat pe 11.03.2021 la 16:48. Actualizat pe 11.03.2021 la 16:53

Cu ocazia de 8 martie, cunoscută ca „Ziua Internațională a Femeii”, gazdele emisiunii CulTour au stat de vorbă cu actorul și omul de televiziune, Răzvan Fodor, pentru a afla care sunt cele mai importante femei din viața acestuia și multe altele.

Răzvan Fodor în serialul Adela, de la pe Antena 1

TV Happy

Invitatul de astăzi, un carismatic și talentat actor, Răzvan Fodor, a oferit un interviu în exclusivitate pentru emisiunea CulTour, despre amintirile din copilărie și modul în care ar trebui să fie femeia cu adevărat celebrată.

În cadrul interviului cu Răzvan Fodor s-a deschis în fața telespectatorilor și a vorbit despre cele mai iubite și frumoase din viața sa și despre amintirile din copilărie legate de ziua de 8 martie.

Răzvan mărturisește că nu sărbătorește venirea primăverii într-un mod diferit față de ceilalți oameni, motiv pentru care spune că ideea de persoană publică nu-ți schimbă tabieturile sau obiceiurile de zi cu zi, pe care cu toții le avem.

Cum sărbătorește Răzvan Fodor femeia în fiecare zi

Nu înțeleg ideea conform căreia luna martie e pentru femei, nu e adevărat. Tot anul trebuie să fie pentru ele, tot anul trebuie să fie pentru noi, tot anul trebuie să fie pentru toată lumea.

Actorul susține cu tărie că apropierea unei sărbători nu ar trebui să te împingă să fii mai bun, ci să-ți reamintească că tot timpul trebuie să fii mai bun și să sărbătorim femeie în orice anotimp, nu doar primăvara. Cu toate acestea Răzvan Fodor se conformează unor tradiții: “clasicul buchet de flori adus acasă pentru maică-mea, pentru soția mea, o masă frumoasă în familie și o sticlă de vin”.

Lucrez mai mult pe calitatea vieții. Poți surprinde o femeie cu o floare, dar cred cu tărie că floarea aia poate să vină oricând. Dacă îi dai stare de bine, siguranță, zâmbete și umor în casă, face ca floarea să nu mai aibă aceeși însemnătate.

În ciuda acestui lucru, copilul Răzvan Fodor era unul foarte fericit în perioada zilei de 8 martie. Își amintește cu drag de perioada în care confecționa felicitări și flori din hârtie la școala pentru mama sa sau pentru o altă colegă. Povestește cu amuzamentul de momentul în care oferea mărțișoare fetelor și primea în schimb un pupic.

Îmi păstram 5 mărțișoare cele mai smechere, care erau pentru cele cinci fete din clasă care-mi plăceau mie. Toate erau mărțișoare, dar la vremea aia le vedeam complet diferit. Era un moment frumos, era ceva special să primești o îmbrățișare de la o fată sau o atenție.

Actorul povestește cu nostalgie de perioada primăverii din copilărie, pe care o aștepta cu sufletul la gură. Pentru el reprezenta perioada în care se topea zăpadă și începeau toate jocurile pe stradă, în fața blocului.

Acum, ca adult, mă bucur de alte lucruri la venirea primăverii. Am o grădină și de cele mai multe ori stau și privesc cum înfloresc mugurii. Mă bucur atât de tare când văd procesul de creștere al florilor din grădina mea.

Nu rata serialul Adela, în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1!

Citește și:
În articolul

CulTour 2021: Răzvan Fodor, despre femeile frumoase din viața lui, familie și carieră

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp