CulTOUR
CulTour 2021: Răzvan Fodor, despre fiica lui și drumul către succes

Publicat pe 31.03.2021 la 18:08. Actualizat pe 31.03.2021 la 18:50

Cu ocazia de 8 martie, cunoscută ca „Ziua Internațională a Femeii”, gazdele emisiunii CulTour au stat de vorbă cu actorul și omul de televiziune, Răzvan Fodor, pentru a afla care sunt cele mai importante femei din viața acestuia și anii de studenție.

Răzvan Fodor în serialul Adela, de la pe Antena 1

TV Happy

Invitatul de astăzi, un carismatic și talentat actor, Răzvan Fodor, a oferit un interviu în exclusivitate pentru emisiunea CulTour, despre fiica sa și drumul pe care l-a parcurs în viață pentru a atinge succesul.

În cadrul interviului cu Răzvan Fodor s-a deschis în fața telespectatorilor și a vorbit despre cele mai iubite și frumoase din viața sa și despre amintirile din vremea studenției.

Răzvan Fodor este un tată implicat și foarte prodectiv de cele mai multe ori. E conștient că la un moment dat fiica sa va cunoaște un băiat, dar acesta se declară pregătit. Răzvan a pregătit deja un plan pentru acel moment, și câteva probe de foc prin care îl va trece pe respectivul băiat. Își dorește să-l cunoască întâi personal, să-l testeze puțin pentru a se convinge că e un om care se ține de cuvânt și mai apoi îl va trece prin celebra probă a “șprițului”.

N-am cum să nu mă prind de un om, după atâta experiență. Am fost mereu mai mistic, mă prind imediat de oameni. De toți oamenii de care m-am desprins, m-am desprins pentru că am simțit că ceva nu e ok cu ei.

Drumul către succes a lui Răzvan Fodor

Răzvan Fodor a fost dintotdeauna un om cameleonic, a stăpânit și încercat multe domenii de-a lungul timpului: a făcut muzică, într-o rupă de mare succes, activează în domeniul cinematografic și este și un om bun de televiuziune, motiv pentru care succesul a fost inevitabil într-un anumit punct.

Recunosc că nu am avut niciodată un idol după care m-am ghidat. Totul a venit foarte ușor și lin, dar într-un fel haotic. Nu cred în celebritate, cred că sunt un om pe care îl cunosc mai mulți oameni.

Actorul mărturisește că succesul nu a venit peste noapte, a fost un proces lent, lucru care l-a bucurat pentru că a avut timp să reflecteze asupra unor lucruri și să nu-și ia lumea în cap. Acesta se consideră un om norocos, în ciuda faptului că a muncit, crede cu tărie că planul este stabilit de dinainte și că tu trebuie să fii doar un om bun și să profiți de ce ți se oferă.

Am plătit tribute pentru ceea ce am devenit cu anii.

Totul a început cu muzica, pasiunea pe care Răzvan a dezvoltat-o și fructificat-o încă din copilărie. A cântat la Palatul Copiilor o perioadă de timp, iar mai apoi și-a înființat o trupă. Puțin mai târziu a fost observant de o formative mare din tară și a cântat alături de ei timp de 5 ani. Răzvan a avut un drum plin de suișuri, dar și de coborâșuri. După ce formația s-a destrămat a primit oportunitatea de a jucat într-un serial, și de la un serial a ajusn să facă parte din distribuția a șapte seriale de succes. A fost prezentator TV, și în prezent face parte din distribuția serialului “Adela”.

Toate s-au legat într-un fel. E o chestie și de noroc, dar mai mult de agentul tău spiritual, care stă tot timpul pe lângă noi. Am fost un om bun și mi s-au deschis și porți peste asta.

Nu rata Adela, în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1!

Citește și:
În articolul

CulTour 2021: Răzvan Fodor, despre fiica lui și drumul către succes

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp