Happy People
A fost confirmat numele actorului care îl va înlocui pe Fernando Colunga în „Malverde: El Santo Patron”

Publicat pe 19.02.2021 la 11:22. Actualizat pe 19.02.2021 la 11:37

Este oficial! După numeroase presupuneri, Telemundo a anunțat numele protagonistului noii producțiii de excepție „Malverde: El Santo Patron”. El urmează să îl înlocuiască pe Fernando Colunga.

Pedro Fernandez îl va înlocui pe Fernando Colunga în „Malverde: El Santo Patron”

Getty Images

Telemundo își propune să dea lovitura pe micile ecrane, cu o nouă serie inedită. „Malverde: El Santo Patron” își propune să spună povestea unui bandit mexican, pe nume Jesús Malverde, care a existat în realitate. Acesta s-a născut în 1870 în Sinaloa și a devenit o figură legendară a împrejurimilor. Și-a dedicat viața protejării oamenilor săraci și nevoiți să facă trafic de droguri pentru a supraviețui. El s-a stins din viață la vârsta de 39 de ani.

Deși compania își propusese ca premiera să aibă loc în 2020, filmările au fost mult întârziate de situația pandemiei. În același timp, noul virus a dus și la retragerea din proiect a actorului pe care l-ar fi dorit a fi în rol principal.

Modul grav în care COVID-19 a afectat țara, l-a determinat pe interpretul lui Jose Armando din „Esmeralda” să ia o decizie radicală. Fernando Colunga, în vârstă de 54 de ani, s-a gândit că este mai bine, pentru moment, să stea departe de platourile de filmare și să aibă grijă de sănătate.

Cine îl va înlocui pe Fernando Colunga în „Malverde: El Santo Patron”

După o listă lungă de posibili actori ce ar putea prelua rolul principal, compania producătoare a luat decizia mult așteptată de fani. Telemundo a anunțat oficial cine va fi noul „tâlhar” al Mexicului. Noul protagonist este nimeni altul decât Pedro Fernández.

Cunoscutul actor, cântăreț și compozitor mexican, care și-a început cariera artistică la frageda vârstă de doar 7 ani, a primit cu mare bucurie vestea. Anunțul a fost făcut cu mare fanfară, în cadrul emisiunii „Hoy día”. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, s-a arătat foarte entuziasmat.

„Sunt foarte fericit, fericit și entuziasmat de un proiect minunat pe care în curând vom începe să îl înregistrăm și care va fi cu siguranță pe placul publicului.”, a spus el.

Pedro Fernández a mai povestit că noua provocare i-a surâs din mai mule motive.

„În primul rând, pentru că este o producție minunată, este o poveste frumoasă. Este un proiect foarte important pentru Telemundo, poate puțin mai mult decât altele, datorită cererii, producției, și a distribuției.”

De asemenea, el a recunoscut că a avut o perioadă destul de lungă de pauză și crede că a venit timpul să revină în fața telespectatorilor.

„Cred că timpul de așteptare între o producție și o alta a fost suficient pentru ca publicul să ia o pauză de la imaginea mea.”, a împărtășit cu Adamari López și Stephanie Himonidis.

Ultimele sale apariții au fost în telenovelele „Hasta el fin del mundo” în anul 2014 și „Un colț de rai”, în 2012.

Anunțul oficial

Într-un comunicat recent, compania producătoare a raportat retragerea lui Colunga, menționând clar faptul că actorul va colabora în cadrul proiectelor viitoare.

„Telemundo a luat o decizie creativă de a lucra cu Fernando Colunga la alte proiecte viitoare, așa că nu va face parte din distribuția serialului Malverde.”, au transmis reprezentanții companiei.

Așa că acum, după ce s-a decis asupra lui Pedro Fernández, Marcos Santana, președintele Telemundo Global Studios, a spus, potrivit People en Español :

„Suntem încântați că Pedro se întoarce pe micile ecrane, la Telemundo și se alătură acestei distribuții stelare, care va da viață unei povești legendare pentru publicul nostru hispanic din Statele Unite. „Malverde: El Santo Patron”este o dramatizare a vieții unui personaj extraordinar și este, fără îndoială, una dintre cele mai mari producții ale noastre de până acum. Va fi realizată cu o atenție extraordinară la detalii, pentru a recrea cu exactitate modul în care au trăit oamenii din Mexic, la sfârșitul secolului al XIX-lea.", a spus Santana.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de EL MERO PATRON MALVERDE (@malverde.patron)

Citește și:
În articolul

A fost confirmat numele actorului ce îl va înlocui pe Fernando Colunga

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp