Happy People
A murit fratele lui Eric del Castillo și unchiul lui Kate del Castillo. A jucat în Amor Real și El Manantial

Publicat pe 04.09.2024 la 11:59. Actualizat pe 04.09.2024 la 12:33

Veronica del Castillo a confirmat vestea morții unchiului său, Gustavo del Castillo Negrete. Acesta a avut o traiectorie largă în televiziune și cinema, fiind cunoscut pentru rolurile din telenovele mexicane.

Eric del Castillo reacționează în fața morții fratelui său

Getty Images

Dacă toți îl cunosc pe Eric del Castillo, acum vor avea șansa de a intra puțin și în viața lui Gustavo del Castillo Negrete, fratele acestuia. Cel din urmă a încetat din viață recent, lăsând în urma sa o familie îndurerată și fani care și-l vor aminti cu plăcere.

A murit fratele lui Eric del Castillo și unchiul lui Kate del Castillo

Vestea morții a fost anunțată în mediul online de către Asociația Națională a actorilor din Mexic, luni 2 septembrie 2024. A fost și nepoata acestuia, Veronica del Castillo, cea care a împărtășit un mesaj pe propria pagină de socializare. Kate del Castillo nu a făcut nicio declarație până în acest moment.

View this post on Instagram

A post shared by Verónica del Castillo (@vdelcastillotv)

“Doar corpul moare, spiritul tău va rămâne mereu alături de noi, unchiule. Te iubesc. A ta, macarroni.”, a scris aceasta alături de o imagine cu regretatul actor. Comunicatul nu a dezvăluit data exactă a morții, dar nici cauza. Totuși, mulți îi cunosc cariera de succes și ce a reușit să obțină de-a lungul vieții.

“Lasă o moștenire importantă în televiziunea mexicană, special pentru participarea sa în varii producții, printre care Chespirito, fiind una dintre cele mai iconice show-uri din istoria televiziuni din America Latină.”, se arată într-un text publicat pe rețelele sociale în aceeași postare a Veronicăi del Castillo. Nu a dezvăluit însă cum se găsește tatăl său în acest caz și nici celelalte rude apropiate.

Potrivit celor de la Tvynovelas și citați de univision.com, Gustavo del Castillo Negrete și-a început traiectoria pe micile ecrane și la scurtă vreme a devenit un chip de neuitat. A participat în proiectul Chespirito a lui Roberto Gomez Bolanos. În cinematografie și-a lăsat de asemenea amprenta cu filme precum Capulina contra los monstruos’, ‘Superzan El Invencible’ și ‘La amargura de mi raza’.

În lumea telenovelelor a făcut parte din producții precum ‘Cuna de lobos’, ‘Rosa salvaje’, ‘Dulce Desafío’ și ‘Alcanzar una estrella’. A lucrat alături de regretata Adela Noriega în povești precum Amor Real, El privilegio del amar și El Manantial. A jucat alături de fratele său și nepoata Kate del Castillo în La Mentira.

Care este motivul pentru care Eric del Castillo îi mulțumește lui El Chapo Guzman

Eric del Castillo a fost întrebat despre El Chapo, traficantul care a avut legături cu fiica sa în trecut. În plus, și-a exprimat mulțumirea față de acesta.

“Nu știu, dar eu personal îi mulțumesc, s-a purtat foarte bine cu fiica mea, nu a avut lipsă de respect și i-a respectat integritatea fizică.”, a declarat marele actor. Cu toate acestea, a mărturisit că tot ce a făcut El Chapo va fi lăsat în voia justiției.

Citește și:

“Nu, uite, am decis să întoarcem pagina. A fost un episod din viața sa, interesant dintr-un anumit punct de vedere, foarte dur și dificil din alt punct de vedere, pentru noi, pentru ea și pentru familie.”, a mai spus marele actor. Kate del Castillo locuiește în prezent în SUA și se bucură de succes pe plan profesional. A avut mai multe realizări de-a lungul timpului și în prezent se află într-o relație.

În articolul

A murit fratele lui Eric del Castillo și unchiul lui Kate del Castillo. A jucat în Amor Real și El Manantial

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp