Kate del Castillo se alătură unui proiect de succes. În ce serial poate fi văzută actrița și ce spune despre personajul ei ”malefic”

Publicat pe 07.03.2024 la 16:44 Actualizat pe 07.03.2024 la 17:11

Kate del Castillo, fiica lui Eric del Castillo, a acceptat să facă parte din două proiecte de succes. În primul joacă rolul unui personaj ”malefic”, în timp ce în al doilea serial doar își împrumută vocea unui animal numit Alebrije.

colaj de imagini cu kate del castillo

Kate del Castillo, fiica lui Eric del Castillo, a acceptat să facă parte din două proiecte de succes. În primul joacă rolul unui personaj ”malefic”, în timp ce în al doilea serial doar își împrumută vocea unui animal numit Alebrije.

Profimediaimages.ro

Fiica lui Eric del Castillo e pe val! A acceptat să se alăture distribuțiilor a două seriale de succes. Iată despre ce este vorba.

Citește și: Momente triste pentru Arturo Peniche! Nepotul său, de doar trei anișori, a fost operat de urgență. De ce a ajuns pe mâna medicilor

Kate del Castillo se alătură unui proiect de succes. În ce serial poate fi văzută fiica lui Eric del Castillo

Kate del Castillo se alătură distribuției "The Cleaning Lady" (Doamna de la curățenie). Serialul o urmărește pe Elodie Yung în rolul lui Thony, o imigrantă din Las Vegas care lucrează pentru mafie, făcând curățenie după crimele acestora. O face pentru a plăti tratamentele medicale ale fiului ei.

Kate Del Castillo joacă în cel de-al treilea sezon al serialului și dă viață unui personaj negativ, pe care îl numește ”malefic”.

În emisiunea ”The Today Show”, Kate del Castillo a discutat despre personajul său și despre cum găsește inspirație pentru a interpreta roluri atât de complexe.

În "The Cleaning Lady" (Doamna de la curățenie), actrița joacă rolul Ramonei Sanchez, pe care o descrie ca fiind ”foarte distractiv de jucat”.

”Am făcut și eu o telenovelă cu mult timp în urmă, numită Ramona. Este o Ramona foarte diferită. De această mă bucur foarte mult”, a spus fiica lui Eric del Castillo.

Ea a dat câteva detalii despre serial, prezentând publicului ce se va întâmpla în sezonul trei al serialului. Spune că personajul său caută un bărbat care a dispărut.

”Ea are o viață dublă. Într-un fel, este o filantroapă și o colecționară de artă, dar este și foarte rea. Și nu transpiră când trebuie să facă lucruri foarte rele.", a adăugat vedeta.

Kate del Castillo a explicat că se simte atrasă de personajele care au o dualitate. Deși pot părea fermecătoare la exterior, îi place cel mai mult să arate și să joace elementele întunecate ale personalității lor: "Sunt puternice, dar sunt și amuzante și fermecătoare".

Când a fost întrebată de unde își ia inspirația pentru a crea aceste personaje, ea a râs și a spus: "Viața! Sunt mexicană!"

Citește și: Veste bună pentru Alperen Duymaz! Ce performanță a atins ”Kül”, cel mai recent film al său cu actrița Funda Eryiğit

Kate del Castillo se va alătura, de asemenea, și distribuției ”Dora the Explorer”

Del Castillo a afirmat, de asemenea, că va juca în "Dora the Explorer", o oportunitate pe care o prețuiește nespus de mult.

"Este vorba de Dora Exploratoarea! Haideee", a spus ea când a fost întrebată despre această oportunitate, conform revistei Hola.

"Știu producția de când eram foarte mică", a mai adăugat actrița. Kate va juca un personaj numit Alebrije, care este amestecul dintre un jaguar și un vultur: "Mai bine de atât nu se poate".

Citește și: Bărbatul pentru care Lety Calderón a fost renegată de familie. Pentru ce star, cu 27 de ani mai în vârstă, a plecat de acasă

În articolul

Kate del Castillo se alătură unui proiect de succes. În ce serial poate fi văzută actrița și ce spune despre personajul ei ”malefic”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x