Happy People
Actorii din Adela, Mara Oprea, Oana Moșneagu și Vlad Gherman, fac spectacol pe plajă. Cum se distrează

Publicat pe 02.08.2021 la 13:36. Actualizat pe 02.08.2021 la 13:54

Mara Oprea, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au plecat la mare alături de câțiva priteni dragi inimii lor. În timpul care le-a mai rămas din vacanță, aceștia se distrează de minune în valurile mării. Ipostazele în care puțini au avut ocazia să îi vadă.

Oana Moșneagu, Vlad Gherman și Mara Oprea

Instagram/Vlad Gherman

Actorii din Adela profită de o vacanță binemeritată. După ce au străbătut în lung și în lat multe locuri frumoase din România, cei trei colegi de platou au ales, acum, marea.

Vlad Gherman a împărtășit cu prietenii virtuali imagini de pe plajă, acolo unde alături de prietenii săi au sărit în apă, iar videoul dat cu încetinitorul a făcut furori printre fanii emisiunii, care i-au putut vedea pe actorii lor preferați în costum de baie.

Bucuria pe care au transmis-o prin videoclip, cu siguranță a ajuns și dincolo de ecrane, la fanii care au fost încântați să îi vadă și să transmită mesaje de apreciere la adresa tinerilor artiști.

View this post on Instagram

A post shared by (@vladgherman_oficial)

Pe lângă încântarea pe care au simțit-o fanii, aceștia mai au parte de o surpriză, "Adela", serialul care a adus în fața a milioane de români lupta dintre adevăr și minciună, își continuă povestea.

După aproape un an de zile în care au fost prezenţi aproape zilnic pe platourile de filmare de la Adela, serialul de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production ce va avea premiera celui de-al doilea sezon în curând, la Antena 1, actorii se bucură acum de o binemeritată vacanţă, alături de familie şi prieteni.

Serialul Adela, sezonul 2, va începe în curând! Detalii

În curând, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii ce se bucură de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev vor putea fi urmăriţi în curând, la Antena 1, în Adela.

În articolul

Actorii din Adela, Mara Oprea, Oana Moșneagu și Vlad Gherman, fac spectacol pe plajă. Cum se distrează

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp