Cautare: 257 rezultate dupa tagul "vlad gherman"

Reacțiile fanilor, după ce Vlad a anunțat finalul: ”Trebuie să ne obișnuim”

acum 5 zile

Internauții au devenit nostalgici după ce Vlad Gherman a anunțat, pe contul său de Instagram, că se apropie finalul serialului ”Fructul Oprit”.

Vlad Gherman cu arma în mână. Care au fost reacțiile fanilor la vederea lui?

acum 6 zile

Vlad cel blând s-a tranformat în... ”băiatul rău”, așa cum l-au numit internauții după ce l-au văzut în fotografia în care el apare cu arma în mână.

Vlad Gherman: ”Am concurență serioasă”. Despre cine este vorba?

acum 28 zile

Pe Cristina și Vlad îi puteți urmări de luni până vineri, la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de la ora 17.30. Iar miercurea, cei doi actori sunt la Antena1, în serialul ”Fructul Oprit, difuzat de la ora 20.00.

Petru este hotărât să meargă mai departe cu planurile de nuntă. Ce sfaturi îi dau Ioan și Alex

acum 47 zile

Petru (Bogdan Iancu) este hotărât să meargă mai departe cu planurile de nuntă. “Avem o oarecare experiență, crede-ne când îți spunem că te grăbești!”, încearcă să-l sfătuiască Ioan (Vlad Gherman) și Alex (Petru Păun).

Vlad Gherman a dat o veste ce i-a întristat pe fani: ”Știu că nu o să mai fiu niciodată...”

acum 48 zile

Pe pagina sa de Instagram, Vad Gherman le-a dat fanilor o veste tristă: s-au terminat filmările pentru serialul ”Fructul oprit”, în care el îl interpretează pe Ioan Popa.

Echipa Starurilor a câștigat ediția a IX-a de la Scena Misterelor

acum 53 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea , care fac au alcătuit echipa Starurilor, au câștigat a IX-a ediție de la "Scena Misterelor".

Roboface a venit cu mișcările lui Mick Jagger, la Scena Misterelor!

acum 53 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "Roboface".

Moș Ene a venit la Scenă Misterelor cu "Visele"

acum 53 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "Moș Ene".

Turta dulce din Shrek, consilierul căsniciei pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

acum 53 zile

Turta dulce din Shrek a fost consilierul relatiei Cristinei Ciobănașu, din echipa Starurilor, și Vlad Gherman, din echipa Galacticilor. Totul a fost o scenetă pusă la cale de Dan Negru, să-i ajute pe concurenți să ghicească vedetea din spatele măștii de "Turta dulce din Shrek".

Romică Țociu mimează melodia lui Pepe, Numai iubirea

acum 53 zile

Cristina Ciobănașu, din echipa Starurilor, și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească o melodie mimată de Romică Țociu, pentru a câștigă un indiciu pentru următoarea mască.

Dorian Popa și Vlad Gherman s-au duelat pentru indiciu cu un ciorap de damă pe cap!

acum 53 zile

Dorian Popa, din echipa Starurilor, și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească răspunsul corect la o serie de întrebări din filmul "King Kong".

A început măcelul! King Kong a altoit toate vedetele de la Scenă Misterelor

acum 53 zile

Nea Mărin, costumat în gorila uriașă King Kong, a luat la altoit toate vedetel din platoul "Scena Misterelor", să se răzbune pe palmele primite la începutul emisiunii.

Gorila uriașă King Kong există! Monstru gigant cântă la Scena Misterelor: Jaga, Jaga

acum 53 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "King Kong".

Antonia și Alex Velea, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman intră în jocul măștilor, la “Scena misterelor”

acum 53 zile

Taberele din această ediție „Scena misterelor” care vor trebui să afle cine sunt cele șase celebrități care se deghizează pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, vor fi formate din Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex...

”Să nu te prind cu aia! Mă enervezi rău de tot!”, este mesajul primit de Vlad Gherman, după episodul 26 din ”Fructul oprit!

acum 95 zile

Episodul 26 din serialul ”Fructul oprit”, difuzat miercuri, 13 martie, a tulburat apele în relația Ioan (Vlad Gherman) și Ana (Cristina Ciobănașu). Și asta pentru că și-a făcut apariția o tânără fermecătoare care, se pare, și-a propus să îl seducă pe Ioan.

Ioana Blaj și Vlad Gherman și Călin Popescu, dezvăluiri din culisele Fructul Oprit: ”Urmează unul dintre cele mai grele episoade”

acum 110 zile

Ioana Blaj și Vlad Gherman și Călin Popescu au vorbit la Prietenii de la 11 despre serialul. ”Urmează unul dintre cele mai grele episoade”,a spus Ioana Blaj.

Vlad Gherman, din culisele serialului “Fructul oprit”: “E o provocare să interpretezi ceva ce nu ai trăit”

acum 112 zile

Pe Vlad Gherman îl poți urmări, miercurea, de la 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit”, produs de Ruxandra Ion.

Urare pentru Vlad Gherman, de ziua lui: ”Să petreci 26 de zile pentru 26 de ani”

acum 119 zile

 Pe 16 februarie, Vlad Gherman a împlinit 26 de ani. Pe lângă cadouri, Vlad a primit și o urare inedită. Una dintre fanele realizatorului emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel, i-a făcut o urare frumoasă, pe pagina lui de Instagram: ” Să petreci...

Ioan (Vlad Ghermăn) află adevărul de la mama lui: ”Marius (Bogdan Stanoevici) este tatăl tău!”

acum 208 zile

Ioan (Vlad Ghermăn) află adevărul de la mama lui. ”Marius (Bogdan Stanoevici) este tatăl tău!”. i-a spus aceasta.

Ozana Barabancea, la “CulTOUR”: “Aș putea să fac o expoziție cu iile mele”

acum 209 zile

Ozana Barabancea mărturisește că ar putea să facă o expoziție cu iile pe care a reușit să le strângă de-a lungul timpului. Despre colecția ei impresionantă, despre familie și pasiunile ei, artista va vorbi, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), în cadrul emisiunii “CulTOUR”, de la Happy Channel.

1
2
3
4
5
»