Cautare: 239 rezultate dupa tagul "vlad gherman"

Ioan (Vlad Ghermăn) află adevărul de la mama lui: ”Marius (Bogdan Stanoevici) este tatăl tău!”

acum 88 zile

Ioan (Vlad Ghermăn) află adevărul de la mama lui. ”Marius (Bogdan Stanoevici) este tatăl tău!”. i-a spus aceasta.

Ozana Barabancea, la “CulTOUR”: “Aș putea să fac o expoziție cu iile mele”

acum 89 zile

Ozana Barabancea mărturisește că ar putea să facă o expoziție cu iile pe care a reușit să le strângă de-a lungul timpului. Despre colecția ei impresionantă, despre familie și pasiunile ei, artista va vorbi, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), în cadrul emisiunii “CulTOUR”, de la Happy Channel.

Ana Baniciu vine, ASTĂZI, la ”CulTOUR”. Iată care este cel mai bun sfat primit de la tatăl său

acum 97 zile

Ana răspunde deschis șirului de întrebări primite în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată la Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Gelozii pe bune în "Fructul Oprit"! Vlad Gherman: "Cel mai greu mi-a fost la casting când o vedeam pe Criss că se săruta cu cei care veneau pentru rolul lui Alex"

acum 102 zile

Îi vedeţi în fiecare miercuri într-un serial de succes dar în spatele imaginii cu care v-aţi obişnuit deja se ascund multe secrete. Alina Puşcaş, alias Silvia Caragea, Petru Păun, alias Alex şi Vlad Gherman adică rivalul lui Alex, tânărul Ioan, au intrat în colimatorul reporterilor...

Criss și Vlad, apariție surprinzătoare de Halloween. Detalii din noul episod nedifuzat ”Fructul Oprit”: ”Pe neașteptate îi surprinde și...”

acum 109 zile

Criss și Vlad au o apariție surprinzătoare de Halloween, la Prietenii de la 11. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt actori în serialul românesc de succes ”Fructul Oprit”, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20, pe Antena 1.

”Copilul ăsta este al meu, nu e bastard!”. Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici) este tatăl lui Ioan (Vlad Ghermăn)!?

acum 116 zile

Moment neașteptat la Fructul Oprit. Oare Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici) este tatăl lui Ioan (Vlad Ghermăn)!?

Scenă absolut emoționantă în ”Fructul oprit”. Ioan află de la mama lui cum a fost exploatată în Turcia. ”Nu plânge, copilul meu!”

acum 143 zile

Maia Morgenstern și Vlad Gherman au fost protagoniștii unei scene absolut emoționante în serialul ”Fructul Oprit”, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. Magda, personaj interpretat de marea actriță Maia Morgenstern, îi povestește fiului...

Ce spun Criss și Vlad despre colaborarea lor cu Maia Morgenstern, în serialul ”Fructul Oprit”

acum 143 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată, zilnic, de Happy Channel, Maia Morgenstern, Bogdan Albulescu, Michaela Prosan, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vorbesc despre atmosfera de la filmările serialului ”Fructul Oprit”.

Vlad Gherman și Doinița Oancea, ultimele noutăți din ”Fructul Oprit”: ”Vor apărea personaje noi, chiar în episodul următor”

acum 158 zile

Vlad Gherman și Doinița Oancea au venit la Prietenii de la 11 și au vorbit despre ce urmează să se întâmple în episoadele următoare din ”Fructul Oprit”.

După anunțarea noii emisiuni, ”CulTOUR”, Vlad Gherman a răspuns fanilor la întrebarea ”Cum vă puteți împărți...”

acum 163 zile

Din 10 septembrie, Criss, Vlad și Irina Margareta Nistor revin la Happy Channel cu o nouă emisiune: ”CulTOUR”, ce va fi difuzată ZILNIC, de la ora 17.30. Vestea i-a bucurat pe fani, iar mesajele de felicitări nu au întârziat să apară.

Mesajul lui Vlad i-a speriat pe fanii serialului ”Fructul Oprit”: ”Serialul merge mai departe... cu sau fără...”

acum 188 zile

”Încă puțin până la sezonul 2! Vă mulțumesc mult pentru colaje și mesaje! Vă mulțumesc pentru tot. Serialul merge mai departe... cu sau fără Ioan! Mai sunt personaje de îndrăgit și multe alte personaje noi ”, este mesajul pe care Vlad Gherman l-a postat...

Cristina Ciobănașu îi ghicește viitorul lui Vlad. Ce i se va întâmpla?

acum 188 zile

Pe Cristina Ciobănașu ați văzut-o la Happy Channel în pielea Mirunei (în ”Când mama nu-i acasă” și ”O gărmadă de caramele”), sau în rolul Anei, din ”Fructul oprit”, difuzat de Antena 1 (serial ce va reveni din 29 august , cu...

Vlad Gherman a făcut anunțul: în curând, pe Happy Channel veți vedea...

acum 192 zile

După ce am aflat, de la Adriana Trandafir și Marian Râlea ce noutăți vor mai fi în cel de-al doilea sezon din ”Fructul Oprit”, Vlad Gherman vine cu o veste nouă.

La ”Don Apetit & CO”, Chef Mihai Toader pregătește supă cremă de conopidă cu mentă

acum 195 zile

Dacă simțiți nevoia s vă răcoriți mâncând, atunci luați carnețelul, pixul și notați următoarea rețetă de supă creme de conopidă cu mentă.

Mesajul fanilor pentru Vlad: ”Sper să te trezești din somn și să apari în «Fructul oprit»”

acum 198 zile

De când a anunțat că au început filmărle pentru cel de-al doilea sezon al serialului ”Fructul oprit”, Vlad Gherman este asaltat de fani cu întrebări.

Sâmbătă, la ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad au un invitat cu o voce inconfundabilă

acum 226 zile

Iata ce puteti urmari in editia din 7 iulie a emisiunii ”PovestiCOOL”.

Mesajul emoționant, scris de Vlad, după ce el și Criss au fost lăudați de marea actriță Draga Olteanu Matei

acum 234 zile

Vlad a dorit să îi mulțumească marii actrițe nu doar în direct, ci și pe rețelele de socializare. Din acest motiv, el a publicat, pe contul său de Instagram, un emoționant mesaj de mulțumire.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman împart, de 6 ani, o frumoasă poveste de dragoste: „La 18 ani am fost cerută în căsătorie”

acum 235 zile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman împart, de 6 ani, o frumoasă poveste de dragoste: „La 18 ani am fost cerută în căsătorie”.

1
2
3
4
5
»