Cautare: 293 rezultate dupa tagul "vlad gherman"

De la 1 ianuarie 2020, ediții speciale de ”CulTOUR”, cu Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

acum 20 zile

De la 1 ianuarie 2020, ediții speciale de ”CulTOUR”, cu Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Vlad Gherman: ”Iarna, cel mai rău mă enervează când se face...”

acum 24 zile

La emisiunea ”CulTOUR” Vlad Gherman s-a distrat jucând ”Continuă fraza”. S-a și distrat, dar a fost și cât de poate de serios. El a mărturisit care este acel lucru care îl enervează în sezonul rece.

CulTour. Ce face Vlad Gherman de Crăciun

acum 25 zile

Actorul Vlad Gherman a explicat la CulTour ce înseamnă pentru el Crăciunul.

Vlad Gherman, despre cadoul care i-a schimbat total viața

acum 27 zile

”Zăpadă, Moș Crăciun, masa în familie”, acestea sunt cele trei cuvinte în care Vlad Gherman a descris Crăciunul, în interviul ”crăciunistic” acordat emisiunii ”CulTOUR”.

Latura sensibilă a lui Vlad: ”Am plâns la filme de Crăciun”

acum 30 zile

Glumeț, pus pe șotii, totodată și serios din cale afară, dar și sensibil. Acestea sunt trăsăturile pe care Vlad Gherman ni le-a arătat în timpul jocului ”Am sau n-am” din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

Ce face Vlad Gherman când dă un interviu și îl sună mama lui? S-a întâmplat în timpul filmărilor pentru emisiunea ”CUlTOUR”

acum 30 zile

Actorul Vlad Gherman nu a avut scăpare și a primit provocarea ”CulTOUR” cu întrebările despre Crăciun. Primul joc: ”Ce-ai alege”.

CulTour. Jocul Am/N-am de Crăciun, cu actorul Vlad Gherman

acum 30 zile

Actorul Vlad Gherman participă la "Am/N-am”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

CulTour. Continuă frază de Crăciun... cu actorul Vlad Gherman

acum 30 zile

Actorul Vlad Gherman participă la "Continuă fraza”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

CulTour. Actorul Vlad Gherman, 61 de întrebări de Crăciun

acum 30 zile

Actorul Vlad Gherman a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

CulTour. Ce ai alege de Crăciun... cu actorul Vlad Gherman

acum 30 zile

Actorul Vlad Gherman participă la "Continuă fraza”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii.

Am/N-am... cu actrița Ilona Brezoianu

acum 52 zile

Actrița Ilona Brezoianu participă la Am/N-am, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Sacrificiul, episodul 23. Iris (Cristina Ciobănașu) și Amza (Vlad Gherman), din ce în ce mai apropiați. Între cei doi se înfiripă, tot mai mult, o poveste de dragoste

acum 52 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 23, Iris, interpretată de Cristina Ciobănașu, se va îmbrăca la fel ca o țigancă, spre bucuria mamei Gela (Virginia Rogin). Spre surprinderea ei, o va vedea cu fustă colorată chiar Amza, interpretat de Vlad Gherman. Între ei doi, se înfiripă tot mai...

Am/N-am... cu actrița Doinița Oancea

acum 66 zile

Actrița Doinița Oancea participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu actrița Doinița Oancea

acum 66 zile

Actrița Doinița Oancea participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu actrița Doinița Oancea

acum 66 zile

Actrița Doinița Oancea participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Am/N-am... cu actrița Alina Florescu

acum 67 zile

Actrița Alina Florescu participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu actrița Alina Florescu

acum 67 zile

Actrița Alina Florescu participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu actrița Alina Florescu

acum 67 zile

Actrița Alina Florescu participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Am/N-am... cu Alexia Țalavutis

acum 68 zile

Alexia Țalavutis participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu Alexia Țalavutis

acum 68 zile

Alexia Țalavutis participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

1
2
3
4
5
»