Cautare: 281 rezultate dupa tagul "vlad gherman"

Am/N-am... cu actrița Doinița Oancea

acum 6 zile

Actrița Doinița Oancea participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu actrița Doinița Oancea

acum 6 zile

Actrița Doinița Oancea participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu actrița Doinița Oancea

acum 6 zile

Actrița Doinița Oancea participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Am/N-am... cu actrița Alina Florescu

acum 7 zile

Actrița Alina Florescu participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu actrița Alina Florescu

acum 7 zile

Actrița Alina Florescu participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu actrița Alina Florescu

acum 7 zile

Actrița Alina Florescu participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Am/N-am... cu Alexia Țalavutis

acum 8 zile

Alexia Țalavutis participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu Alexia Țalavutis

acum 8 zile

Alexia Țalavutis participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu Alexia Țalavutis

acum 8 zile

Alexia Țalavutis participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Am/N-am... cu actorul Silviu Biriș

acum 9 zile

Actorul Silviu Biriș participă la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Ce-ai alege?"... cu actorul Silviu Biriș

acum 9 zile

Actorul Silviu Biriș participă la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Acces Direct. Cristina Ciobănaşu şi-a cerut partenerul în căsătorie! Ce a răspuns Vlad Gherman

acum 21 zile

Formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz şi sunt împreună de 7 ani. Celebrii Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, îndrăgiţii actori din serialul "Sacrificiul" şi-au deschis sufletele în faţa reporterului nostru special, Dima Trofim. Iar, în timpul interviului, a...

Sacrificiul, episodul 13. Andrei și Ioana Popescu află că mamele lor sunt surori

acum 28 zile

Andrei (Denis Hanganu) și IIoana Popescu (Oana Cârmaciu) au aflat de la Amza (Vlad Gherman) că mamele lor sunt surori.

Oase, câștigătorul Asia Express, la CulTour. Jocul "Continuă fraza..."

acum 29 zile

Oase, coprezentator în noul sezon Asia Express, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar..."Continuă fraza", cu câștigătorul Asia Express!

Neatza cu Răzvan și Dani. Marian Duță intră în culisele serialului Sacrificiu! Vlad Gherman: De șapte ani sunt îndrăgostit de Cristina Ciobanăşu

acum 62 zile

Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la filmarile serialului "Sacrificiul", a aflat de la actorii Denis Hanganu, Oana Cârmaciu, Cristina Ciobanăşu şi Vlad Gherman cum se joaca un rol de indragostit.

Iată ce spune Vlad Gherman despre noul sezon ”O grămadă de caramele”

acum 64 zile

Ei bine, Vlad Gherman, pe care îl puteți urmări în fiecare duminică, la Happy, de la ora 20.00, în rolul lui Victor, vine cu câteva ”spoilere” din noul sezon al serialului ”O grămadă de caramele”.

”Aia a fost o perioadă genială”, a mărturisit Vlad Gherman, la ”CulTOUR”.

acum 65 zile

Vlad Gherman nu a scăpat de ”interogatoriul” emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns lungului șir de întrebări ale emisiunii difuzate de Happy Channel.

Vlad Gherman, la CulTOUR: ”Mama mă face să râd cel mai mult”

acum 69 zile

Vlad Gherman a răspuns provocării emisiunii CulTOUR și a răspuns lungului șir de întrebări. Ce a ieșit? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

„Alta ca ea nu există!”, spune Claudiu Istodor despre fosta sa soție, Maia Morgenstern

acum 72 zile

Cei doi mari actori au fost căsătoriți și vor forma, din nou, un cuplu, de data aceasta doar pe micul ecran. Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor aduc în prim plan povestea familiei Oprea în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, Sacrificiul, ce va avea marea premieră miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20:00.

1
2
3
4
5
»