Cautare: 209 rezultate dupa tagul "vlad gherman"

Moment inedit cu Vlad Gherman, la emisiunea ”PoveștiCOOL”. Cine i-a furat șosetele?

acum 1 zile

Vlad Gherman a venit supărat foc la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, de la ora 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

Ce face Vlad Gherman în pauzele de la filmările pentru “Fructul oprit”

acum 2 zile

Imagini de culise cu actorul din serialul Antenei 1.

Rețetă de lahmaciun (pizza turcească), așa cum se face la mama lui acasă, în Turcia

acum 4 zile

Asan Remzie este invitata lui Vlad Gherman la această ediție de ”Don Apetit & Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30.

Sâmbătă, 21 aprilie, la Povesti COOL. Criss și Vlad invită telespectatorii într-o călătorie culturală în universul Turciei

acum 6 zile

În ediția de sâmbătă (21 aprilie) a emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le propun telespectatorilor Happy Channel să exploreze alături de ei universul Turciei! Institutul Centrul Cultural Yunus Emre este locul ideal în care cei...

Vlad Gherman vă prezintă o variantă ”îmbunătățită” a lui Ioan, din ”Fructul Oprit”

acum 8 zile

Pe Vlad Gherman îl poți urmări în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit”. Iar în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, Vlad este la Happy Channel, unde, alături de Cristina Ciobănașu, prezintă ”PoveștiCOOL”, emisiune ce poate fi urmărită în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții.

O carte bună de citit și de... urmărit. Vlad Gherman vă propune o lectură interesantă

acum 9 zile

La ”PoveștiCOOL”, Vlad Gherman vă propune o carte inedită. O carte pe care o puteți citi, dar și...urmări. Apărută în colecția Leda Edge,”Minunata familie Marvel” spune două povești: una în imagini, și o alta în... cuvinte.

La ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă prezintă povestea lui Emanuel Pârvu

acum 10 zile

Absolvent al Facultății de Actorie la UNATC, 2006, clasa Gelu Colceag, Emanuel Pârvu scrie şi regizează piese de teatru şi scurtmetraje. El este și profesor la UNATC.

Vlad Gherman spune bancuri, însă reacția Cristinei Ciobănașu îl lasă fără replică

acum 10 zile

„Mihai Viteazul mergea pe un cal. La un moment dat, cade...”. Continuarea bancului și reacția Cristinei Ciobănașu, în clipul de mai jos.

Ce SURPRIZE au pregătit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pentru această sâmbătă (14 aprilie), la Povești COOL

acum 13 zile

Sâmbătă aceasta, 14 aprilie, de la ora 15:30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sărbătoresc Ziua Internațională a hohotelor de râs, în cadrul emisiunii "Povești COOL", de la Happy Channel. O ediție de primăvară, cu umor și voie bună, asta le...

10 fețe = 10 selfie-uri cu Vlad Gherman. Ție care îți place?

acum 22 zile

Iata o colectie de 10 selfie-uri cu Vlad Gherman.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, dezvăluiri din culisele serialului “Fructul oprit”

acum 24 zile

În cei șase ani de când sunt împreună, Criss și Vlad se confruntă cu o situație inedită. “Fructul oprit” este primul serial în care ei nu formează un cuplu. Ioan (personajul interpretat de Vlad) o iubește pe Ana (Cristina Ciobănașu), însă ea nu îi împărtășește sentimentele, fiind îndrăgostită de altcineva.

Mesajele fanilor pentru Vlad Gherman: ”Ai o suferință așa reală...”

acum 28 zile

”Fructul Oprit” se difuzează în fiecare miercuri la Antena 1, de la ora 20.00. Proiectul ce poartă semnătura Ruxandrei Ion este o adaptare după un roman turcesc.

La ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad vorbesc despre filmele și cărțile pentru cei mici, dar și despre câți copii vor avea ei

acum 29 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, Cristina Ciobănașu l-a suprins pe iubitul ei, Vlad Gherman, cu o declarație.

Trei dintre protagoniştii serialului "Fructul Oprit" au venit la "Prietenii de la 11"! Vlad Gherman: "Cel mai greu a fost la casting"

acum 29 zile

Vlad Gherman, Cristina Ciobănaşu şi Tudor Roşu, trei dintre protagoniştii serialului "Fructul Oprit", au venit la "Prietenii de la 11"!

N-ai cum să nu râzi! Dialog între Vlad Gherman și un... craniu

acum 30 zile

  Vlad Gherman este mereu pus pe șotii. Chiar și când prezintă, alături de Cristina Ciobănașu, emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30 (în reluare, de luni până vineri, de...

Vlad Gherman, mărturisiri despre experiența de pe platourile de filmare de la “Fructul oprit”: “Mori de râs!”

acum 32 zile

 Vlad Gherman, actorul care îl interpretează pe Ioan în serialul “Fructul oprit”- difuzat miercurea,de la ora 20.00, la Antena 1, mărturisește că zilele petrecute la filmări se încheie de multe ori cu mult umor . Fac echipă pe platourile de filmare și...

Vlad Gherman, despre filmările la -4 grade Celsius

acum 34 zile

” Nu am cuvinte pentru a vă descrie ce simt atunci când sunt la filmări! Este un sentiment atât de plăcut. Toți oamenii din echipă sunt oameni minunați, sufletiști, dedicați și profesioniști! E o bucurie să mă trezesc de dimineață ca să plec spre filmare! Chiar...

Criss și Vlad îți prezintă cel mai recent film din cinematografe: ”Tomb Raider - Începutul”

acum 37 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă prezinta una dintre cele mai recente filme, lansate în cinematografele din România la 16 martie 2018.

Vlad învață să ghicească în cărți. Iată ce i-au transmis acestea

acum 38 zile

Lecția de ghicit în cărțile de tarot a putut fi urmărită de telespectatori în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții, de luni până joi).

Un regal actoricesc. Iat-o pe Cristina Ciobănașu în pielea unei vrăjitoare

acum 39 zile

Totul face parte dintr-o scenetă, jucată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel sâmbătă și duminică, de la 15.30.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV