Cautare: 260 rezultate dupa tagul "vlad gherman"

Vlad Gherman recunoaște: ”Deși am 26 de ani, sufletul a rămas tot la...”

acum 26 zile

El e Vlad Gherman. Îl știți. Mereu pus pe glume. Mereu să aducă zâmbetul pe buzele tuturor.

Din toamnă, Maia Morgenstern intră în rolul de mamă vitregă a trei băieți

acum 32 zile

Din această toamnă, o veți putea vedea pe marea actriță Maia Morgenstern în rolul de mamă vitregă. În noul serial ”Sacrificiul”, ea va interpreta rolul soției lui Ștefan (interpretat de Claudiu Istodor).

Vlad Gherman s-a făcut băiat rău. Iată-l cum arată cu noul look

acum 45 zile

Vlad Gherman i-a surprins pe internauți cu o fotografie în care apare total schimbat. Cu cercel negru în ureche, lanț la gât, brățări la mână, tunsoare nouă, Vlad întruchipează perfect tipul băiatului rău din cartier.

Reacțiile fanilor, după ce Vlad a anunțat finalul: ”Trebuie să ne obișnuim”

acum 74 zile

Internauții au devenit nostalgici după ce Vlad Gherman a anunțat, pe contul său de Instagram, că se apropie finalul serialului ”Fructul Oprit”.

Vlad Gherman cu arma în mână. Care au fost reacțiile fanilor la vederea lui?

acum 74 zile

Vlad cel blând s-a tranformat în... ”băiatul rău”, așa cum l-au numit internauții după ce l-au văzut în fotografia în care el apare cu arma în mână.

Vlad Gherman: ”Am concurență serioasă”. Despre cine este vorba?

acum 97 zile

Pe Cristina și Vlad îi puteți urmări de luni până vineri, la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de la ora 17.00.

Petru este hotărât să meargă mai departe cu planurile de nuntă. Ce sfaturi îi dau Ioan și Alex

acum 115 zile

Petru (Bogdan Iancu) este hotărât să meargă mai departe cu planurile de nuntă. “Avem o oarecare experiență, crede-ne când îți spunem că te grăbești!”, încearcă să-l sfătuiască Ioan (Vlad Gherman) și Alex (Petru Păun).

Vlad Gherman a dat o veste ce i-a întristat pe fani: ”Știu că nu o să mai fiu niciodată...”

acum 117 zile

Pe pagina sa de Instagram, Vad Gherman le-a dat fanilor o veste tristă: s-au terminat filmările pentru serialul ”Fructul oprit”, în care el îl interpretează pe Ioan Popa.

Echipa Starurilor a câștigat ediția a IX-a de la Scena Misterelor

acum 121 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea , care fac au alcătuit echipa Starurilor, au câștigat a IX-a ediție de la "Scena Misterelor".

Roboface a venit cu mișcările lui Mick Jagger, la Scena Misterelor!

acum 121 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "Roboface".

Moș Ene a venit la Scenă Misterelor cu "Visele"

acum 121 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "Moș Ene".

Turta dulce din Shrek, consilierul căsniciei pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

acum 121 zile

Turta dulce din Shrek a fost consilierul relatiei Cristinei Ciobănașu, din echipa Starurilor, și Vlad Gherman, din echipa Galacticilor. Totul a fost o scenetă pusă la cale de Dan Negru, să-i ajute pe concurenți să ghicească vedetea din spatele măștii de "Turta dulce din Shrek".

Romică Țociu mimează melodia lui Pepe, Numai iubirea

acum 121 zile

Cristina Ciobănașu, din echipa Starurilor, și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească o melodie mimată de Romică Țociu, pentru a câștigă un indiciu pentru următoarea mască.

Dorian Popa și Vlad Gherman s-au duelat pentru indiciu cu un ciorap de damă pe cap!

acum 121 zile

Dorian Popa, din echipa Starurilor, și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească răspunsul corect la o serie de întrebări din filmul "King Kong".

A început măcelul! King Kong a altoit toate vedetele de la Scenă Misterelor

acum 121 zile

Nea Mărin, costumat în gorila uriașă King Kong, a luat la altoit toate vedetel din platoul "Scena Misterelor", să se răzbune pe palmele primite la începutul emisiunii.

Gorila uriașă King Kong există! Monstru gigant cântă la Scena Misterelor: Jaga, Jaga

acum 121 zile

Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex Velea, din echipa Starurilor, și Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Antonia și Vlad Gherman, din cea a Galacticilor, trebuie să ghicească cine este în spatele măștii de "King Kong".

Antonia și Alex Velea, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman intră în jocul măștilor, la “Scena misterelor”

acum 121 zile

Taberele din această ediție „Scena misterelor” care vor trebui să afle cine sunt cele șase celebrități care se deghizează pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, vor fi formate din Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Cristina Ciobănașu și Alex...

”Să nu te prind cu aia! Mă enervezi rău de tot!”, este mesajul primit de Vlad Gherman, după episodul 26 din ”Fructul oprit!

acum 164 zile

Episodul 26 din serialul ”Fructul oprit”, difuzat miercuri, 13 martie, a tulburat apele în relația Ioan (Vlad Gherman) și Ana (Cristina Ciobănașu). Și asta pentru că și-a făcut apariția o tânără fermecătoare care, se pare, și-a propus să îl seducă pe Ioan.

Ioana Blaj și Vlad Gherman și Călin Popescu, dezvăluiri din culisele Fructul Oprit: ”Urmează unul dintre cele mai grele episoade”

acum 179 zile

Ioana Blaj și Vlad Gherman și Călin Popescu au vorbit la Prietenii de la 11 despre serialul. ”Urmează unul dintre cele mai grele episoade”,a spus Ioana Blaj.

Vlad Gherman, din culisele serialului “Fructul oprit”: “E o provocare să interpretezi ceva ce nu ai trăit”

acum 181 zile

Pe Vlad Gherman îl poți urmări, miercurea, de la 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit”, produs de Ruxandra Ion.

1
2
3
4
5
»