Happy People
Actorul de telenovele Saúl Lisazo reapare după zvonurile retragerii. Ce l-a făcut să se răzgândească

Publicat pe 07.02.2024 la 10:37. Actualizat pe 07.02.2024 la 11:06

‘Marea de pasiones’ este telenovela care îl va aduce pe Saúl Lisazo în atenția publicului după 21 de ani de absență. Care a fost motivul pentru care a vrut să se retragă.

Saúl Lisazo în cadrul Billboard Latin Music Awards. 28 aprilie 2005. Florida

Getty Images

Saúl Gustavo Lisazo este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele. A avut o perioadă în care s-a dedicat exclusiv participării în mult așteptatele producții și a jucat împreună cu actrițe îndrăgite. Printre proiectele sale de succes se numără Tierra de pasionez ( 2006) cu Gabriela Spanic, Vivo por Elena ( 1998) cu Victoria Ruffo, Por tu amor ( 1999), El derecho de nacer cu Kate del Kastillo ( 2001) și altele.

Actorul de telenovele Saúl Lisazo reapare după zvonurile retragerii

Este căsătorit cu modelul Monica Viedma încă din 1983 și este tatăl a doi copii, Martin Lisazo și Paula Lisazo. Odată cu proiectul Marea de pasiones a decis să revină pe platourile de filmare pentru a-și arăta încă o dată talentul. Născut pe 1 iunie 1956 în Argentina, s-a făcut prezent în telenovelele mexicane. Au trecut 21 de ani de când Saul Lisazo nu a mai jucat într-o producție marcată de una dintre cele mai importante case din Mexic, însă acum este alături de Giselle González pentru a-și dedica timpul meseriei care l-a făcut celebru.

View this post on Instagram

A post shared by Saul Lisazo (@salisazo)

“Am continuat să joc, dar m-am mutat în SUA și am lucrat acolo. Vin foarte încrezător în Mexic după 21 de ani.”, a spus acesta, potrivit univision.com. Și-a exprimat ideea că se simte mult mai relaxat de când copiii săi studiază și au ținut să-și creeze propriile vieți departe de familie.

Citește și:

“În primul rând a trecut foarte mult timp de când n-am mai lucrat. Copiii au plecat de acasă, studiază și eu mă cam plictisesc și trebuie să fac ceva.”, a povestit actorul. Își dorește să se reîntâlnească alături de foști colegi de platou. În cadrul Marea de pasiones va juca împreună cu Alejandro Camacho.

“Mi-a făcut plăcere să-i revăd pe Alejandro Camacho, Blanca Guerra și Alejandra Ibaraa pe care nu i-am mai văzut de ceva vreme. E ca și cum ești acasă, când ești într-o iluzie de a-ți revedea prietenii, oamenii, o să vă spun.”, a concluzionat.

Viața lui Saúl Lisazo departe de telenovele

Chiar dacă ultimul rol într-o telenovelă a fost în El derecho de nacer, a continuat să fie încununat cu succes și în alte aspecte ale actoriei. Între 2015 și 2017 actorul a avut o pauză lungă pentru a începe un proiect personal în industria horeca. Piantao este numele restaurantului său ce este deschis în Ciudad de Mexico.

Citește și:

Cu apariții sporadice, în 2019 au apărut zvonuri legate de retragerea sa. Cu toate acestea, a ținut să fie văzut în mai multe producții și în prezent se dedică telenovelei Marea de pasiones. În 1998, Saúl Lisazo se transforma deja într-unul dintre cei mai cunoscuți actori. A avut colegi de platou precum Victoria Ruffo, Ana Patricia Rojo, Arturo Peniche sau Anahi.

În tinerețe a jucat fotbal, ba chiar avea o carieră strălucită în față. Cu toate acestea, o leziune i-a distrus visurile astfel că a devenit actor de telenovele și a ținut să-și schimbe complet traiectoria în fața vieții. Până la vârsta de 17 ani a trăit în Buens Aires. Părinții săi au fost directoare de școală, respectiv muncitor al câmpului.

În articolul

Actorul de telenovele Saúl Lisazo reapare după zvonurile retragerii. Ce l-a făcut să se răzgândească

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp