Gabriela Spanic spune adevărul despre Marlene Favela. Vedeta din Pisica Sălbatică ar fi optat pentru mai multe operații estetice de-a lungul timpului

Publicat pe 26.01.2024 la 11:18 Actualizat pe 26.01.2024 la 11:50

Gabriela Spanic a divulgat secretul faimoasei Marlene Favela în cel mai recent interviu. Se pare că protagonista din Pisica Sălbatică ar avea mai multe operații estetice la activ.

actrița gabriela spanic poartă parul scurt si ruj roșu și actrița marlene favela poartă breton și zâmbește

Gabriela Spanic spune adevărul despre Marlene Favela

Profimedia Images/Instagram

Actrița din Venezuela a dezvăluit tot adevărul legat de corpul natural pe care Marlene Favela îl prezintă deseori pe internet. Se pare că vedeta din Pisica Sălbatică ar fi apelat deseori la ajutorul medicilor esteticieni.

Gabriela Spanic spune adevărul despre Marlene Favela

Lupta vedetelor din telenovele continuă în cadrul interviurilor locale. Se pare că de data aceasta a fost Gabriela Spanic ( La usurpadora) cea care a dezvăluit tot adevărul legat de faimoasa sa colegă, Marlene Favela. Pisica Sălbatică a ajuns la vârsta de 46 de ani cu multe vizite la activ în cabinetul medicului estetician.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriela Spanic are 50 de ani și este una dintre cele mai apreciate vedete de telenovele. A jucat dublul rol în producția La Usurpadora, acolo unde le-a interpretat pe gemenele Paola și Paulina. Cu toate că s-a crezut la început că vedeta ar fi avut-o alături pe sora sa geamănă, Daniela, se pare că adevărul a fost altul. În prezent, actrița își continuă proiectele profesionale în telenovela Vivir de amor a lui Salvador Mejia.

Citește și: Gabriela Spanic își prezintă noul personaj și dă un sfat prețios femeilor: „Nu permiteți niciodată să fiți minimalizate”

Întrebată încă o dată care au fost operațiile estetice pe care le-a realizat de-a lungul timpului, de data aceasta vedeta a spus tot adevărul. A optat pentru liposucție pentru a scădea în greutate, dar și-a eliminat și grăsimea de pe abdomen.

“Nu am fost la medicul Thaliei care i-a scos coastele, nici la cel al lui Marlene Favela unde s-a operat toată în Columbia, vai, am spus-o! Nu am fost la acei medici, dar toate ne facem câte ceva. Eu mi-am scos coșurile și mi-am făcut liposucție, ca toate actrițele, după naștere.”, s-a confesat actrița, arată tvynovelas.com. Potrivit declarațiilor actriței, cele mai multe dintre actrițe se operează, dar cele mai multe ascund acest fapt.

Mărirea sânilor s-a realizat în cazul său în Venezuela și spune că nu mai are teama de a fi în preajma bisturiului. După finalizarea proiectului Corazon guerrero, Gabriela Spanic revine pe micile ecrane ca antagonista principală în Vivir de amor.

Detalii despre noul proiect profesional al Gabrielei Spanic

Actrița se va lupta pentru dragostea personajului interpretat de Rene Strickler, cu sora acestuia, interpretată de Eugenia Cauduro. Salvador Mejia este producătorul cu care vedeta a lucrat și pentru La Usurpadora sau Corazon Guerrero. Astfel, cei doi au o istorie interesantă împreună.

Citește și: Gabriela Spanic a îmbrăcat o salopeta neagră și s-a lăsat fotografiată alături de o ființă dragă. Vedeta strălucește la 49 de ani

Personajul interpretat de Gabriela Spanic este Monica Rivero Cuellar. Un personaj despre care se vor afla tot mai multe detalii pe măsură ce telenovela va continua difuzarea.

“Mie îmi place să lucrez cu Salvador Mejia, am făcut împreună La Usurpadora și Corazon Gurrero. Am fost mama protagonistelor, cu chipul desfigurat pentru această producție frumoasă. Am fost prima sunată. Mi-a spus că personajul nu era în istoria originală, dar a ținut să mă cheme.”, a mărturisit cu entuziasm vedeta de telenovele.

Telenovela Vivir de amor este bazată pe telenovela portugheză din 2010 denumită Lacos de sangue, creată de Pedro Lopes. Gabriela Spani recunoaște că personajul său este unul inedit față de tot ceea ce a interpretat până în prezent. Vivir de amor este producția așteptată de toți fanii vedetei.

În articolul

Gabriela Spanic spune adevărul despre Marlene Favela. Vedeta din Pisica Sălbatică ar fi optat pentru mai multe operații estetice de-a lungul timpului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x