Happy People
Actrița Afra Saracoglu a dezvăluit care sunt secretele sale de frumusețe. Ce trucuri folosește pentru a arăta atât de bine

Publicat pe 17.09.2024 la 09:28. Actualizat pe 17.09.2024 la 10:49

Frumoasa actriță Afra Saraçoğlu este extrem de apreciată pentru talentul său actoricesc, dar și pentru frumusețea ei fără cusur, trăsăturile sale fizice unice și atitudinea încrezătoare.

Afra Saraçoğlu

Instagram

Afra Saraçoğlu este în prezent una dintre cele mai apreciate actrițe din seriale turcești. Cu o piele fină și un ten impecabil, lipsit de riduri, Afra atrage mereu atenția fanilor, făcându-i să se întrebe cum reușește să arate atât de bine.

Care sunt trucurile de frumusețe ale actriței Afra Saraçoğlu

Actrița surprinde mereu cu ținutele pe care le adoptă, stilul ei vestimentar unic și frumusețea fără cusur.

Citește și:

Atuurile sale au fost ușor de remarcat pentru mai multe branduri de îngrijire a pielii și de make-up, reușind astfel să semneze contracte cu mai multe dintre ele.

Dacă de-a lungul anilor a reușit să surprindă și cu felul în care se adaptează fiecărui personaj, acum a decis să-și surprindă fanii dezvăluind secretele sale de frumusețe.

Afra Saraçoğlu reușește să impresioneze mereu cu aparițiile ei, deși dese ori abordează un make-up cât mai natural.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

“Momentele în care mă simt cea mai frumoasă sunt momentele în care simt că am cea mai multă încredere în mine”, a mai dezvăluit celebra actriță.

Deși are un program încărcat, Afra a povestit pentru onurakay.com că ea mereu are grijă de alimentația ei și se străduiește să facă mișcare cât mai des pentru a se menține în formă.

Pentru a avea un ten perfect, Afra Saraçoğlu spune că mai întâi folosește un gel de curățare, apoi aplică o cremă hidratantă pe bază de apă. De asemenea, actrița a mai dezvăluit că nu consumă mâncăruri sărate sau bogate în grăsimi.

Citește și:

Pentru a-și revergora tenul, Afra a dezvăluit că folosește un toner și nu uită niciodată de balsamul de buze, care e foarte important în rutina ei.

Un alt aspect important dezvăluit de celebra actriță este că ea încearcă să nu aplice machiaj în timpul ei liber pentru a-și lăsa pielea să respire. Astfel, alege să folosească doar o cremă hidratantă, puțin blush și un ruj nude care să îi pună în evidență culoarea albă a tenului. La final, își completează machiajul cu mascara.

Afra a mai povestit că cele mai importante sfaturi de frumusețe le-a primit de la mama ei, care a îndemnat-o mereu să fie naturală și să nu își încarce tenul cu machiaj.

Pentru a avea un păr puternic și sănătos, Afra a povestit că aplică balsam de păr la fiecare spălare pentru a-și proteja părul. În viața de zi cu zi, actrița a povestit că folosește și o mască de păr săptămânal pentru că din cauza jobului ei, părul său ajunge să fie coafat foarte des, iar asta poate duce la deteriorarea lui.

Cu toate aceste trucuri, Afra Saraçoğlu reușește să se mențină mereu frumoasă, cu un ten proaspăt și un păr superb, iar fizicul ei de invidiat atrage toate privirile.

Citește și:
În articolul

Actrița Afra Saracoglu a dezvăluit care sunt secretele sale de frumusețe. Ce trucuri folosește pentru a arăta atât de bine

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp