Emre Altuğ vorbește despre despărțirea dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir. Cum s-a schimbat totul pe platourile de filmare

Publicat pe 12.09.2024 la 10:05 Actualizat pe 12.09.2024 la 10:36

Emre Altuğ a revenit în sezonul 3 al seriei Golden Boy - Dragoste rebelă. Actorul vorbește despre dinamica de pe platourile de filmare după despărțirea dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir.

actori pe platourile de filmare

Emre Altuğ vorbește despre despărțirea dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir

Happy Channel

Emre Altuğ a revenit pe platourile de filmare Golden Boy – Dragoste rebelă cu forțe proaspete. Sezonul 3 îl găsește încă o data alături de colegii săi, interpretându-și rolul cu măiestrie. În cel mai recent interviu, artistul a ținut să puncteze care este dinamica după despărțirea protagoniștilor în viața reală.

Emre Altuğ vorbește despre despărțirea dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir

Dacă până acum nu se cunoștea această informație în totalitate, iată că în cele din urmă este una reală. Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir nu mai formează un cuplu și cel care a spus tot adevărul a fost Emre Altuğ. Actorul a oferit detalii importante despre ceea ce se întâmplă în prezent pe platourile de filmare ale sezonului 3 din Golden Boy – Dragoste rebelă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serialul a avut premiera în 2022 și a fost un adevărat succes încă de la început. Chiar dacă au mai existat nereguli pe parcurs, fanii au rămas fideli personajelor favorite și poveștii de dragoste.

Dacă Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir au format un cuplu la începutul producției, ba chiar au fost surprinși în ipostaze romantice de câteva ori, iată că în prezent nu mai poate fi vorba despre așa ceva. Au existat multe speculații de-a lungul timpului în ceea ce privește relația lor, însă Emre Altuğ a confirmat faptul că cei doi nu mai au sentimente unul pentru celălalt. Întrebat dacă acest lucru afectează desfășurarea evenimentelor în cadrul seriei, acesta a răspuns cu sinceritate.

Citește și: Povestea personajului Suna. Cine este actrița care joacă personajul îndrăgit de fani

“Nu, nu, ei sunt copii maturi. Nu s-a văzut asta până acum și nici nu cred că se va vedea de acum înainte. Sunt oameni valoroși care iubesc ceea ce fac. Câteodată se întâmplă asta, să se termine, dar asta este cealaltă parte a afacerii. Nu se reflectă asta pe platourile de filmare, nu ar trebui să se întâmple în condiții normale. Cred că și ei știu asta.

Au trecut două săptămâni de când am început filmările și totul merge foarte bine.”, a spus actorul în cel mai recent interviu, arată onedio.com.

Detalii despre Emre Altuğ din Golden Boy – Dragoste rebelă

Pe lângă actorie, acesta este recunoscut ca un artist desăvârșit. A scos pe piață mai multe piese de-a lungul timpului și s-a implicat în tot mai multe proiecte profesionale de-a lungul timpului. A fost căsătorit cu vedeta Çağla Şıkel între 2008 și 2015. Au împreună doi copii.

Citește și: Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a creat oportunități pe plan profesional pentru Öznur Serçeler, Doğukan Polat și Buçe Buse Kahraman

Printre proiectele profesionale în care s-a implicat de-a lungul timpului s-au numărat și Elde Var Hayat în 2010, Tatli Hayat în 2001 și Golden Boy – Dragoste rebelă în 2022.

Deși s-a retras pentru câteva episoade din cadrul poveștii de succes, iată că a revenit în sezonul 3 alături de colegi. Fanii l-au așteptat cu nerăbdare și impresionați că situația îi este în continuare dedicată. Este discret în ceea ce privește viața sa personală, însă își ține fanii la curent cu anumite situații de acest gen. S-a născut pe 14 aprilie 1970 în Levent și în trecut a fost nevoit să depășească situații foarte dificile. Și-a pierdut mama în anul 2015, același an în care a și divorțat.

În articolul

Emre Altuğ vorbește despre despărțirea dintre Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir. Cum s-a schimbat totul pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2024. Gemenii trebuie să se desprindă de trecut. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alertă la Budapesta după ce Dunărea s-a revărsat. Sâmbătă atinge punctul maxim, iar apoi pericolul se mută în România
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Ruladă cu gem de căpșuni. Un desert simplu, delicios și aspectuos
Catine
Culori de unghii pentru toamna 2024. Ce nuanțe sunt în trend anul acesta
useit.ro
Dispozitivul Neuralink care ar putea reda vederea oamenilor, chiar dacă și-au pierdut ambii ochi. Cum funcționează
as.ro
Cu cât i s-a mărit pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare! Suma pe care o primeşte lunar de la statul român
MediCOOL
Vaccinul antigripal în 2024-2025. Preț, compensare și când se face
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
DeParinti
13 lucruri pe care trebuie să le știi despre pielea bebelușului tău
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă stai mult timp pe scaun. De ce acest obicei poate deveni dăunător
HelloTaste
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
x