Happy People
Actrița Afra Saracoglu, pictorial de senzație pentru noua colecție a unui celebru brand de haine. Cum a apărut

Publicat pe 20.09.2024 la 11:26. Actualizat pe 20.09.2024 la 12:28

Actrița Afra Saraçoğlu a pozat pentru o nouă campanie a unui brand de succes de îmbrăcăminte.

Afra Saraçoğlu

Frumoasa actriță Afra Saraçoğlu din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă este intens apreciată de telespectatori după apariția ei în serialul care a cucerit Turcia și multe alte țări.

Cu un talent actoricesc deosebit și o frumusețe unică, Afra a atras atenția fanilor și i-a făcut să o îndrăgească pe loc pentru personalitatea și felul ei charismatic de a fi.

Cum a apărut Afra Saraçoğlu într-un pictorial de senzație

Frumoasa actriță a pozat pentru campania toamnă-iarnă a unui renumit brand de haine care a ales-o să îl reprezinte.

Citește și:

Actrița, devenită și influencer datorită contractelor pe care le are acum cu mai multe branduri de top, se bucură și de succesul ei în afara platourilor de filmare.

Afra Saraçoğlu a devenit ambasadoarea renumitului brand de haine și a pozat în cele mai frumoase ținute, știind cum să își pună în valoare atuurile fizice.

Cu un corp de invidiat și niște trăsături care nu au cum să treacă neobservate, Afra Saraçoğlu i-a făcut pe urmăritorii săi să o îndrăgească chiar și mai mult.

Dacă de-a lungul anilor a reușit să surprindă și cu felul în care se adaptează fiecărui personaj, acum a decis să-și surprindă fanii dezvăluind secretele sale de frumusețe.

Citește și:

“Momentele în care mă simt cea mai frumoasă sunt momentele în care simt că am cea mai multă încredere în mine”, a mai dezvăluit celebra actriță.

View this post on Instagram

A post shared by DeFacto (@defacto)

Deși are un program încărcat, Afra a povestit pentru onurakay.com că ea mereu are grijă de alimentația ei și se străduiește să facă mișcare cât mai des pentru a se menține în formă.

Născută pe 2 decembrie 1997, vedeta a mai jucat în seriale precum Yeșilcam în 2021, dar și Kardeș Cocuklan în 2019. A mai fost adăugat în cariera sa proiectul Ikinci Șans în 2016, dar și Bad Boy un an mai târziu. Golden Boy – Dragoste rebelă a început în 2022 și cu toată că nimeni nu credea într-un succes atât de mare, iată cum s-au petrecut lucrurile. În prezent, actorii se bucură de o binemeritată vacanță, ca mai apoi să se reîntoarcă pentru sezonul trei.

La scurt timp a format un cuplu cu Mert Ramazan Demir, dar cei doi au ales ulterior să meargă pe drumuri separate.

Dacă Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir au format un cuplu la începutul producției, ba chiar au fost surprinși în ipostaze romantice de câteva ori, iată că în prezent nu mai poate fi vorba despre așa ceva.

Au existat multe speculații de-a lungul timpului în ceea ce privește relația lor, însă Emre Altuğ a confirmat faptul că cei doi nu mai au sentimente unul pentru celălalt. Întrebat dacă acest lucru afectează desfășurarea evenimentelor în cadrul seriei, acesta a răspuns cu sinceritate.

Citește și:
În articolul

Actrița Afra Saracoglu, pictorial de senzație pentru noua colecție a unui celebru brand de haine. Cum a apărut

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp