Happy People
Actrița Barbara Mori a crezut că a avut o influență nocivă din cauza rolului ei din telenovela "Rubi". Ce a descoperit acum

Publicat pe 23.08.2024 la 08:00. Actualizat pe 23.08.2024 la 08:28

Barbara Mori, celebra actriță care a făcut furori cu rolul ei din telenovela Rubi, încă se gândește la rolul ei de pe-atunci, 20 de ani mai târziu.

Barbara Mori

Profimedia

Celebra actriță Barbara Mori a ajuns extrem de faimoasă după ce a jucat în telenovela Rubi. De curând, actrița a mărturisit că e în continuare surprinsă de impactul pe care personajul ei de atunci l-a avut și încă îl are asupra telespectatorilor, dar și asupra propriei sale cariere.

Barbara Mori a vorbit despre rolul ei din Rubi după 20 de ani

Într-un interviu recent cu Jessie Cervantes, Barbara Mori a fost extrem de entuziasmată să vorbească despre dragostea și aprecierea pe care a primit-o de la public după rolul ei din telenovela de succes Rubi.

Citește și:

Ea a reușit să cucerească inimile telespectatorilor cu talentul tău actoricesc, frumusețea ei inconfundabilă și modul în care a dat viață personajului ei.

“Publicul iubește telenovela Rubi și mereu îmi spun că își amintesc de rolul meu. Rubi era o femeie care nu avea limite, care făcea tot ce îi stătea în putință să obțină ce vrea și exagera foarte mult, dar la urma urmei ea chiar era o femeie care știa să-și folosească vocea, care spunea mereu liber ce gândes și care dădea putere și altor femei să se exprime la fel”, a mărturisit Barbara Mori.

Actrița din Rubi, acum în vârstă de 46 ani, a recunoscut că pentru foarte multă vreme ea a considerat că personajul ei din telenovela a avut un impact negativ asupra tinerelor generații și că poate transmitea un mesaj greșit.

Citește și:

La scurt timp după, o admiratoare de-al actriței a făcut-o să vadă exact opusul, spunându-I că personajul interpretat de ea în Rubi este un model de femeie puternică, femeie care știe ce vrea.

“Am aflat, ani mai târziu, când mi-a spus o admiratoare că pe fiica ei o cheamă Rubi după rolul meu din telenovelă, iar eu i-am zis că personajul are o influență negativp, dar ea a insistat să îmi spună că e chiar opusul și că Rubi a învățat multe femei cum să fie ele însele. Nu am văzut rolul ăsta niciodată așa și mi s-a părut frumos”, a mai adăugat Barbara Mori în interviu.

Telenovela a apărut pe micile ecrane în 2004, iar Barbara Mori a făcut furori pe-atunci cu frumusețea ei.

“Rubi a fost cel mai important proiect al meu la acea vreme pentru că mi-a adus faimă la nivel internațional. Aveam acele trei lucruri care, potrivit societăți, trebuiau să mă facă fericită – eram faimoasă, de succes și eram plătită bine. Cu toate acestea, uneori mă duceam în cabina mea, închideam ușa și plângeam privindu-mă în oglindă. Mă simțeam singură și tristă”, a mai mărturisit Barbara Mori, potrivit Univision.com.

Citește și:

Pe plan personal, Barbara Mori se bucură de o relație frumoasă. Producătorul Fernando Rovzar a confirmat de curând că s-a căsătorit în secret cu Bárbara Mori. Cei doi formează un cuplu din 2018. În prezent, ea colaborează cu soțul ei pentru producția Las Azules.

În articolul

Actrița Barbara Mori a crezut că a avut o influență nocivă din cauza rolului ei din telenovela "Rubi". Ce a descoperit acum

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp