Happy People
Actrița Catherine Siachoque și Miguel Varoni au avut o sărbătoare mare în familie. Ce eveniment important au celebrat cei doi

Publicat pe 09.10.2024 la 09:17. Actualizat pe 09.10.2024 la 10:57

Celebrii actori Miguel Varoni și Catherine Siachoque, care formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea de entertainment din Columbia, au avut un mare motiv de sărbătoare.

Catherine Siachoque

Profimedia

Catherine Siachoque i-a făcut o surpriză minunată soțului ei, Miguel Varoni, la împlinirea a 28 de ani de căsnicie. Cei doi au demonstrat lumii întregi că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și că iubirea lor dăinuie, indiferent de obstacole.

Catherine Siachoque și Miguel Varoni, motiv mare de sărbătoare

Catherine și Miguel mereu au ieșit în evidență în lumea actoriei, datorită talentului lor, al carismei și al iubirii care îi leagă și care transcede dincolo de orice.

Citește și:
View this post on Instagram

A post shared by Catherine Siachoque Varoni (@catherinesiachoque)

Deși au amândoi cariere foarte solicitante, cei doi soți au ales să își pună puțin pe pauză proiectele pentru a se bucura de o vacanță în Spania, Sevillia.

Acest timp petrecut împreună le dă șansa să se bucure de reconectarea de care aveau nevoie și de deconectarea de la rutină. Miguel și Catherine și-au reîncărcat bateriile în mini-vacanț, iar actorul a postat pe contul lui de Instagram mai multe imagini din escapade lor romantică.

Catherine l-a filmat pe Miguel pentru a-i surprinde reacția atunci când au ajuns în camera de hotel, iar soțul ei s-a bucurat foarte tare să vadă cât de bine arată locul.

Actorul a mai menționat că el și Catherine sărbătoresc aniversarea de 28 ani, iar internauții au înțeles imediat că e vorba de aniversarea căsătoriei lor.

Cu această vacanță luxoasă la Seville, Catherine și Miguel au subliniat încă o dată cât de important este pentru ei să petreacă mult timp împreună și cât de mult îi ajută aceste escapade de reconectare în relația lor de cuplu. Iubirea lor pare că rămâne intactă după toți acești ani, iar ei par tot mai îndrăgostiți în toate imaginile pe care le postează împreună pe relețele de socializare.

Citește și:

Cei doi actori inspiră atât de multe cupluri, atât cu viața lor profesională și determinarea de a munci pentru carierele la care visează, dar și cu felul în care și-au construit relația de cuplu, fiind un adevărat exemplu pentru generațiile tinere.

Frumoasa actriță Catherine Siachoque Varoni, în vârstă de 52 ani, a devenit cunoscută datorită multiplelor sale roluri din telenovela faimoase.

Catherine a început joace în telenovele de la vârsta de 22 ani, debutul ei fiind în filmul Mambo. Apoi frumoasa actriță a devenit celebră și tot mai îndrăgită de telespectatorii din întreaga lume cu rolurile ei din telenovelele „Te voi învăța să iubești”, „Răzbunarea”, „Decizii” și „Tărâmul pasiunii”.

Cu toate acestea, rolul pentru care și-o amintesc toți românii care au urmărit telenovela este cel din “Reina de Corazones”, acolo unde Catherine a avut un rol negativ.

Citește și:
În articolul

Actrița Catherine Siachoque și Miguel Varoni au avut o sărbătoare mare în familie. Ce eveniment important au celebrat cei doi

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp