Anahi își continuă aparițiile televizate într-un alt show. La ce proiecte lucrează artista din trupa RBD

Publicat pe 23.09.2024 la 13:37 Actualizat pe 23.09.2024 la 15:27

Anahi, frumoasa cântăreață din trupa RBD, a fost prezentă într-un nou show televizat.

Anahi

Profimedia

Emisiunea “La Casa de los Famosos Mexico” a fost luată cu asalt de Anahi care și-a făcut apariția acolo, spre surprinderea participanților, care erau deja foarte emoționați din cauza faptului că unul dintre ei urma să fie eliminat.

Anahi, prezentă într-un nou show televizat

Anahi a sosit în cadrul competiției pentru o misiune specială care avea loc înainte de marea finală a showului.

Citește și: Motivul pentru care Anahi din trupa RBD a luat o pauză de la lumea artistică. Ce a povestit artista într-un interviu emoționant

După ce juriul a deliberat că Agustin Fernandez este al 9-lea concurent eliminate din joc, Anahi a venit cu o misiune specială. Ea a adus valiza cu 4 milioane de pesos, premiul care va fi câștigat de un cocurent norocos.

Anahi apare și într-o altă emisiune foarte populară, fiind unul investigatorii din noul sezon al show-ului “Quién es la máscara?”.

Chiar dacă și-a făcut apariția pentu o scurtă vreme în emisiunea “La Casa de los Famosos Mexico” emoțiile au fost foarte puternice, atât pentru cântăreață, cât și pentru concurenții care au văzut-o și nu știau încă ce rol va avea celebra artistă.

După ce le-a adus servieta cu bani, Anahi a vrut să le mai facă încă un cadou participanților. Ea a oferit fiecărui concurent o mică stea colorată de lipit în frunte, exact așa cum obișnuia să poarte Mia Colucci în telenovela “Rebelde” pentru a avea mult noroc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Concurenții emisiunii “La Casa de los Famosos Mexico” s-au bucurat pentru surpriza pe care artista le-a făcut-o și deja fiecare dintre ei spera să câștige acum competiția.

Citește și: Anahí a început să plângă la filmările noului show. Vedeta a revenit pe platourile de filmare unde și-a început cariera

Într-un interviu recent, Anahi a vorbit deschis despre importanța sănătății mentale și câte eforturi a depus pentru a se asigura că e mulțumită cu ceea ce face.

Interviul este unul sensibil, în care Anahi și-a pus sufletul pe tavă și și-a lăsat emoțiile descoperite. Artista a putut să vorbească deschis despre faptul că a luat în trecut o pauză de la industria de entertainment pentru că simțea că are nevoie de o pauză pentru a se canaliza pe sănătatea ei mentală.

Anahi a privit lucrurile cu maturitate și a vorbit despre prioritățile ei, în contextul în care este și mamă și are o familie frumoasă pentru care trebuie să fie acolo, prezentă.

Vedeta și-a motivat retragerea din muzică și cu siguranță nu va ezita pe viitor să facă același lucru dacă va mai simți nevoia.

Citește și: Anahí vorbește în cel mai recent interviu despre problemele din cadrul RBD și întoarcerea în televiziune

În articolul

Anahi își continuă aparițiile televizate într-un alt show. La ce proiecte lucrează artista din trupa RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2024. Săgetătorii vor mai mult de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Furtuna Ashley traversează Europa şi ajunge şi în România. Temperaturile vor scădea drastic
a1.ro
Cu ce se ocupă Vlad Condurache, fostul concurent de la Asia Express. Nu mulți știau acest detaliu despre profesia lui
HelloTaste.ro
Pariziene cu mere. Rețetă de cornuri delicioase și aspectuoase
Catine
Ce manifestă fiecare zodie între 25 septembrie și 29 septembrie 2024. Cum arată harta nativilor
useit.ro
Cum a furat un bărbat 100 de milioane de dolari de la Facebook și Google. A dezvăluit strategia extrem de simplă
as.ro
Pescobar, un alt gest uriaş pentru tineri după ce i-a premiat pe absolvenţii care au luat 10 la BAC! Câţi bani a scos din buzunar
MediCOOL
Câte calorii arzi pe zi fără să faci nimic. Cum se calculează rata metabolică bazală
Spynews
Probleme mari pentru Bassam Dabbas, după scandalul din trafic! Hairstylist-ul vedetelor se confruntă cu un val de mesaje răutăcioase: ”Nu zic că nu am greșit”
DeParinti
Vitamina C pentru bebeluși. Când este recomandat să o administrezi
MediCOOL
Cauze ale secrețiilor oculare. De ce apar aceste simptome la nivelul ochilor
HelloTaste
Gem de prune la tavă, mai simplu și mai rapid de preparat
x