Happy People
Actrița celebră cu care Juan Soler a avut o relație secretă. Între ei există o diferență de 10 ani: ”Părinții erau înnebuniți”

Publicat pe 14.08.2024 la 13:13. Actualizat pe 14.08.2024 la 07:08

Mariana Seoane a dezvăluit într-un interviu că a avut o aventură cu argentinianul Juan Soler.

Mariana Seoane a dezvăluit într-un interviu că a avut o aventură cu argentinianul Juan Soler.

Profimediaimages.ro

Actrița Mariana Seone a dat și casă și a dezvăluit că s-a iubit cu unul dintre cel mai râvniți actori argentinieni.

Actorul celebru cu care Mariana Seoane a avut o relație secretă. Între ei există o diferență de 10 ani: ”Părinții erau înnebuniți”

Mariana Seoane este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul mexican și, deși s-a vorbit mult despre viața sa personală, puțini știu că în urmă cu ani buni a fost iubita lui Juan Soler.

Într-un interviu recent, Mariana Seoane a povestit că a avut o relație cu Juan Soler, lucru pe care mulți nu l-au știut, până acum.

În cadrul conversației, actorul Yordi Rosado a povestit că a fost odată într-un restaurant cu Juan Soler și că acolo se afla și tatăl Marianei Seoane. Argentinianul a fost cel care i-a făcut cunoștință lui Yordi cu tatăl vedetei, iar la scurt timp Juan i-a dezvăluit că a fost iubitul actriței.

Citește și:

Mariana Seonae a spus că părinții ei l-au adorat pe Juan Soler și că încă țin foarte mult la el, chiar dacă idila lor a fost acum câțiva ani.

"Părinții mei, dacă spun "cum ai putut să-l lași să plece pe acel om", e vorba de Juan Soler. Dintre toți iubiții pe care i-am avut, Juan Soler este cel de care sunt înnebuniți", a afirmat actrița.

Mariana Seoane a spus că mama ei este argentiniană și din acest motiv și-a dorit și ea ca ea să rămână cu Juan Soler, deoarece au multe lucruri în comun.

În cadrul interviului, ea a declarat că l-a cunoscut pe Juan Soler la un curs de actorie când avea 16 ani, dar că și-au început relația când ea avea 19 ani.

Între Mariana Seoane și Juan Soler există o diferență de vârstă de aproape zece ani și, deși relația lor s-a încheiat cu mult timp în urmă, se înțeleg foarte bine.

Juan Soler are o carieră de 32 de ani în actorie

Veteranul actor argentinian Juan Soler reflectează asupra carierei sale de 32 de ani, în care a jucat în peste 30 de telenovele. În prezent, el apare în serialul ”Tu Vida es Mi Vida” al lui Angelli Nesma.

„De când m-am mutat în Mexic, în 1991, am fost martor la o evoluție clară. Ascensiunea serialelor, a miniseriei și a filmelor biografice a influențat semnificativ genul telenovelelor, estompând puțin granițele dintre cele două formate. Diferența esențială constă în numărul de episoade.

Citește și:

Publicul de astăzi tânjește după concizie datorită schimbării obiceiurilor de vizionare - este mai agil și are o gamă mai largă de opțiuni, cum ar fi social media și streaming, ceea ce îl face mai puțin receptiv la povești previzibile", a spus despre cum a evoluat industria în ultimii ani.

Soler recunoaște declinul surprizei în telenovele, dar subliniază forța lor durabilă: scufundările profunde în emoții. „Există mulți telespectatori ca mine care prețuiesc acest gen pentru capacitatea sa de a explora în detaliu emoțiile și situațiile dramatice”, a explicat el.

În articolul

Actrița celebră cu care Juan Soler a avut o relație secretă. Între ei există o diferență de 10 ani: ”Părinții erau înnebuniți”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp