Sofia Castro se pregătește de nuntă. Fiica actriței Angélica Rivera se căsătorește cu Pablo Bernot

Publicat pe 11.06.2024 la 17:13 Actualizat pe 12.06.2024 la 18:22

Sofia Castro se pregătește să devină doamna Bernot. Iată cine este bărbatul alături de care vrea să-și petreacă restul vieții.

Sofia Castro se pregătește să devină doamna Bernot. Iată cine este bărbatul alături de care vrea să-și petreacă restul vieții.

Profimediaimages.ro si Instagram

Actrița Sofia Castro va merge la altar în următoarele săptămâni pentru a-și pecetlui dragostea „pe viață” cu logodnicul ei, omul de afaceri Pablo Bernot.

Sofia Castro se pregătește de nuntă. Fiica Angélicăi Rivera se căsătorește cu Pablo Bernot

Sofia, în vârstă de 27 de ani, a povestit cum se pregătește pentru nunta visurilor sale și chiar a împărtășit fotografii din călătoriile pe care le-a făcut împreună cu mama ei, Angelica Rivera, și cu tatăl ei, producătorul Jose Alberto „El Güero” Castro.

Acum, actrița din „Tierra de esperanza” și „El Maleficio” a făcut o escapadă împreună cu logodnicul ei pentru a se bucura de o petrecere a burlăcițelor alături de prieteni în Bacalar, statul Quintana Roo.

Prin intermediul rețelelor de socializare, fiica cea mare a Angélicei și a lui José Alberto, a publicat fotografii din timpul petrecerii.

Citește și: Regretul pe care îl are Itatí Cantoral în calitate de mamă. Ce își reproșează în legătură cu cei trei copii: „Mi se rupe inima”

"Mulțumim că ne-ai făcut viața mai fericită, fără tine nimic. Mulțumesc pentru acest weekend frumos, pentru organizare, pentru că ați oferit totul și pentru că ne iubiți atât de mult pe Pablo și pe mine", a scris Sofía în descrierea unei serii de fotografii pe Instagram, în care a mulțumit cercului de prieteni apropiați care au însoțit-o.

Părinții miresei nu au participat la party, dar nici prieteni celebri ai actriței. Sofia a postat o fotografie care a stârnit curiozitatea milioanelor de urmăritori, pentru că apare cu o burtică de gravidă.

Deși actrița nu a precizat dacă burtica este reală sau dacă a fost un joc la petrecerea burlăcițelor, internauții au început să creadă că Sofia ar putea aștepta un copil și că acesta ar fi un semn, conform tvynovelas.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Pablo Bernot, viitorul soț al Sofiei Castro

Viitorul soț al actriței s-a născut pe 22 februarie 1991. Familia sa este legată de lumea divertismentului de câțiva ani.

Fratele lui Pablo, Francisco Bernot, s-a logodit cu actrița Sofía Argón, Miss Mexic și al doilea vicecampionat la Miss Univers 2019. De asemenea, sora ei, Lorenza Bernot, a fost încoronată Miss Mexico International în 2008.

Citește și: Care e statusul căsniciei Victoriei Ruffo după ce soțul său, Omar Fayad, s-a mutat în altă țară. Ce a dezvăluit actrița

Pablo Bernot este manager la restaurantul Las Mañanitas, care se află în prestigiosul hotel și spa cu același nume care aparține părinților săi, Francisco și Rebeca Bernot.

Hotelul Las mañanitas situat în Cuernavaca, Morelos, Mexic a primit diverse personalități din regalitate, divertisment, sport și politică mondială, precum regretatul Prinț Philip de Edinburgh, Marilyn Monroe, Carlos Slim, Bono, Muhammed Ali, Pelé, Juan Gabriel, Luis Miguel și Salma Hayek

În articolul

Sofia Castro se pregătește de nuntă. Fiica actriței Angélica Rivera se căsătorește cu Pablo Bernot

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2024. Leii sunt în căutarea sufletului pereche. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Casa Verde 2024. Reacţia lui Răzvan, care n-a apucat să prindă fonduri, deşi avea totul pregătit
a1.ro
Boala de care suferă Anca Țurcașiu de la Asia Express sezonul 7. Ce diagnostic dur i-au pus medicii: „Nu există remediu”
HelloTaste.ro
Ciorbă de roșii ca la bunica. Rețetă cu gust de copilărie
Catine
3 zodii care manifestă norocul în mod natural. Nativii care au parte de surprize plăcute
useit.ro
Băutura care poate ajuta la menținerea masei musculare. Mulți oameni o consumă în fiecare zi
as.ro
David Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie”
MediCOOL
De ce este bine să faci o plimbare după masă. Ce beneficii aduce acest obicei
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Pierderea apetitului în timpul sarcinii: cum gestionezi situația
MediCOOL
Cauze ale senzației de greață. De ce poate apărea acest simptom după ce mănânci
HelloTaste
Tartă Tatin cu gutui caramelizate și blat cu nuci
x