Happy People
Actrița de origine turcă Eda Ece a devenit mămică pentru prima oară. A publicat o fotografie nemachiată și cu bebelușul în brațe

Publicat pe 30.07.2024 la 17:00. Actualizat pe 30.07.2024 la 15:33

Actrița Eda Ece a adus pe lume o fetiță, primul copil al familiei. Vedeta este căsătorită cu jucătorul de baschet de origine turcă, Ahmet Buğrahan Tuncer.

Actrița de origine turcă Eda Ece a devenit mămică pentru prima oară

Instagram

Eda Ece și baschetbalistul Ahmet Buğrahan Tuncer s-au căsătorit în luna iunie a anului trecut. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară, iar fotografiile cu micuța au apărut pe contul de socializare al actriței. Mesajele pe care le-a lăsat aceasta i-au încântat pe fani.

Actrița de origine turcă Eda Ece a devenit mămică pentru prima oară

Cei doi au format un cuplu pentru o lungă perioadă de timp și au decis să-și încununeze relația cu o căsătorie. Primul copil al familiei, o fetiță, este deja vedetă pe rețelele sociale, mai precis pe contul personal de instagram al mamei celebre. Micuța a primit numele de Mina Ipek. Eda Ece a devenit mămică la vârsta de 33 de ani și mesajele sale nu au fost deloc întâmplătoare.

View this post on Instagram

A post shared by Eda Ece Tuncer (@eda.ece)

A primit comentarii atât din partea internauților, dar și din partea altor celebrități. A fost actrița Yıldız Çağrı Atiksoy cea care a felicitat-o, aceasta fiind la rândul său o nouă mămică în această lume a creșterii copiilor.

“Mina Ipek, 04.04.2024. Mina noastră nu a mai avut răbdare până la sfârșitul lunii și a decis să vină într-o zi aleasă special chiar de ea. Mulțumesc tuturor celor care au sunat, au întrebat și au scris. Mi-au trebuit 15 zile ca să posteze asta, acum nu mai am niciun minut liber, dar merită totul. Sunt într-un univers paralel acum. Vă pup pe toți până când ne vom revedea din nou. Vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele urări, sper ca și vouă să vi se întâmple lucruri mărețe.”, a scris aceasta.

Citește și:

La scurtă vreme, a primit un mesaj emoționant din partea actriței Yıldız Çağrı Atiksoy. Ulterior, le-a transmis tuturor mamelor un sfat pe care l-a lăsat în mediul online, acolo unde poate fi urmărit oricând. Are peste 8 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe.

Primele emoții pe care le-a avut de trecut Eda Ece la scurt timp după naștere

Cu toate că nu a publicat foarte multe fotografii pe pagina personală de socializare, actrița a lăsat să se înțeleagă cum anume decurge zilele din viața sa de când a devenit mămică pentru pentru oară. De asemenea, nu i-a lăsat chipul fetiței să fie văzut până acum.

Citește și:

“Dacă mă întrebați, am fost cu micuța mea 24/7 de când s-a născut. Am realizat ce înseamnă să fii mamă. Nu există somn, nu există odihnă, mereu încerci să ai grijă de ea cât de bine poți. Mintea îți stă la ea. Este uriașă. Dragostea și sacrificiul sunt lucruri atât de puternice. Nu am știu prin ce anume trec femeile când devin mame. Suntem norocoase, dar și părăsite. Toate avem nevoie de repsect.”, a spus vedeta într-o postare personală pe instagram.

Într-o postare umoristică, aceasta a lăsat să se înțeleagă faptul că petrece foarte puțin timp în mediul online de când a devenit mămică pentru prima oară, arată ntv.com.tr. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară. Vedeta se bucură de noua schimbare din viața sa, așa cum singură arată în mediul online.

În articolul

Actrița de origine turcă Eda Ece a devenit mămică pentru prima oară. A publicat o fotografie nemachiată și cu bebelușul în brațe

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp