İbrahim Çelikkol urmează să se căsătorească încă o dată. Ce răspuns a oferit jurnaliștilor în această privință

Publicat pe 27.05.2024 la 14:30 Actualizat pe 27.05.2024 la 15:30

İbrahim Çelikkol a vorbit într-un interviu recent despre actuala relație. Află dacă actorul urmează să se căsătorească încă o dată.

actor pe platourile de filmare

İbrahim Çelikkol urmează să se căsătorească încă o dată

Instagram

După o căsnicie de 5 ani cu Mihre Mutlu și un copil împreună, actorul İbrahim Çelikkol a ținut să-și ofere o nouă șansă la o viață liniștită. În prezent formează un cuplu cu Natali Yarcan. A vorbit despre o viitoare căsătorie în fața jurnaliștilor și a fost mai sincer ca niciodată.

Ibrahim Celikkol urmează să se căsătorească încă o dată

Cu toate că de obicei este discret în ceea ce privește viața personală, de data aceasta a oferit câteva detalii legate de relația sa. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt ipostaze din cadrul proiectelor profesionale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a căsătorit cu arhitecta Mihre Mutlu în aprilie 2017. Din căsnicia celor doi a rezultat micuțul Ali, fructul iubirii lor. Cu toate acestea, parteneriatul lor s-a încheiat în luna mai a anului 2022. Ulterior, actorul a început o nouă relație de iubire cu Natali Yarcan. Într-un interviu recent, Ibrahim Celikkol a vorbit despre posibilitatea de a se căsători încă o dată, de data aceasta cu Natali Yarcan.

Citește și: Birce Akalay și İbrahim Çelikkol au fost surprinși într-un moment tandru pe covorul roșu. Cum a explicat vedeta incidentul

“Tot ce se poate întâmpla.”, a declarat actorul, arată sabah.com.tr. Acesta continuă să publice fotografii alături de partenera sa. Cei doi s-au aflat într-o locație de vis alături de animalul de companie. Deși vorbește foarte rar despre acesta aspect, Ibrahim Celikkol a punctat faptul că este entuziasmat de ideea ipostazei de tătic în prezent.

“Îmi iubesc profesia foarte mult. Este foarte plăcut să joci un personaj, să te gândești la el, să-l creezi, să-i aduci la suprafață gesturile și expresiile.”, a mărturisit acesta. În momentele pe care le petrece departe de platourile de filmare, preferă să acorde timp naturii și experiențelor personale.

În perioada tragediilor care s-au abătut asupra Turciei, acesta s-a aflat alături de oamenii care s-au văzut peste noapte fără adăpost și a încercat să-i ajute. A menționat că pe lângă actor, este o ființă umană la fel ca ceilalți.

Ibrahim Celikkol vorbește despre meseria de tătic în contextul profesional

A divorțat în 2022, însă fructul relației sale rămâne prezent în viața sa. A mărturisit într-un interviu recent faptul că viața de tătic este o experiență ce nu poate fi descrisă în cuvinte.

Citește și: Demet Özdemir și İbrahim Çelikkol au devenit prieteni atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Cum au apărut cei doi împreună pe coperta unei reviste celebre

“Nu am experimentat niciodată ceva asemănător și nu am știut că poate să schimbe viața unei persoane așa.”, a declarat. Are 43 de ani și se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Aspectul său fizic rămâne unul de invidiat, însă Ibrahim Celikkol recunoaște că cele mai multe dintre exercițiile fizice pe care le execută în sala de sport reușesc să-i mențină o energie pozitivă. De altfel, odată ce continuă un anumit timp de antrenamente, reușește să ducă până la capăt ceea ce își propune.

“Există schimbări în viață tot timpul. Cred că totul este folositor. Când mă uit la viața mea, ultimii 3 ani au fost cei mai valoroși pentru că l-am primit pe Ali. Este cadoul cel mai de preț.”, a spus acesta într-un interviu.

În articolul

İbrahim Çelikkol urmează să se căsătorească încă o dată. Ce răspuns a oferit jurnaliștilor în această privință

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 iunie 2024. Leii sunt sfătuiți să abordeze lucrurile cu mintea deschisă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
a1.ro
Zece ispite masculine sunt gata să pornească într-o călătorie unică la Insula Iubirii
HelloTaste.ro
Limonadă cu ghimbir și mentă. Cum dai gust și aromă băuturii tale
Catine
Horoscopul săptămânii 17 iunie – 23 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
useit.ro
Explozia cosmică unică în viață ce are loc în această vară. Așa ceva se întâmplă doar o dată la 80 de ani
as.ro
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
MediCOOL
Calculul deficitului caloric pentru femei și bărbați. Cum afli câte calorii ai voie să consumi pentru a slăbi
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
DeParinti
Cele mai bune rețete de brioșe pentru bebeluși
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă bei ceai verde în fiecare zi. Cum te poate influența această băutură
HelloTaste
Biscuiți digestivi cu fulgi de ovăz. Rețeta unui desert sănătos
x