Happy People
Actrițele din Turcia în topul celor mai frumoase 100 de femeie din lume. Vezi ce nume sunt adăugate acolo

Publicat pe 16.10.2024 la 15:00. Actualizat pe 16.10.2024 la 15:36

Un nou top al celor mai frumoase 100 de femei din lume a fost alcătuit recent. Mai multe actrițe din Turcia au fost incluse.

Actrițele din Turcia în topul celor mai frumoase 100 de femeie din lume

Happy Channel/Profimedia Images

Un nou top al celor mai frumoase femei din lume a fost realizat recent. Cinci dintre actrițele din Turcia au fost adăugate, iar una dintre ele nu a mai fost niciodată prezentă într-o astfel de listă.

Actrițele din Turcia în topul celor mai frumoase 100 de femei din lume

TC Candler care a creat topul celor mai frumoase 100 de femei din lume prin votul fanilor a organizat și anul acesta o astfel de listă. Aceasta a fost publicată recent, iar anul acesta au fost adăugate și actrițele din Turcia.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Dacă Alexandra Daddario a fost aleasă astfel cea mai frumoasă femeie din lume, cinci dintre actrițele din Turcia s-au aflat pe listă. Este vorba și despre vedeta Su Burcu Yazgi Coșkun care se află pentru prima oară într-un astfel de top, arată gercekgundem.com. A fost vedeta cu cele mai multe voturi de data aceasta.

Printre vedete se află și Afra Saracoglu din Golden Boy – Dragoste rebelă, Ozge Yagiz din Jurământul și Safir, dar și Sila Turkoglu din Moștenirea. Hande Ercel nu putea lipsi din acest top, fiind una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara natală la momentul actual. Aceasta din urmă are peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în cadrul evenimentelor la care a fost invitată.

Citește și:

Recent, a luat parte la o prezentare de modă renumită a faimosului Amor Garibovic. A îmbrăcat o ținută all-black și a strălucit în fața camerelor ca de fiecare dată. Printre vedetele care i-au apreciat postarea se numără Burak Deniz și Mahassine Merabet.

“Ești puternică și frumoasă”, “Indiferent unde te afli, frumusețea este cu tine”, “Ești ca o regină, întotdeauna”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online.

Detalii despre Hande Erçel din Dragostea plutește în aer

Născută pe 24 noiembrie 1993, aceasta și-a petrecut copilăria departe de Istanbul. Ulterior și-a dedicat viața artei. Mai precis, a devenit într-o perioadă de timp una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara sa natală.

A jucat în producții celebre precum Bambașla Biri în 2023, Așk Laftan Anlamaz în 2016, dar și Dragostea plutește în aer în 2020. A format un cuplu cu colegul de platou Kerem Bursin, însă relația lor nu a trecut testul timpului. În prezent, vedeta se bucură de succes atât pe plan personal cât și profesional.

Citește și:

După proiectul Dragostea plutește în aer, a rămas în relații bune cu colegii de platou. Ba mai mult, atunci când actrița Bige Önal a avut parte de susținere pe plan personal i-a fost alături. Printre proiectele profesionale importante în care a jucat se numără Azize în 2019.

Deși este discretă în ceea ce privește viața personală, rareori publică imagini și filmulețe cu nepoțica sa, fiica surorii Gamze Ercel. Aceasta din urmă este o vedetă cunoscută în Turcia, fiind model în mediul online. Pasionată la rândul său de modă, o vedem în ținute spectaculoase în cele mai inedite locații din lume.

În articolul

Actrițele din Turcia în topul celor mai frumoase 100 de femeie din lume. Vezi ce nume sunt adăugate acolo

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp