Happy People
Adamari López își scoate extensiile în cadrul unei emisiuni și face un anunț neașteptat. Cum au reacționat fanii din mediul online

Publicat pe 14.10.2024 la 11:20. Actualizat pe 14.10.2024 la 11:51

Prezentatoarea și-a arătat părul natural, fără extensii, în cadrul unei emisiunii. În urma situației, fanii i-au oferit tot suportul necesar și au susținut-o în demersul său.

Adamari López își scoate extensiile în cadrul unei emisiuni și face un anunț neașteptat

Getty Images

Adamari Lopez și-a uimit fanii atunci când le-a arătat tuturor cum arată părul său în mod natural, fără extensii. Vedeta a mărturisit că astfel poate obține un efect mai stilizat. Prezentatoarea a făcut de asemenea un anunț neașteptat legat de părul său care deseori este lăudat de către internauți.

Adamari López își scoate extensiile în cadrul unei emisiuni și face un anunț neașteptat

A fost în cadrul celui mai recent episod din show-ul Ada y Chiqui de Show, acolo unde apare alături de faimoasa Chiquibaby unde Adamari Lopez a renunțat la extensii, arată univision.com. Odată ce Chiqui a tras-o de păr într-o încercare de glumă, vedeta din Amigas y rivales s-a lăsat văzută altfel.

View this post on Instagram

A post shared by @adaychiquideshow

“Ea tocmai m-a dat de gol, atunci nu mai rămâne nimic de făcut ca să realizăm acest episod decât să-mi scot extensiile.”, a spus în fața camerei. Plină de curaj, vedeta a continuat povestea legată de părul său natural, astfel.

“Toată lumea știe că eu n-am părul lung, așa că folosesc extensii care mă ajută ca părul meu să arate mai bogat.”, a spus Adamari Lopez. Și-a lăudat colega pentru părul său lung și a subliniat că fără extensii are doar “câteva fire de păr”, arată univison.com. Pe pagina de instagram a emisiunii s-a publicat momentul exact în care actrița din Puerto Rico își scoate extensiile și își arată părul natural.

Citește și:

“Cu extensii sau fără ești foarte frumoasă pentru că frumusețea ta nu e doar fizică, ci vine din interior.”, a spus cineva în mediul online. Adamari López are peste 9 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul emisiunii unde este prezentatoare. Ulterior, vedeta a lăsat să se înțeleagă care este ritualul pe care îl practică pentru păr, în fiecare perioadă a săptămânii.

Care este rutina de îngrijire a părului pentru Adamari López

După ce a vorbit despr extensiile pe care le poartă în cadrul emisiunilor, vedeta a lăsat la iveală rutina de care ține cont de fiecare dată când își îngrijește părul.

“Una dintre lucrurile pe care le fac este să mă spăl pe cap de două ori. Prima dată îmi dau cu șampon pentru a lua murdăria și a doua oară pentru a-mi spăla capul bine. Mai iau și vitamine pentru păr.”, a spus vedeta, punctând că nu uită de măști. Recunoaște că după ce a trecut prin etapa cancerului de sân, părul său îi cade foarte mult.

Citește și:

Adamari López a jucat în telenovele roluri de antagonistă și a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe de pe micile ecrane. Născută pe 18 mai 1971 în Puerto Rico, a fost căsătorită cu Luis Fonsi între 2006 și 2010. La vremea aceea, a aflat că este bolnavă. Doctorii i-au depistat cancer la sân și a fost nevoită să fie supusă rigorilor din spital pentru a supraviețui. În prezent este prezentatoare și se bucură de succes în rândurile fanilor. Are o fetiță.

În articolul

Adamari López își scoate extensiile în cadrul unei emisiuni și face un anunț neașteptat. Cum au reacționat fanii din mediul online

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp