Momentul în care Adamari López a fost pe punctul de a își pune capăt zilelor. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei TV

Publicat pe 04.08.2024 la 15:30 Actualizat pe 04.08.2024 la 15:27

Prezentatoarea Adamari López a mărturisit că și-a dorit să se sinucidă după o ceartă cu fratele său, când se simțea deja copleșită de problemele de sănătate cu care se confrunta.

Prezentatoarea Adamari López a mărturisit că și-a dorit să se sinucidă după o ceartă cu fratele său, când se simțea deja copleșită de problemele de sănătate cu care se confrunta.

Profimediaimages.ro

Adamari López spune că a avut o cădere care a făcut-o să se gândească la ce e mai rău.

Citește și: Diletta Leotta și-a emoționat fanii cu cea mai recentă fotografie în care apare fiica sa. Cât de simpatică e Aria

Momentul în care Adamari López a fost pe punctul de a își pune capăt zilelor. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei TV

Adamari Lopez și Stephanie Himonidis 'Chiquibaby' și-au deschis sufletul în cel mai recent episod al podcastului lor. Prezentatoarele au dezvăluit au trecut prin momente foarte complicate, mai ales în ceea ce privește problemele emoționale.

Adamari a rememorat unul dintre evenimentele care i-a marcat viața pentru totdeauna: lupta împotriva cancerului. Din cauza unei situații pe care a trăit-o în perioada respectivă, ea a fost nevoită să ceară ajutorul unui psiholog.

Incidentul s-a petrecut în perioada în care Adamari avea cancer, iar fostul ei soț, Luis Fonsi, avea un spectacol. Ea a preferat să nu participe, deoarece nu se simțea pregătită, așa că a dăruit mai multe bilete familiei și prietenilor.

„Îmi amintesc că odată, tipul cu care eram căsătorită (n.r. Luis Fonsi) a avut un concert. Nu am putut merge pentru că nu eram refăcută. Nu mai aveam păr, iar ei mi-au dat bilete să le dau familiei și prietenilor mei. Așa că a fost stresant pentru că toată lumea cerea ca și cum aș fi avut controlul asupra biletelor de concert care nici măcar nu-mi aparțineau, ci aparțineau partenerului meu”, a zis Adamari.

Citește și: Cum arată Gözde Kansu din ”Golden Boy” în costum de baie. Actrița are un fizic de invidiat la 43 de ani

Din cauza acestei situații, Adamari a avut o ceartă puternică cu fratele ei mai mare, Adalberto, ceea ce a declanșat o criză gravă de sănătate mintală: „La un moment dat - nu am mai spus asta niciodată - certându-mă cu fratele meu la telefon în legătură cu biletele, am simțit că îmi vine să lovesc ceva cu mașina ca să-l fac să regrete... . Dacă am deja greutatea propriilor mele probleme asupra mea, de ce ar veni cineva la mine să revendice ceva cu care nu am nicio legătură”.

Prezentatoarea a menționat că în acel moment s-a simțit foarte copleșită de tot ceea ce i se întâmpla: „A fost o prostie, dar eram copleșită de atât de multe lucruri și îmi amintesc clar; îmi doream doar să fac accident de mașină și să nu mai am atâtea probleme în acel moment”.

„Uităm că oamenii din jurul nostru au probleme. Îmi amintesc exact unde mă duceam. Eram singură, pentru că toată lumea era în Puerto Rico. Nu era vorba de a-mi pune capăt vieții. A fost ca și cum, nu știu, să fac un accident de mașină și să spun: „Asta e o problemă” și nu niște bilete la un concert care nici măcar nu sunt ale mele.”, a continuat ea, conform TVNotas.

În cele din urmă, Adamari López a menționat că a trebuit să ceară ajutorul unui profesionist pentru a-și putea înțelege emoțiile. Ea a mărturisit că terapia a ajutat-o, precum și faptul că a rămas concentrată asupra credinței sale.

Citește și: Irina Baeva visează să aibă un copil cu Gabriel Soto, dar actorul nu pare dornic să devină din nou tată. Ce a declarat

În articolul

Momentul în care Adamari López a fost pe punctul de a își pune capăt zilelor. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei TV

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x