Happy People
Află detalii despre Gülçin Kültür Şahin din serialul Omer. Vedeta este căsătorită cu un muzician celebru

Publicat pe 27.09.2024 la 14:38. Actualizat pe 27.09.2024 la 15:18

Gülçin Kültür Şahin din serialul Omer este căsătorită cu un artist celebru din Turcia. Află și alte detalii despre vedetă.

Află detalii despre Gülçin Kültür Şahin din serialul Omer

Instagram

Gülçin Kültür Şahin face parte din distribuția seriei Ömer și are la activ o listă lungă de producții în care a jucat de-a lungul timpului. Este căsătorită cu un artist și are succes atât în viața personală cât și profesională.

Află detalii despre Gülçin Kültür Şahin din serialul Ömer

Este căsătorită cu Melik Haydar Șahin din 2014, un alt artist îndrăgit al Turciei. După mai multe succese pe plan profesional, a interpretat pe scena unui teatru un personaj important. A fost pentru prima oară când fanii au declarat că nu se mai pot sătura de ceea ce aceasta a adus în fața tuturor.

View this post on Instagram

A post shared by Gülçin Kültür Şahin (@gulcinkultur)

A format o relație de prietenie frumoasă cu colegii de platou din serialul Ömer, iar fotografiile cu aceștia au făcut rapid înconjurul lumii prin intermediul rețelelor sociale. Cu Selahattin Paşalı și Barış Falay în rolurile principale, a reușit să fie o adevărată revoluție atunci când a avut premiera în Turcia. Gülçin Kültür Şahin joacă rolul Nuran, fiica cea mare a lui Fatma Hanım și sora lui Gamze.

Citește și:

Aceasta a publicat pe pagina sa o imagine alături de colegele Gökçe Bahadır, Merve Dizdar și Gamze Karaduman. Gülçin Kültür Şahin a notat fotografia cu descrierea “primăvara a venit, eram în parc”. Vedeta a jucat de asemenea un rol în serialul 'Gülperi', acolo unde a fost 'Kader Hala'.

Deși a studiat inginerie alimentară, a decis în cele din urmă să devină actriță. Nu a mai rezistat dorinței de a fi în fața fanilor și la vârsta de 25 de ani a luat altă cale. De asemenea, a povestit cum a trecut de la inginerie la actor într-un interviu.

“Voiam să am un rol în serialul 'Gülperi' atât de mult.”, a spus vedeta. De asemenea, a subliniat cum serialul le-a schimbat percepția fanilor într-un interviu cu Mehmet Çalışkan de la una dintre publicațiile celebre din Turcia.

Cum a trecut Gülçin Kültür Şahin de la inginerie la actorie

În serialul 'Gülperi' se arată deseori conflictul dintre femei și bărbați care a fost un laitmotiv de-a lungul timpului în lume.

“E un subiect sociologic important care nu poate fi abordat în acest interviu. După cum știm, să fii femeie este dificil. Nu contează din ce pătură socială vii, să încerci să trăiești ca femeie într-o societate dominată de bărbați este dificil. Sper ca generațiile viitoare să trăiască într-o lume egală.”, a spus vedeta, arată haberturk.com.

Citește și:

Ca și actriță se consideră întotdeauna într-o etapă de învățare. Spune că nu există un personaj pe care ar vrea să-l joace și că fiecare are o povste ce merită spusă. Gülçin Kültür Şahin are peste 70 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate alături de oameni dragi, departe de platourile de filmare.

Nu a uitat să lase și o amintire din copilărie, de pe vremea când se afla pe băncile școlii și își dorea să devină o persoană cunoscută la nivel național și internațional.

În articolul

Află detalii despre Gülçin Kültür Şahin din serialul Omer. Vedeta este căsătorită cu un muzician celebru

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp