Actrița Simay Barlas își urmărește propriile roluri la televizor. De ce apelează vedeta din Omer la această strategie

Publicat pe 26.09.2024 la 12:22 Actualizat pe 26.09.2024 la 13:00

Simay Barlas face parte din distribuția seriei Omer și este una dintre actrițele îndrăgite ale Turciei. Află ce spune despre rolurile pe care le alege în serialele TV.

actori in diferite ipostaze

Actrița Simay Barlas își urmărește propriile roluri la televizor

Instagram

Simay Barlas are 25 de ani și până acum a demonstrat foarte multe ca și actriță. Se bucură de recunoaștere internațională, mai ales că este adepta și conturilor de socializare, acolo unde prietenii virtuali se grăbesc să îi lase mesaje și aprecieri.

Actrița Simay Barlas își urmărește propriile roluri

Obișnuită deja să pozeze în fața camerelor, dar și pe coperte de revistă, a oferit un interviu în care a vorbit despre prezența sa pe micile ecrane și cum gestionează felul de a se privi în diferite roluri. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanțele pe care vedeta le-a avut în vara anului 2024.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu mai urmăresc niciun serial dacă nu joci tu”, “Ești frumoasă”, “Sper ca viața ta să fie plină de succes”, “Ești frumoasă și talentată, niciun serial nu este la fel fără tine”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. A specificat că se numără printre actorii care își urmăresc prestația de pe micul ecran.

Citește și: Cine este Merve Dizdar, actrița de origine turcă ce a câștigat un premiu la Cannes. Află totul despre protagonista din Omer

“Sunt printre aceia care se simt confortabil atunci când mă privesc. Mă întreb ce am făcut greșit și unde aș fi putut să corectez. Nu sunt niciodată mulțumită, mereu mă gândesc că ar fi putut fi mai bine.”, a spus actrița, arată dizidoktoru.com. Deși este o actriță lăudată pentru aparițiile sale în mediul online, spune că frumusețea nu este despre trăsăturile fizice ci despre ceea ce se reflectă din interior spre exterior.

“Cred că frumusețea nu este despre trăsăturile fizice, ci despre atitudine. Cred că ceea ce trăiește în interior se reflectă la exterior și bunele intenții și un suflet mare sunt mai valoroase decât trăsăturile fizice.”, a punctat vedeta.

Deși este o actriță extrem de populară spune că celebritatea nu a schimbat-o. Trăiește la fel de simplu și nu este atrasă de lucrurile materiale.

Cum a devenit Simay Barlas actriță

A jucat în producții importante din Turcia și de-a lungul timpului a fost întrebată cum a devenit actriță. Spune că acest vis a venit încă din copilărie și a realizat că este ceea ce își dorește cu adevărat. Are doi frați și spune că a fost răsfățata familiei.

Citește și: Selahattin Paşalı din serialul Omer își continuă traiectoria profesională. Unde va putea fi văzut actorul

“Am doi frați, am un frate mai mare. Cred că termenul fata mamei mi se potrivește, ca multor fete. Am o legătură specială cu tatăl meu, dar fata mamei mi se potrivește mai bine. Am fost printre copiii norocoși care s-au jucat pe stradă non-stop și mă întorceam acasă plină de praf. Imaginația a fost prietenul meu cel mai bun.”, a povestit vedeta.

Deși are conturi de socializare este de părere că această interacțiune ar trebui limitată, iar atunci când poate fi de ajutor, trebuie apelat la această viață în social media.

“Social media a devenit un subiect tabu în ultima vreme. E o platformă care a dat dependența. Cred că e amuzant și folosit atunci când știi să folosești internetul. Cu toate astea, atunci când e un stil de viață, poate face rău.”, a spus ea.

În articolul

Actrița Simay Barlas își urmărește propriile roluri la televizor. De ce apelează vedeta din Omer la această strategie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2024. Taurii au multă creativitate în această perioadă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O pacientă care a slăbit cu Ozempic povestește ce a pățit după ce a întrerupt tratamentul. Medicamentul a dispărut din România
a1.ro
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"
HelloTaste.ro
Clătite pufoase de post, preparate cu lapte vegetal
Catine
Ora la care trebuie să bei cafeaua ca să te bucuri cât mai mult de efectele ei, potrivit specialiștilor
useit.ro
Eclipsa solară „inel de foc” va avea loc pe 2 octombrie. În ce zone va fi vizibil fenomenul inedit 
as.ro
„Wow, superbă!” Imagini de senzaţie cu nora lui Laurenţiu Reghecampf. Fosta gimnastă a radiat de fericire!
MediCOOL
Dependența de mâncare: ce o declanșează și cum o recunoști
Spynews
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
DeParinti
Ce este vernix caseosa și ce rol are în protejarea bebelușului imediat după naștere
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează somnul. Ce te împiedică să te odihnești corespunzător
HelloTaste
Sos de merișoare pentru friptură, cu gust dulce-acrișor
x