Happy People
Afra Saraçoğlu a lăsat un comentariu neobișnuit în mediul online pe pagina oficială a Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce i-a surprins pe fani

Publicat pe 17.10.2024 la 14:02. Actualizat pe 17.10.2024 la 14:20

Afra Saraçoğlu a ținut să lase un comentariu neobișnuit pe pagina oficială a serialului Golden Boy - Dragoste rebelă. Cum au reacționat fanii.

Afra Saraçoğlu a lăsat un comentariu neobișnuit în mediul online pe pagina oficială a Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

Afra Saraçoğlu este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Joacă rolul de protagonistă în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă încă din 2022 și a devenit o figură importantă atât pe micile ecrane cât și în mediul online.

Afra Saraçoğlu a lăsat un comentariu neobișnuit în mediul online pe pagina oficială a Golden Boy – Dragoste rebelă

Născută pe 2 decembrie 1997 în Turcia, aceasta s-a făcut remarcată de-a lungul timpului grație proiectelor în care s-a implicat. Cu toate acestea, a fost abia în 2022 când figura sa a devenit centrală în mediul online grație rolului interpretat în Golden Boy – Dragoste rebelă.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

Formează un cuplu cu Mert Ramazan Demir, colegul său de platou, relație care nu a fost tocmai ușoară. Cei doi au fost în centrul atenției încă de prima dată când au fost văzuți în timp ce se sărutau. Iată că acum vedeta a răbufnit și a lăsat un comentariu neobișnuit chiar pe pagina oficială a seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Are 10 milioane de prieteni virtuali pe propria pagină de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe.

Cele mai recente dintre acestea sunt realizate la Paris, în cadrul noii campanii în care este implicată. Joacă rolul Seyran în seria de succes, fiind un adevărat trend pe rețelele sociale. Popularitatea sa rămâne crescută, chiar dacă schimbările din scenariu s-au arătat deseori pe parcursul celor trei serii.

Citește și:

Până acum, niciun serial nu a putut să depășească faima pe care Golden Boy – Dragoste rebelă a avut încă de la început. Problemele întâmpinate cu scenariul n-au reușit să-i facă pe fani să-și îndrepte atenția către o altă poveste. În sezonul 3, fanii au putut să o vadă pe Afra Saraçoğlu cu o nouă coafură, dar și cu o atitudine complet schimbată în rolul lui Seyran.

Într-o postare realizată pe pagina oficială a seriei Golden Boy – Dragoste rebelă a fost scris “Lăsați un sfat pentru Seyran”. Cea care a comentat a fost actrița care o interpretează. Aceasta a scris “Vino-ți în fire”, fără niciun alt cuvânt în plus.

Afra Saraçoğlu a fost criticată pentru ținuta purtată la Paris

Faimoasa vedetă a demonstrat în repetate rânduri că are gusturi neobișnuite atunci când vine vorba despre ținutele pe care le poartă. Acest lucru s-a văzut cu ochiul liber și în ultima combinație pe care a urcat într-o fotografie pe internet.

Citește și:

Fusta și bluza asortate nu au fost tocmai pe gustul internauților, iar aceștia au venit rapid cu comentarii negative asupra sa. Nu este prima oară când se întâmplă acest lucru, însă este cunoscut faptul că o vedetă de asemenea anvergură are atât fani cât și persoane care o disprețuiesc.

“Rochia vieții mele”, a descris Afra Saraçoğlu rochia pe care a îmbrăcat-o recent și cu care a ținut să se lase văzută în mediul online. Formează în continuare un cuplu cu Mert Ramazan Demir, asta pentru că cei doi au fost surprinși recent în timp ce se aflau pe terenul de tenis.

În articolul

Afra Saraçoğlu a lăsat un comentariu neobișnuit în mediul online pe pagina oficială a Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce i-a surprins pe fani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp