Fotografiile de rămas-bun ale faimoasei Afra Saraçoğlu au reușit să atragă atenția. Află de cine s-a despărțit vedeta

Publicat pe 04.10.2024 la 12:28 Actualizat pe 04.10.2024 la 13:10

Afra Saraçoğlu a ținut să publice în mediul online mai multe fotografii de rămas-bun după o perioadă în care a stat departe de luminile reflectoarelor. Actrița s-a reîntors pe platourile de filmare.

actori pe platourile de filmare

Fotografiile de rămas-bun ale faimoasei Afra Saraçoğlu au reușit să atragă atenția

Happy Channel

Afra Saraçoğlu a reușit de la început să atragă atenția cu rolurile din serialele în care a jucat. Cel mai recent proiect al său, Golden Boy – Dragoste rebelă, i-a adus recunoaștere internațională. Deși în prezent se dedică filmărilor pentru sezonul 3, pe toată durata verii actrița a ținut să se bucure de momentele trăite departe de luminile reflectoarelor.

Fotografiile de rămas-bun ale faimoasei Afra Saraçoğlu au reușit să atragă atenția

Afra Saraçoğlu a început proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă în 2022 și de atunci a reușit să fie celebritatea îndrăgită din Turcia. A demonstrat că rolul i se potrivește de minune și relația cu colegii este una de invidiat. A strâns până în prezent peste 9 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele mai recente dintre acestea o vedem pe vedetă cum își ia rămas-bun de la zilele călduroase de vară pe care le-a petrecut departe de luminile reflectoarelor. Comentariile și aprecierile fanilor nu au întârziat să apară, astfel că are peste 600 de mii de like-uri la ultimele postări.

Citește și: Afra Saraçoğlu și Șerif Sezer din Golden Boy – Dragoste rebelă surprind cu o fotografie în mediul online. Ce i-a uimit pe fanii seriei

“Vara chiar s-a terminat, nu?”, a scris ea. Internauții nu au întârziat să răspundă, astfel că au comparat-o pe vedetă cu o păpușă Barbie. I-au specificat faptul că zâmbetul ei este unul “minunat”.

“Îngerul meu”, “Acest zâmbet este doar al tău”, “Lucruri frumoase”, “Încep să mă gândesc la ceea ce văd”, au scris fanii în dreptul fotografiilor sale. Astfel, protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă și-a luat rămas bun de la anotimpul călduros. Joacă rolul Seyran în serialul de succes și prin traiectoria sa profesională a demonstrat că își merită locul în industrie. Actrița în vârstă de 26 de ani publică deseori fotografii și filmulețe, însă rămâne discretă în ceea ce privește viața personală.

Cum și-a petrecut vacanța de vară vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă

A călătorit în America și a ținut să-și revadă tatăl după o perioadă îndelungată de absență. Astfel a demonstrat că în ciuda oricărei situații familiale poate să facă față cu brio. S-a zvonit în repetate rânduri că formează un cuplu cu Mert Ramazan Demir, colegul său de platou și în cele din urmă așa au stat lucrurile.

Citește și: Moment de criză pe platourile de filmare Golden Boy – Dragoste rebelă. Afra Saraçoğlu a refuzat o scenă de sărut cu noul coleg Cem Söküt

În primul sezon au fost surprinși în timp ce se sărutau, departe de ochii celor curioși. Acum în sezonul 3, se pare că au luat-o pe drmuri diferite și nimic nu le mai poate schimba decizia.

De-a lungul evenimentelor pe care le-a bifat în vara anului 2024, protagonista din Golden Boy – Dragoste rebelă s-a bucurat și de un timp îndelungat în America. Afra Saraçoğlu și-a vizitat tatăl și a avut parte de momente emoționante. A jucat în Bad Boy în 2017, dar și în Yesilcam în 2021. Printre alte producții de succes se află și Ikinci Șans în 2016 sau Mrs. Fazilet în 2017. La 26 de ani a demonstrat că talentul său nu are limite și că își poate duce această experiență la nesfârșit fără niciun fel de constrângeri.

În articolul

Fotografiile de rămas-bun ale faimoasei Afra Saraçoğlu au reușit să atragă atenția. Află de cine s-a despărțit vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 12 octombrie 2024. Racii sunt atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât costă acum un kilogram de struguri în piaţă: "Am luat aşa, de poftă"
a1.ro
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
HelloTaste.ro
Supă de conopidă cu multe legume, pentru un prânz hrănitor
Catine
3 zodii care au cel mai bun horoscop al lunii. Vezi ce spun astrele în luna octombrie 2024
useit.ro
Dacă primești aceste mesaje, trebuie să le ștergi imediat, susțin experții. La ce risc te expui dacă le păstrezi 
as.ro
TV Happy
MediCOOL
Infecția cu COVID-19 dublează riscul de boli cardiace. Un studiu recent susține efectul se menține pe termen lung
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan după ce a fost acuzată în instanță că ar fi întreținut relații cu: Gigi Becali, Giovanni Becali, Cristi Borcea, Florin Răducioiu: „Nu mai stăm să ne certăm”
DeParinti
Strănutul la nou-născuți: când ar trebui să te îngrijorezi
MediCOOL
Consumul de alcool crește riscul de cancer de sân. Studiile arată care sunt efectele sale în organism
HelloTaste
Compot de dovleac plăcintar. Un deliciu pentru sezonul rece
x