Happy People
Afra Saraçoğlu și Șerif Sezer din Golden Boy – Dragoste rebelă surprind cu o fotografie în mediul online. Ce i-a uimit pe fanii seriei

Publicat pe 27.09.2024 la 13:26. Actualizat pe 27.09.2024 la 14:32

Afra Saraçoğlu și Șerif Sezer s-au fotografiat împreună și fanii au putut observa relația de prietenie care s-a creat între cele două vedete. Protagonista seriei a lăsat amintirea în mediul online.

Afra Saraçoğlu și Șerif Sezer din Golden Boy – Dragoste rebelă surprind cu o fotografie în mediul online

Instagram

Postarea pe care Afra Saraçoğlu a lăsat-o în mediul online pentru fanii săi a devenit rapid subiect de discuție. Aceasta s-a fotografiat împreună cu una dintre colegele de platou și comentariile nu au întârziat să apară. Golden Boy – Dragoste rebelă rămâne unul dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia la momentul actual.

Afra Saraçoğlu și Șerif Sezer din Golden Boy – Dragoste rebelă surprind cu o fotografie în mediul online

Atât protagoniștii cât și colegii lor au devenit subiect de discuție de când serialul a devenit numărul 1 în materie de vizionări în lumea întreagă. Afra Saraçoğlu a rămas în atenția tuturor grație relației pe care a creat-o și în afara platourile de filmare cu Mert Ramazan Demir. Cei doi au format un cuplu și acum se spune că s-au despărțit, precum este de fapt și dinamica personajelor lor pe micile ecrane.

View this post on Instagram

A post shared by DeFacto (@defacto)

Sezonul 3 a avut deja premiera în Turcia, fiind cel mai urmărit serial în acest moment. Cu toate că zvonurile despărțirii au făcut înconjurul internetului, Afra Saraçoğlu și-a continuat prezența pe rețelele sociale. Recent, s-a fotografiat împreună cu o altă colegă de platou și comentariile nu au întârziat să apară.

Citește și:

Afra Saraçoğlu continuă să publice în mediul online, pe toate platformele. Aceasta a publicat o imagine unde apare cu Șerif Sezer, însă mulți i-au judecat apariția pe rețelele sociale. Are peste 9 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanța pe care a petrecut-o în America, dar și colaborările cu diferite branduri internaționale.

Nu este prima oară când vedeta își demonstrează talentul, atât cel de actriță cât și cel de model. A revenit la colaborarea cu brandul de haine DeFacto, acolo unde le-am putut vedea pe mai multe celebrități din Turcia de-a lungul timpului.

Șerif Sezer a primit un premiu de onoare la Antalya Golden Orange Film Festival

Mai mulți actori turci au avut șansa de a fi pe lista unor distincții de onoare în cadrul unui eveniment important. Este vorba despre Işıl Yücesoy, Şerif Sezer, Erdal Özyağcılar, Müjdat Gezen și Selçuk Yöntem. Antalya Golden Orange Film Festival va avea loc anul acesta între 5 și 12 octombrie.

Citește și:

“The Honorary Awards” sau Premiile de onoare vor fi acorde unor actori de renume din Turcia, printre acestea fiind și Șerif Sezer din Golden Boy – Dragoste rebelă. Aceasta a jucat în piesele de teatru “A Midsummer Night's Dream,” “Gigamesh,” și “Caligula,”. Ulterior, a avut debutul pe marile ecrane cu filmul “Yol”, câștigător al unui Palme D’or.

De-a lungul timpului, Șerif Sezer a câștigat mai multe premii pentru participarea în cadrul unor producții importante. Face parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă încă de la începuturile poveștii, fiind o parte importantă.

A mai jucat în clasicele “A Season in Hakkari” (1982), “Her Şeye Rağmen” (1987), cel de-al doilea având premiera și la Cannes. Pentru rolul din Hamam a primit premiul pentru cea mai bună actriță, arată gazeteduvar.com.tr. Este căsătorită cu Azmi Arna din 1971.

În articolul

Afra Saraçoğlu și Șerif Sezer din Golden Boy – Dragoste rebelă surprind cu o fotografie în mediul online. Ce i-a uimit pe fanii seriei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp