Moment de criză pe platourile de filmare Golden Boy – Dragoste rebelă. Afra Saraçoğlu a refuzat o scenă de sărut cu noul coleg Cem Söküt

Publicat pe 23.09.2024 la 12:13 Actualizat pe 23.09.2024 la 12:50

Filmările pentru sezonul 3 din Golden Boy - Dragoste rebelă continuă, însă problemele nu au dispărut. Publicațiile din Turcia arată că Afra Saraçoğlu a refuzat o scenă de sărut cu noul coleg Cem Söküt.

actori pe platourile de filmare

Moment de criză pe platourile de filmare Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

Noi detalii apar în cazul sezonului 3 din Golden Boy – Dragoste rebelă. După ce s-a spus că Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir ar fi încheiat relația de iubire, acum protagonista ar fi refuzat să se sărute cu noul coleg de platou. Ce i-a transmis aceasta.

Moment de criză pe platourile de filmare Golden Boy – Dragoste rebelă

Se pare că veștile continuă să curge în ceea ce privește cel mai îndrăgit serial din Turcia la momentul actual. În noul sezon, doi actori s-au alăturat distribuției. Este vorba despre Pelin Akil și Cem Söküt. Acesta din urmă joacă rolul noului bărbat din viața lui Seyran. Zvonurile din Turcia vin să sublinieze faptul că Afra Saraçoğlu ar fi refuzat să se sărute cu partenerul de platou, ba chiar l-a împins pe acesta.

“Dacă nu este scris în scenariu, nu mă poți atinge.”, i-ar fi spus actrița, ceea ce a generat idei de toate felurile în mediul online. Discretă în ceea ce privește viața personală, aceasta își continuă traiectoria, dar este și activă pe rețelele sociale.

Citește și: Pelin Akil, atacată de fani în comentarii pentru rolul ei din Golden Boy - Dragoste rebelă. Ce i s-a întâmplat

Are peste 9 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată în vacanțe, însă recent a revenit asupra planurilor profesionale. Se pare că actrița are probleme cu noul său coleg de platou, ba mai mult, i-ar fi atras atenția acestuia în repetate rânduri. După ce actorul ar fi încercat să improvizeze, Afra Saraçoğlu ar fi continuat să-i explice că nu dorește acest lucru.

“Fac asta ca să iasă totul mai bine.”, a declarat actorul, arată medyatava.com. Dacă până acum nu a ieșit la iveală nicio declarație legată de relația cu Mert Ramazan Demir, iată că situația începe să se precipite în ceea ce o privește.

Cem Söküt s-a alăturat distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă

Timp de două sezoane au existat nenumărate modificări în cadrul scenariului seriei turcești. Dacă prima parte a povești a fost complet diferită de cea de-a doua, iată că în sezonul trei doi noi actori s-au alăturat distribuției. Unul dintre ei este Cem Söküt. Potrivit producătorilor, acesta se așteaptă să aducă un succes enorm pentru Golden Boy – Dragoste rebelă.

După ce Seyran și Ferit o iau pe căi diferite, tânăra are în viața sa un nou partener, arată yenibakis.com.tr. Cunoscut pentru rolul din Legea familiei, Cem Söküt era așteptat de ceva vreme în Golden Boy – Dragoste rebelă.

Citește și: Çetin Tekindor continuă să joace în Golden Boy – Dragoste rebelă. Actorul revine cu personajul Halis Korhan

Pe pagina personală de instagram are aproape 50 de mii de prieteni virtuali și a publicat până acum peste 20 de fotografii și filmulețe. Deși este sportiv de performanță, a decis să devin actor și să urmeze cursuri în acest sens. Disciplina pe care a căpătat-o la antrenamente i-a servit și mai târziu pe platourile de filmare. A jucat timp de 19 episoade în Legea familiei, acolo unde a avut rolul Yilmaz. De asemenea, a mai jucat și în Mahkum timp de 7 episoade, acolo unde a avut rolul Fukara, dar și în serialul Duran în 2022 timp de 9 episoade, acolo unde a fost Adem.

În articolul

Moment de criză pe platourile de filmare Golden Boy – Dragoste rebelă. Afra Saraçoğlu a refuzat o scenă de sărut cu noul coleg Cem Söküt

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 12 octombrie 2024. Racii sunt atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât costă acum un kilogram de struguri în piaţă: "Am luat aşa, de poftă"
a1.ro
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
HelloTaste.ro
Supă de conopidă cu multe legume, pentru un prânz hrănitor
Catine
3 zodii care au cel mai bun horoscop al lunii. Vezi ce spun astrele în luna octombrie 2024
useit.ro
Dacă primești aceste mesaje, trebuie să le ștergi imediat, susțin experții. La ce risc te expui dacă le păstrezi 
as.ro
TV Happy
MediCOOL
Infecția cu COVID-19 dublează riscul de boli cardiace. Un studiu recent susține efectul se menține pe termen lung
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan după ce a fost acuzată în instanță că ar fi întreținut relații cu: Gigi Becali, Giovanni Becali, Cristi Borcea, Florin Răducioiu: „Nu mai stăm să ne certăm”
DeParinti
Strănutul la nou-născuți: când ar trebui să te îngrijorezi
MediCOOL
Consumul de alcool crește riscul de cancer de sân. Studiile arată care sunt efectele sale în organism
HelloTaste
Compot de dovleac plăcintar. Un deliciu pentru sezonul rece
x