Happy People
Alături de cine s-a fotografiat Ozge Yagiz, după despărțirea de Gokberk Demirci. Imaginea care a bucurat inimile fanilor

Publicat pe 01.07.2022 la 19:47. Actualizat pe 01.07.2022 la 20:29

Ozge Yagiz a avut o întâlnire de gradul zero cu o prietenă apropiată. Fanii s-au bucurat să vadă că este extrem de activă, chiar dacă a trecut printr-o despărțire dureroasă.

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci

TV Happy

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci au trăit o poveste de iubire atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală, care s-a concretizat cu o logodnă superbă, însă nu a durat mult până ce neînțelegerile și-au făcut loc în cuplu și despărțirea a venit ca un trăsnet pentru toată lumea.

Cu toate acestea, cei doi au ales să-și vadă discret de drum și continuă să fie activi atât în mediul virtual, cât și în viața de zi cu zi.

Ozge Gurel petrece timp de calitate cu o prietenă apropiată, extrem de discretă

Ozge Yagiz este o actriță extrem de frumoasă, care a ajuns la inima oamenilor din întrega lume după ce a primit roluri spectaculoase în filme, dar și a frumuseții sale.

Se pare că după ce a trecut printr-o despărțire dureroasă de logodnicul său, Gokberk Demirci, ea este tot mai vizibilă și continuă să aibă o viață socială extrem de activă, lucru care ăi bucură pe fani.

Gökberk Demirci trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Özge Yağız, actrița în vârstă de 25 de ani. Cu toate că fanii își imaginau că îndrăgostiții vor ajunge la altar, iată că deznodământul a fost altul. Cu puțin după ultimul interviu acordat, cei doi au șterg orice urmă a relației lor din mediul online și nu au oferit nicio declarație oficială în legătură cu despărțirea. Cu toate acestea, protagonista din “Jurământul” a declarat conform Seriesturkish.com că nu se află în nicio relație amoroasă la momentul actual.

Citește și:

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci au făcut mare petrecere duminică, pe 18 iulie 2021, când s-au logodit, însă au ținut să păstreze discreția față de importantul eveniment din viața lor. Câteva imagini care s-au scurs în social media atunci și au putut fi văzute de la nunta celor doi actori.

Citește și:

Cei doi au avut parte de o logodnă așa cum și-au dorit. Ambii s-au îmbrăcat simplu, lejer. Ozge Yagiz a impresionat cu o apariție extrem de delicată. Ea a îmbrăcat o rochie o rochie albă fără bretele și un colier gros din aur la gât, vezi fotografiile pe TV Mania.

Despărțirea a venit mai repede decât se aștepta oricine, iar fotografiile care au stat vreodată mărturie a dragostei lor au dispărut din mediul online.

În articolul

Alături de cine s-a fotografiat Ozge Yagiz, după despărțirea de Gokberk Demirci. Imaginea care a bucurat inimile fanilor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp