Özge Yağız se află în vacanță, departe de platourile de filmare. Ce ținute alege să poarte vedeta atunci când se relaxează

Publicat pe 28.06.2022 la 14:41 Actualizat pe 28.06.2022 la 15:19

Özge Yağız se află în vacanță și nu ezită să le arate urmăritorilor săi ținutele pe care le poartă dincolo de platourile de filmare. Cum arată vedeta acum.

Özge Yağız poartă o bluză cu buline și are părul desprins

Özge Yağız din "Jurământul"

Happy Channel

Özge Yağız se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. Odată cu rolul său din serialul “Jurământul” a reușit să-și facă intrarea în lumea serialelor și să devină din ce în ce mai cunoscută în lumea întreagă. De asemenea, datorită relației sale cu colegul său de platou prezent în același serial a ținut multă vreme prima pagină a publicațiilor de specialitate.

Özge Yağız se află în vacanță, departe de platourile de filmare

Özge Yağız este recunoscută pentru rolul său din “Jurământul”, însă de-a lungul timpului vedeta a mai jucat în producții ce au ajutat la construcția vieții sale artistice. Acum are peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde a postat peste 100 de fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare, cât și din viața personală. Cu toate că s-a despărțit de Gökberk Demirci, vedeta a continuat să fie la fel de activă.

Urmărește "Jurământul", de luni până miercuri de la ora 20.00, doar la Happy Channel

Pe plan profesional și-a realizat visul odată cu rolul de protagonistă din serialul “Baba”, însă a reușit să-și realizeze și vacanțele binemeritate, expuse fără niciun fel de filmtru în mediul online. A călătorit în Amsterdam, iar fotografiile împărtășite cu fanii au rămas și acum drept mărturie. Cu toate că vedeta nu a postat niciun comentariu adițional, cei care o îndrăgesc nu au ezitat să-și arate aprecierea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Preferata mea din lumea întreagă”, “Ce loc frumos și ce fotografie reușită”, “Frumoasă, bucură-te de călătorie”, „Prințesă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate. Peste 4 mii de comentarii și tot mai multe aprecieri au fost împărtășite cu vedeta.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan și-a impresionat fanii cu o nouă apariție în mediul online. Cum arată celebrul actor

De când cu aparițiile tot mai timide pe internet, Özge Yağız nu s-a lăsat mai prejos și a optat pentru ținute îndrăznețe ce i-au pus în evidență trupul de invidiat. La momentul actual, vedeta nu se află într-o relație amoroasă, însă este pregătită să-și continue traiectoria profesională, așa cum a declarat pentru Seriesturkish.com.

Özge Yağız, tot mai vizibilă în mediul online

Deși are 24 de ani, Özge Yağız a trăit până acum nenumărate vieți. După ce a devenit o vedetă cunoscută în lumea întreagă, aceasta a așteptat cu nerăbdare momentul în care ar fi îmbrăcat cu siguranță rochia de mireasă. Cu toate acestea, despărțirea de Gökberk Demirci a venit într-un moment cu totul neașteptat.

Vedeta a rămas în atenția publicului după ce și-a anunțat retragerea din serialul “Jurământul”, iar acum este în continuare apreciată pentru rolul din “Baba”. Aceasta a demonstrat că poate combina ușor stilurile vestimantare, astfel că la fiecare apariție în mediul online reușește fără doar și poate să-și uimească fanii.

Citește și: Cum arată Lorna Cepeda la 23 de ani de la premiera telenovelei “Betty cea urâtă”. Actrița trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții

Deși s-a logodit pe 18 iulie 2021 cu Gökberk Demirci, cei doi și-au anunțat despărțirea la scurt după ultimul interviu oferit de îndrăgita vedetă. Aceasta susținea că datorită partenerului ei reușește să fie o bucătăreasă mult mai iscusită. De asemenea, vedeta din “Jurământul” a subliniat faptul că micile neînțelegeri reușesc întotdeauna să fie stopate într-un timp scurt. La acel moment, Özge Yağız își petrecea aproape tot timpul alături de partenerul său, atât pe platourile de filmare, cât și în confortul propriei case.

În articolul

Özge Yağız se află în vacanță, departe de platourile de filmare. Ce ținute alege să poarte vedeta atunci când se relaxează

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x