Happy People
Alfonso Herrera, actorul din Rebelde, s-a filmat în timpul antrenamentelor în sala de forță. Fanele au fost extaziate

Publicat pe 20.11.2022 la 12:16. Actualizat pe 20.11.2022 la 12:17

Alfonso Herrera își bucură constant fanele cu imagini care îi pun în valoare corpul bine lucrat. Actorul se antrenează zilnic în sala de forță și nu ratează șansa de a prezenta secvențe din antrenamentele sale și comunității de pe Instagram. Cum s-a lăsat surprins actorul într-un clip video în timp ce se antrena.

Alfonso Herrera

Profimedia

Alfonso Herrera a devenit cunoscut datorită rolului său din serialul „Rebelde” cu care a frânt inima tuturor adolescentelor în 2004. Acum actorul are 39 de ani, dar arată la fel de bine ca în tinerețe.

Vedeta știe să-și pună în valoare atuurile și postează constant imagini care îi surprind frumusețea chipului și corpul bine lucrat.

Ce imagini din sala de sport a publicat Alfonso Herrera pe Instagram

Actorul este adeptul unui stil de viață sănătos pe care se străduie mereu să îl urmeze. Vedeta de cinema este un împătimit al fotbalului, antrenându-se alături de profesioniști pentru rolul din telenovela „El 10”.

Totuși, acesta nu neglijează nici antrenamentul din sala de forță care îl ajută zilnic să se mențină în formă.

Alfonso Herrera a împărtășit recent pe pagina sa de Instagram câteva imagini din timpul antrenamentelor. Cei aproape patru milioane de fani au avut ocazia să-l privească în timp ce ridica greutăți de aproape 100 de kilograme.

View this post on Instagram

A post shared by Alfonso Herrera (@ponchohd)

Citește și:

Actorul pare că nu depune un efort foarte mare și este obișnuit cu acest exercițiu. Mișcările îi pun în valoare brațele puternice și pectoralii bine formați. Postarea a adunat peste 90 de mii de aprecieri și numeroase comentarii de la membrii comunității din online a actorului, semn că chiar și la această vârstă, actorul se află într-o condiție fizică foarte bună pe care fanii o apreciază.

Citește și:
În articolul

Alfonso Herrera, actorul din Rebelde, s-a filmat în timpul antrenamentelor în sala de forță. Fanele au fost extaziate

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp