Happy People
Alfonso Herrera apare pe covorul roșu în cadrul premierei Que viva México. Actorul a purtat un costum negru și cămașă albă

Publicat pe 16.03.2023 la 13:02. Actualizat pe 16.03.2023 la 14:23

Alfonso Herrera apare pe covorul roșu în cadrul premierei Que viva México. Actorul a purtat un costum negru și cămașă albă.

Alfonso Herrera apare pe covorul roșu în cadrul premierei Que viva Mexico

Profimedia Images

Alfonso Herrera face parte din distribuția Que viva México alături de actuala sa parteneră, Ana de la Reguera. Cu toate că cei doi nu au confirmat legătura amoroasă, imaginile publicate în mediul online au fost mai mult decât relevante.

Alfonso Herrera apare pe covorul roșu în cadrul premierei Que viva México

Noua pelicuă a producătorului Luis Estrada i-a adus pe același platou de filmare pe Alfonso Herrera și Ana de la Reguera. Noul cuplu a publicat imagini romantice în 2022, însă de atunci au ținut să-și trăiască relația într-o formă mult mai privată. A fost pentru prima oară când au jucat împreună și au ținut să răspundă curiozităților adresată de jurnaliști. Cu toate acestea, atunci când a venit vorba despre presupusa legătură amoroasă, au fost la fel de discreți.

View this post on Instagram

A post shared by Ana de la Reguera (@adelareguera)

“Mulțumim mult, Viva Mexico. Nu mai este nimic de adăugat!”, a transmis Ana de la Reguera în fața jurnaliștilor după ce unul dintre aceștia s-a arătat interesat de relația pe care aceasta o are cu Alfonso Herrera.

Citește și:

“Mulțumim mult, vă mulțumim. Sunt foarte fericit, mulțumesc!”, a răspuns și Poncho Herrera la aceleași întrebări. Actorul Joaquín Cosío a fost asaltat de presă în legătură cu presupusa relație, însă acesta nu s-a arătat cunoscător al situației generale.

“Asta să-i întrebați pe ei. Nu am idee, nici nu știam. Pe mine m-au câștigat.”, a mărturisit acesta la întrebarea dacă știe momentul precis în care cei doi și-au declarat iubirea, arată infobae.com. Cei doi au manifestat aceeași bucurie de a fi într-o producție marca Luis Estrada, cu toate că aceasta a avut premiera mai târziu decât era așteptată.

“A meritat tot ceea ce a făcut Luis pentru această peliculă, este personalitatea lui, asta este. Celebrez faptul că s-a întâmplat și sunt fericit că în sfârșit a avut premiera.”, a subliniat fostul membru RBD. În ceea ce o privește pe Ana de la Reguera, aceasta a subliniat că este pentru prima oară când lucrează alături de celebrul producător.

“Este pentru prima oară, sper că prima din multele dăți.”, a spus.

Alfonso Herrera și-a invitat foștii colegi în cadrul premierei Que viva México

Alfonso Herrera a fost marele absent în cadrul reuniunii RBD din 21 noiembrie 2022. La scurt timp s-a anunțat turneul internațional. Cu toate acestea, Poncho a menționat că nu va lua parte la acesta, date fiind proiectele profesionale în care a ținut să se implice.

Citește și:

Foștii săi colegi i-au luat apărarea în tot acest timp și au subliniat faptul că fiecare se găsește în perioade diferite ale vieții. În ceea ce privește răspunsul pe care l-a oferit în cadrul declarațiilor de presă recente, fanii au rămas încântați.

“Cu aceasta închid seria întrebărilor. I-am invitat pe foștii mei colegi din RBD. Dacă vin, o să facem toți poze împreună.”, a transmis Alfonso Herrera. Acesta nu a ținut să facă referire în ceea ce privește planurile personale.

“Indiferent de întrebările voastre, mă bucur că sunteți aici. La final, este o relație în care trebuie să existe respect și respectul meu față de voi mereu va exista.”, a spus.

În articolul

Alfonso Herrera apare pe covorul roșu în cadrul premierei Que viva México. Actorul a purtat un costum negru și cămașă albă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp