Happy People
Ana María Orozco vorbește despre Betty cea urâtă. Cum a reușit o telenovelă să spargă barierele convenționale

Publicat pe 19.07.2024 la 13:05. Actualizat pe 19.07.2024 la 13:49

Ana María Orozco vorbește despre rolul iconic din Betty cea urâtă după 25 de ani de la prima difuzare a telenovelei. Actrița atinge subiecte pe care nu le-a mai discutat până în prezent.

Ana María Orozco vorbește despre Betty cea urâtă

Getty Images

Așa cum am menționat și în alte articole din trecut, telenovela Betty cea urâtă revine cu un nou sezon. După mai bine de 20 de ani, povestea este gata să încânte fanii încă o dată. Sub denumirea de Betty la fea, La Historia Continua – în original, aceasta va putea fi urmărită pe una dintre platformele de streaming.

Ana Maria Orozco vorbște despre Betty cea urâtă

Actrița a oferit detalii despre revenirea pe scenă în pielea unuia dintre cele mai îndrăgite personaje, dar și despre ceea ce rămâne după finalul fericit pe care îl așteaptă toți într-o poveste. Primul lucru pe care Ana Maria Orozco l-a avut de punctat a fost faptul că nu i-a fost dificil să revină în rolul Betty.

View this post on Instagram

A post shared by Ana M Orozco (@anaorozcoof)

A mărturisit că în urmă cu ceva timp s-a reunit cu colegii săi pentru o piesă de teatru care expunea aceeași poveste. Întoarcerea la Betty a fost ca un adevăr pe care trebuia să-l rescrie.

Cu toate acestea, Betty nu mai este cea de acum 20 de ani. Totul s-a schimbat, iar scenariul este complet diferit. Într-un fel, chiar Ana Maria Orozco s-a întrebat cum ar putea să o prezinte încă o dată pe Betty în fața fanilor. Locul din care telenovela a început pentru a doua oară este unul plin de durere și frustrare.

Citește și:

“Suntem foarte temători în fața conflictului, trebuie să visăm că totul este bine, dar în același timp e plăcut să intr acolo. Cred că show-ul mereu face asta, intră acolo unde oaemnii nu se așteaptă sau nu este confortabil.”, a precizat vedeta. O vom vedea pe Betty în relație cu soțul său înstrăinat, Armando, dar și cu fiica Camila. Ana Maria Orozco a vorbit și despre această relație.

“Este o provocare să ai copii. Atunci când sunt adolescenți, nu totul este ca în basme așa cum se așteaptă toți. Etapa în care ești părinte te poate lua prin surprindere. Betty trebuie să învețe multe cu fiica sa și este o relație frumoasă. Complexă, dar frumoasă.”, a menționat actrița.

Ana Maria Orozco se întoarce la rolul Betty după 20 de ani

Cât despre întoarcerea personajului la rădăcinile sale, actrița susține că în rolul său își dorește să afle cine este cu adevărat și ce a făcut să își dorească dragostea lui Armando.

Citește și:

“Este adevărat că nu am simțit niciodată faptul că am jucat un personaj urât. Era doar un personaj pe nume Betty cu aceste caracteristici. I-au spus urâtă, dar pentru mine Betty nu este urâtă. Adică sunt mult mai multe alte lucruri în această istorie, focusul nu este nici pe asta. Nu este vorba despre faptul că e urâtă din nou, este despre faptul că este ea încă o dată.”, a spus actrița, arată remezcla.com.

Betty la Fea, La Historia Continua are debutul pe 19 iulie 2024 în 240 de țări și teritorii din lumea întreagă. Născută pe 4 iulie 1973, Ana Maria Orozco a fost căsătorită cu Martin Quaglia între 2005 și 2012, dar și cu Julian Arango între 1999 și 2000. A mai făcut parte și din alte distribuții care o aduceau pe Betty în atenția publicului, dar niciodată într-o formă ca cea din 2001.

În articolul

Ana María Orozco vorbește despre Betty cea urâtă. Cum a reușit o telenovelă să spargă barierele convenționale

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp