Ana María Orozco din Betty cea urâtă confirmă relația cu un actor care a devenit om politic. Despre cine este vorba

Publicat pe 09.07.2024 la 11:08 Actualizat pe 09.07.2024 la 12:04

Actrița de origine columbiană a confirmat într-un final că formează un cuplu cu un celebru actor care între timp a devenit om politic. Vezi despre cine este vorba în articolul de mai jos.

actrită pe scena

Ana María Orozco din Betty cea urâtă confirmă relația cu un actor care a devenit om politic

Profimedia Images

Actrița de origine columbiană Ana Maria Orozco cunoscută la nivel mondial pentru rolul din Betty cea urâtă, a confirmat relația cu fostul ministru peruan și actor Salvador del Solar. În cadrul unei fotografii publicate pe pagina de socializare personală, aceasta i-a transmis un mesaj emoționant cu ocazia împlinirii a 51 de ani.

Ana María Orozco din Betty cea urâtă confirmă relația cu un actor care a devenit om politic

Mesajul pe care vedeta l-a transmis pentru partenerul său a venit însoțit de comentarii din partea fanilor, dar și a colegilor actori de pe platourile de filmare Betty cea urâtă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Toată dragostea pentru tine pentru totdeauna. Cel mai frumos cadou este să fiu alături de tine. Mulțumesc”, a scris vedeta pe data de 4 iulie. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod cu totul intim, alături de oamenii dragi. Salvador del Solar i-a transmis de asemenea la rândul său câteva cuvinte de iubire și împreună au dovedit că formează un cuplu de succes.

“La mulți ani, frumoaso. Ce bucurie imensă să fiu alături de tine și să-ți celebrez viața. Toată dragostea pentru tine, mereu.”, a scris actorul. Printre vedetele care i-au dedicat cuvinte de felicitare acesteia s-a aflat și Lorna Cepeda, colega sa din Betty cea urâtă. Ana Maria Orozco are peste 900 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Fotografie rară cu fiica actriței Ana Maria Orozco. Tânăra îi seamănă leit mamei sale celebre

Se pare că legătura dintre ei a început în 2016, atunci când lucrau împreună în telenovela El regreso de Lucas, după cum arată cei de la univision.com. Prima apropiere publică a fost în 2022, atunci când Ana Maria Orozco a vizitat Peru și a fost văzută în preajma omului politic. Vestea s-a răspândit cu repeziciune, asta pentru că a fost publicată o fotografie în care cei doi se țineau de mână într-un cartier din Lima.

Cu cine s-au iubit în trecut Ana Maria Orozco și Salvador de Solar

Actrița din Betty cea urâtă a fost căsătorită de două ori. Prima oară a ajuns la altar cu actorul Julian Arango, colegul din telenovela Betty cea urâtă în 1999. Legătura dintre cei doi a durat un an de zile.

Citește și: Câți bani a câștigat Ana Maria Orozco cu rolul din ”Betty cea urâtă”. Serialul i-a adus recunoaștere globală, dar nu a îmbogățit-o

Imediat după despărțire, actrița a început o relație cu fotograful telenovelei, Pedro Franco, până în 2004. În 2005, actrița s-a căsătorit cu Martin Quaglia și împreună au devenit părinții fiicelor Lucrecia și Mia. Căsătoria lor a luat sfârșit în 2021, după 7 ani de relație.

Un an mai târziu după divorț, Ana Maria Orozco a început o relație cu Maxi Ghione. În 2015, acesta a anunțat ruptura. În ceea ce-l privește pe Salvador del Solar, acesta a fost foarte discret în ceea ce privește viața sa personală. A fost pe rând actor și om politic. Se știe că a fost căsătorit cu Ximena Belliado până în 2016 și că are doi copii. Acesta este recunoscut pretutindeni pentru rolul din Amores de Mercado care a avut premiera în 2006. A jucat împreună cu Mauricio Islas și Michel Brown timp de 117 episoade.

În articolul

Ana María Orozco din Betty cea urâtă confirmă relația cu un actor care a devenit om politic. Despre cine este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 iulie 2024. Berbecii au nevoie să scape de rutine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 23 iulie - 19 august 2024. De joi, temperaturile scad în toată ţara. Val de ploi, grindină şi vijelii
a1.ro
Radu Ștefan Bănică, imagini emoționante cu mama lui. Cât de frumoasă este femeia care i-a dat viață: „Parcă este sora ta”
HelloTaste.ro
Vinete umplute cu carne și gratinate cu cașcaval
Catine
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Microsoft a dezvăluit câte computere au fost afectate de pana globală. Ar fi cel mai mare incident cibernetic din istorie
as.ro
Acuzaţii grave la adresa lui Mihai Zmărăndescu în „scandalul maceta”: „Nu i-a păsat, mi-a pus viața în pericol”
MediCOOL
Înțepătura de meduză. Cum se tratează, ce meduze înțeapă și cum arată
Spynews
Andra Volos, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie de Lele. A primit un inel superb de la manelist
DeParinti
Când poți introduce caisele în alimentația copilului tău. Sfaturi utile pentru diversificarea alimentației
MediCOOL
Exerciții care îți pot îmbunătăți memoria și concentrarea. Ce poți face pentru a-ți menține sănătatea creierului
HelloTaste
Cât trebuie să fierbi pastele, în funcție de preparat. Tot ce trebuie să știi despre timpul lor de pregătire
x