Happy People
Anahí îl sprijină pe Andrés García atât emoțional cât și economic. Ce a declarat soția actorului, Margarita Portillo

Publicat pe 06.02.2023 la 11:58. Actualizat pe 06.02.2023 la 12:47

Anahí îl sprijină pe Andrés García atât spiritual cât și economic. Ce a declarat soția actorului, Margarita Portillo.

Anahí îl sprijină pe Andrés García atât spiritual cât și economic

Happy Channel

Actrița în vârstă de 39 de ani rămâne în continuare alături de Andrés García, cel care a sprijinit-o emoțional în adolescență, atunci când a avut probleme de sănătate. Margarita Portillo, soția actorului, a dezvăluit că îi ajută și din punct de vedere financiar.

Anahí îl sprijină pe Andrés García atât spiritual cât și economic

Vedeta RBD continuă să fie un real sprijin pentru marele actor în lupta acestuia cu problemele de sănătate. De mai multe luni, acesta se înfruntă cu greutăți, fiind tot mai absent și din mediul online, acolo unde comunica deseori cu fanii săi. La începutul lunii februarie, soția actorului a împărtășit cu jurnaliștii faptul că Anahi îl susține din toate punctele de vedere pe acesta.

View this post on Instagram

A post shared by Andrés García (@andresgarciatvoficial)

Într-un interviu cu Jessica Gil pentru o emisiune în mediul online, Margarita Portillo a dezvăluit că soțul său se află într-o stare de sănătate mult mai bună.

“Cu toate că știm faptul că boala lui este incurabilă, se pare că își revine, așa cum spune și doctorul său care îl controlează și îi este alături tot timpul. El citește acum, este mult mai stabil. A pierdut multe kilograme, dar așa se întâmplă cu aceste boli, dar începe să mănânce din nou, chiar dacă este puțin pe zi.”, a mărturisit Margarita Portillo. Atât presiunea arterială cât și oxigenul sunt “excelente”, așa cum a spus chiar soția actorului.

Citește și:

În iulie 2022, Andrés García a fost diagnosticat cu ciroză și s-a spus chiar că este pe punctul de a muri. Au fost episoade în care starea de sănătate i s-a agravat mai mult ca oricând. În luna august a anului trecut, actorul a publicat un videoclip în care îi mulțumește public faimoasei Anahi pentru sprijinul oferit.

“Mi-a spus că-mi va oferi sprjin. Îți mulțumesc, Anahi, te iubesc mult și sper că toată familia ta e bine. Sper că și tu ești bine și sper să vii curând pe aici.”, și-a exprimat actorul sentimentele. În luna decembrie, Andrés García a primit vizita unui doctor pneumolog, special trimis de vedeta RBD.

Margarita Portillo, un real suport pentru marele actor Andrés García

Andrés García a primit vizita faimoasei Anahi, aceasta fiind însoțită de Manuel Velasco, soțul său. În prezent, Margarita Portillo a declarat că vedeta se îngrijește în continuare de prietenul său.

“Încă mă ajută și mereu are grijă și ne transmite salutări în fiecare săptămână. Ne ajută în toate formele, și economic.”, a spus Margareta Portillo. Anahi l-a vizitat pe Andrés García în Acapulco, acolo unde locuiește actorul alături de soția sa.

Citește și:

În ceea ce privește veștile pe plan profesional, Anahi alături de Dulce Maria, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Uckermann au anunțat reuniunea RBD. Cei cinci artiști vor vizita Brazilia, Mexic și SUA. Aceștia au împărtășit cu fanii din mediul online mai multe momente din studio, acolo unde au început deja să pună la cale planurile.

Dulce Maria a distribuit o fotografie alături de Christian Chavez și Christopher Uckermann pregătindu-se de muncă: “Vă vine să credeți?” Turneul RBD începe pe 25 august în El Paso, Texas.

În articolul

Anahí îl sprijină pe Andrés García atât emoțional cât și economic. Ce a declarat soția actorului, Margarita Portillo

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp