Anahí și Manuel Velasco și-au sărbătorit fiul cel mic. Emiliano a împlinit 3 ani și mămica sa celebră i-a dedicat un mesaj emoționant

Publicat pe 03.02.2023 la 09:39 Actualizat pe 03.02.2023 la 10:15

Anahí și Manuel Velasco și-au sărbătorit fiul cel mic. Emiliano a împlinit 3 ani și mămica sa celebră i-a dedicat un mesaj emoționant în mediul online. Cum au reacționat fanii.

Anahi cu părul lung desprins, zâmbește

Anahí și Manuel Velasco și-au sărbătorit fiul cel mic. Micuțul Emiliano a împlinit 3 ani de viață

Instagram

Anahí și Manuel Velasco s-au căsătorit în 2015 și de atunci formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Vedeta RBD a renunțat pentru o perioadă la viața de artistă pentru a se dedica complet vieții de familie. În 2023 aceasta revine pe scenă alături de colegii și prietenii săi: Dulce Maria, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Uckermann.

Anahí și Manuel Velasco și-au sărbătorit fiul cel mic. Emiliano a împlinit 3 ani, iar mama sa celebră i-a dedicat un mesaj emoționant

Motivele de sărbătoare continuă în viața vedetei Anahi. Pe data de 2 februarie, vedeta RBD și-a sărbătorit fiul cel mic și i-a dedicat acestuia un mesaj emoționant, alături de o fotografie specială. După entuziasmul pe care l-a afișat odată cu anunțul legat de întoarcerea pe marile scene împreună cu foștii săi colegi de trupă, acum o altă zi importantă a sosit pentru mămica celebră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Încă de la primele ore ale dimineții, Anahi a ținut să lase pe pagina personală de Instagram o retrospectivă a vieții alături de fiul său cel mic.

“La mulți ani, Emiliano! Azi bebelușul meu cel mai mic împlinește 3 ani! Te iubim, Emi”, a scris interpreta pe rețelele sociale, fericită că această zi a sosit. Fanii au rămas uimiți să vadă cât de mult a crescut micuțul și ce asemănare izbitoare este între acesta și părinții săi. Reacțiile nu au întârziat să apară, atât din partea fanilor, cât și din partea celebrităților.

Citește și: Anahi, portret de familie rar alături de soțul ei Manuel Velasco Coello și cei doi copii. Imaginea care a înduioșat inimile fanilor

“Multe felicitări lui Emi, să fie mereu fericit. Îl îmbrățișăm cu inima”, a scris producătorul Andrés Tovar, soțul lui Maite Perroni. Printre felicitări nu a putut să lipsească mesajul faimoasei Ximena Navarrete: “La mulți ani lui Emi”, a spus fosta Miss Univers. Tania Ruiz s-a alăturat personalităților ce s-au unit pentru a celebra această zi: “Ce frumos, te iubesc, prietenă”.

Manuel Velasco, un tată mândru de copiii săi

În mediul online, soțul faimoasei Anahi a strâns o adevărată comunitate de fani cu care împărtășește nu doar momente din viața sa profesională, dar ține să lase frânturi și din viața sa personală. Această zi nu a putut trece fără ca Manuel Velasco să-și felicite fiul. Mândrul tătic i-a dedicat un mesaj plin de iubire fiului său Emiliano, profitând de acest fapt pentru a mărturisi cât de recunoscător este pentru viața de familie.

Citește și: Anahi și Dulce Maria, reuniune emoționantă alături de copiii lor: “Astăzi suntem una”. Imaginea care a emoționat o lume întreagă. Ce mesaj a transmis Anahi

“La mulți ani, Emiliano! Acum trei ani ai venit în viețile noastre pentru a ne umple sufletele de bucurie și fericire. Ești un copil incredibil, unic și foarte iubit de toți. Mama ta, fratele tău și eu îi mulțumim vieții pentru că te avem cu noi. Te iubim din inimă și îți dorim să fii foarte fericit.”, a scris Manuel Velasco. Pe 2 februarie 2020, Anahi și-a anunțat fanii că a devenit mămică pentru a doua oară, odată cu venirea pe lume a lui Emiliano.

“Bine ai venit, Emiliano, 02.02.2020, 11:37 pm. Ne-am grăbit puțin, 37 de săptămâni, dar mulțumită lui Dumnezeu suntem bine amândoi. A fost o naștere frumoasă...Acum îi mulțumesc infinit lui Dumnezeu și tuturor pentru mesaje și afecțiune.”, a scris vedeta RBD. A renunțat pentru o perioadă la viața de artistă pentru a se dedica complet creșterii celor doi băieți, însă a menținut legătura cu fanii de-a lungul timpului grație postărilor publice realizate pe contul său de socializare. După naștere, artista a ținut să lase un mesaj surprinzător.

“Acum sunt mult mai conectată și mai aproape și mă face să fiu fericită, mă umple de bucurie să împart acest lucru cu voi, așa cum simt eu. Nu datorez nimic nimănui, nu trebuie să fac nimic, vreau doar să vă spun ce simt eu din adâncul sufletului meu.”, a declarat.

În articolul

Anahí și Manuel Velasco și-au sărbătorit fiul cel mic. Emiliano a împlinit 3 ani și mămica sa celebră i-a dedicat un mesaj emoționant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x