Happy People
Anahi a împărtășit fanilor o imagine din timpul filmării unui videoclip. Vedeta RBD este sufundată în apă și rochia abia îi acoperă formele

Publicat pe 12.07.2023 la 14:04. Actualizat pe 12.07.2023 la 08:56

Vedeta RBD, Anahi, a împărtășit fanilor imagini din spatele camerelor de filmat prin intermediul unor poze publicate pe InstaStory. În aceste scene filmate pentru un videoclip, artistă poate fi văzută în timp ce se scufundă în apă.

Anahi

Gettyimages.com

Iconică și îndrăgită la nivel mondial, Anahi a marcat viața multor generații, care au văzut-o de-a lungul timpului ca pe o inspirație atât în pe ecrane, cât și în viața reală.

Anahi surprinde cu o apariție inedită în timp ce filma pentru un videoclip

Imaginile din spatele camerelor de filmat au atras atenția fanilor care sunt interesați să afle mai multe despre viața personală a actriței. Aceștia sunt curioși să descopere latura nevăzută a vieții de artist.

Citește și:

Anahí s-a născut în anul 1983 parinții ei fiind Enrique Puente si Marichelo Portilla. La doi ani și-a început cariera în emisiunea Chiquilladas și timp de mai mulți ani a fost imaginea mărcii de răcoritoare Fanta și a jucat în mai multe filme și telenovele.

A interpretat piesa "Te doy un besito" la sfârșitul unei emisiuni TV pentru copii. A ajuns să fie cunoscută în Mexic de la vârsta de 15 ani cu melodii ca „Baby Blue, „Corazon de bombon” și „Superenamorandome”.

Citește și:
În articolul

Anahi a împărtășit fanilor o imagine din timpul filmării unui videoclip. Vedeta RBD este sufundată în apă și rochia abia îi acoperă formele

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp