Anahí îl sprijină pe Andrés García atât emoțional cât și economic. Ce a declarat soția actorului, Margarita Portillo

Publicat pe 06.02.2023 la 11:58 Actualizat pe 06.02.2023 la 12:47

Anahí îl sprijină pe Andrés García atât spiritual cât și economic. Ce a declarat soția actorului, Margarita Portillo.

Anahí poartă o bluză roșie și un pulover negru, are părul lung, desprins, ondulat

Anahí îl sprijină pe Andrés García atât spiritual cât și economic

Happy Channel

Actrița în vârstă de 39 de ani rămâne în continuare alături de Andrés García, cel care a sprijinit-o emoțional în adolescență, atunci când a avut probleme de sănătate. Margarita Portillo, soția actorului, a dezvăluit că îi ajută și din punct de vedere financiar.

Anahí îl sprijină pe Andrés García atât spiritual cât și economic

Vedeta RBD continuă să fie un real sprijin pentru marele actor în lupta acestuia cu problemele de sănătate. De mai multe luni, acesta se înfruntă cu greutăți, fiind tot mai absent și din mediul online, acolo unde comunica deseori cu fanii săi. La începutul lunii februarie, soția actorului a împărtășit cu jurnaliștii faptul că Anahi îl susține din toate punctele de vedere pe acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un interviu cu Jessica Gil pentru o emisiune în mediul online, Margarita Portillo a dezvăluit că soțul său se află într-o stare de sănătate mult mai bună.

“Cu toate că știm faptul că boala lui este incurabilă, se pare că își revine, așa cum spune și doctorul său care îl controlează și îi este alături tot timpul. El citește acum, este mult mai stabil. A pierdut multe kilograme, dar așa se întâmplă cu aceste boli, dar începe să mănânce din nou, chiar dacă este puțin pe zi.”, a mărturisit Margarita Portillo. Atât presiunea arterială cât și oxigenul sunt “excelente”, așa cum a spus chiar soția actorului.

Citește și: Anahí și Manuel Velasco și-au sărbătorit fiul cel mic. Emiliano a împlinit 3 ani și mămica sa celebră i-a dedicat un mesaj emoționant

În iulie 2022, Andrés García a fost diagnosticat cu ciroză și s-a spus chiar că este pe punctul de a muri. Au fost episoade în care starea de sănătate i s-a agravat mai mult ca oricând. În luna august a anului trecut, actorul a publicat un videoclip în care îi mulțumește public faimoasei Anahi pentru sprijinul oferit.

“Mi-a spus că-mi va oferi sprjin. Îți mulțumesc, Anahi, te iubesc mult și sper că toată familia ta e bine. Sper că și tu ești bine și sper să vii curând pe aici.”, și-a exprimat actorul sentimentele. În luna decembrie, Andrés García a primit vizita unui doctor pneumolog, special trimis de vedeta RBD.

Margarita Portillo, un real suport pentru marele actor Andrés García

Andrés García a primit vizita faimoasei Anahi, aceasta fiind însoțită de Manuel Velasco, soțul său. În prezent, Margarita Portillo a declarat că vedeta se îngrijește în continuare de prietenul său.

“Încă mă ajută și mereu are grijă și ne transmite salutări în fiecare săptămână. Ne ajută în toate formele, și economic.”, a spus Margareta Portillo. Anahi l-a vizitat pe Andrés García în Acapulco, acolo unde locuiește actorul alături de soția sa.

Citește și: Fiul vedetei RBD, Anahi, a împlinit 3 ani. Cum arată micuțul. Imaginea a înduioșat fanii

În ceea ce privește veștile pe plan profesional, Anahi alături de Dulce Maria, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Uckermann au anunțat reuniunea RBD. Cei cinci artiști vor vizita Brazilia, Mexic și SUA. Aceștia au împărtășit cu fanii din mediul online mai multe momente din studio, acolo unde au început deja să pună la cale planurile.

Dulce Maria a distribuit o fotografie alături de Christian Chavez și Christopher Uckermann pregătindu-se de muncă: “Vă vine să credeți?” Turneul RBD începe pe 25 august în El Paso, Texas.

În articolul

Anahí îl sprijină pe Andrés García atât emoțional cât și economic. Ce a declarat soția actorului, Margarita Portillo

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x