Happy People
Anahi a transmis un mesaj în direct pentru Maca Carriedo. Prezentatoarea a ținut să-i evidențieze problemele de sănătate în mediul online, pe vremea când vedeta “Rebelde” suferea de anorexie

Publicat pe 15.12.2022 la 14:55. Actualizat pe 15.12.2022 la 15:26

Anahi a transmis un mesaj în direct pentru Maca Carriedo. Prezentatoarea a ținut să-i evidențieze problemele de sănătate în mediul online, pe vremea când vedeta “Rebelde” suferea de anorexie.

Anahi a transmis un mesaj în direct pentru Maca Carriedo

Profimedia Images

Anahi este una dintre cele mai iconice vedete din Mexic. Și-a început cariera încă din copilărie și de-a lungul timpului și-a păstrat un drum sigur către celebritate. După ce și-a construit familia dorită, a ținut să stea departe de platourile de filmare pentru o lungă perioadă. Acum a revenit în atenția fanilor cu noi proiecte profesionale.

Anahi a transmis un mesaj în direct pentru Maca Carriedo

Deși acum are o viață de care se poate bucura în tăcere, în trecut Anahi a avut de suferit din cauza bolii de care a suferit o lungă perioadă de vreme. S-a luptat cu anorexia și a fost ținta mai multor atacuri în mediul online. Printre acestea, s-au numărat și cuvintele pe care prezentatoarea Maca Carriedo i le-a adresat în 2010 pe Twitter. Deși a trecut multă vreme de atunci, interpretat “Miei Colucci” din “Rebelde” a ținut să-i răspundă vedetei.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

A fost în cadrul emisiunii “La mas draga” atunci când vedeta a rupt tăcerea în cazul atacurilor ce au avut loc asupra sa. Într-un videoclip recent postat pe internet, Anahi își oferă părerea în privința unei concurente. Ulterior, Maca Carriedo a ținut să-i răspundă.

“Maca, îți cam port pică, nu abuza.”, a spus Anahi. În fața vorbelor aruncate de cântăreață, Maca Carriedo a reacționat imediat: „Nu spune asta, nu spune asta. Eu te iubesc mult.”

Citește și:

“Asta să fie doar pe Twitter, lasă totul pentru acolo, aici nu.”, a răspuns cântăreața în vârstă de 39 de ani. Din nou, prezentatoarea celebră a simțit nevoia să vină cu o completare: „Nu, niciodată, niciodată, eu te iubesc.”, La scurt timp după ce interpreta piesei “Me hipnotizas” a ținut să-și exprime părerea în cazul participantei la concurs, prezentatoarea show-ului i-a cerut acesteia iertare, deși nu a specificat motivul.

“Anahi, te iubesc, îți cer scuze. Spune-mi că nu-mi porți pică.”, a mărturisit Maca ce la începutul lui 2022 s-a zvonit că ar fi avut implicări sentimentale cu Galitea Montijo.

Anahi a suferit de anorexie timp de cinci ani

Cu toate că a fost întotdeauna o apariție inedită pe micile ecrane, dar și pe marile scene ale lumii, Anahi s-a confruntat timp de cinci ani cu anorexia.

“Ei bine, câteodată mă enervezi, dar nu contează, astăzi sunt liniștită.”, a xprimat vedeta într-un final. La scurt timp după finalizarea acestui episod, cei care o îndrăgesc pe Anahi au început să distribuie în mediul online ceea ce Maca Carriedo a postat pe Twitter pe 14 mai 2010 în legătură cu vedeta din “Rebelde”.

Citește și:

“Astăzi este ziua lui Anahi, ce super! Fecioară Maria, spune-i că este păcat să vomite și că va ajunge în iad iar asta nu e bine.”, “De ce Dumnezeu este așa? De ce a făcut-o anorexică pe Anahi și nu pe sora sa? De acolo ar fi ieșit 20 de Anahi”, a scris aceasta la acea vreme. În luna septembrie a anului 2011, vedeta din “Rebelde” a declarat că i-au trebuit 3 ani pentru a-și depăși problemele alimentare ce au început de la vârsta de 13 ani.

“Am vrut să trăiesc și am luptat cu mine ca să înving, m-am transformat într-o luptătoare.”, a transmis Anahi într-un interviu. Aceasta și-a amintit cuvintele pe care unul dintre producătorii telenovelei “A mil por hora” i le-a transmis în adolescență: “Hei, Anahi, tu vrei să fii protagonistă în telenovela asta, dar protagonista trebuie să fie slăbuță, nu poate să fie grăsuță”. Din cauza anorexiei, Anahi a ajuns să cântărească doar 35 de kilograme.

În articolul

Anahi a transmis un mesaj în direct pentru Maca Carriedo. Prezentatoarea a ținut să-i evidențieze problemele de sănătate în mediul online, pe vremea când vedeta “Rebelde” suferea de anorexie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp