Happy People
Anahi, din nou în studio! Vedeta s-a refăcut după ce a avut timpanul spart și a ajuns la spital. Imaginile care confirmă revenirea sa

Publicat pe 08.07.2023 la 17:15. Actualizat pe 08.07.2023 la 17:33

Anahi confirmă fanilor că a revenit în studio! Aceasta a publicat prin intermediul rețelelor de socializare câteva imagini din timpul repetițiilor cu echipa sa.

Anahi

Gettyimages.com

La scurt timp după ce toți membrii trupei a anunțat printr-o fotografie că și Anahi va participa la turneul mondial din luna august, vedeta vine și ea cu anunț pentru fanii săi.

Citește și:

Anahi va participa la turneul mondial al trupei RBD. Ce imagini a publicat vedeta

După cum bine știm, Anahi a suferit o accidentare în timpul repetițiilor pentru turneul mondial al trupei Rebelde. Aceasta a suferit o perforare a timpanului din cauza sunetelor și a fost necesară intervenția medicilor. Vedeta a fost transportată de urgență la spital unde a fost supusă mai multor intervenții și analize până când a reușit să se refacă.

Vedeta, la scurt timp după acest incident, a participat la repetiții, dar doar a asistat în sală la activitatea colegilor săi până la momentul în care medicii i-au dat aprobare să poată relua activitatea. Vedeta a participat pasiv la spectacolul colegiilor.

Recent, vestea că Anahi a avut de suferit o perforare a timpanului și a trebuit să ajungă la spital având nevoie de intervenția medicilor, a dat peste cap comunitățile de fani ,care abia așteaptă turneul, care va începe din a treia lună de vară.

Lucrurile nu au fost simple, însă după ce vedetă a avut parte de ajutor specializat s-a putut întoarce pe platoul unde se făceau repetițiile doar asistând la ceea ce colegii săi făceau. În vreme ce presa internațională a lansat ipoteza că Anahi ar putea să renunțe la turneu din cauza problemelor de ordin medical, trupa a anunțat printr-o fotografie că acest lucru nu se va întâmpla.

În articolul

Anahi, din nou în studio! Vedeta s-a refăcut după ce a avut timpanul spart și a ajuns la spital. Imaginile care confirmă revenirea sa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp