Cautare: 3403 rezultate dupa tagul "sanatate"

Neatza cu Răzvan și Dani. Bună dimineața, Sănătate! Ce trebuie să știm când mergem la piscină și la plajă

acum 6 ore

Simona Dragomir, omul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne explică cum să alegem corect pentru sănătatea noastră piscină, ștrandul sau plajă.

Yoga și meditație pentru sâni sănătoși. Andreea Pautov, la Neatza cu Răzvan și Dani: Sânii înseamnă viață

acum 7 ore

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Andreea Pautov, instructor de yoga, a dezvăluit, în direct, cum pot femeile să-și întrețină sânii sănătoși prin meditație și yoga.

Horoscopul zilei, 24 iunie 2019. Balanțele își pot schimba locul de muncă

acum 11 ore

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 24 iunie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele pe 24 iunie.

Neatza cu Răzvan și Dani. Bună dimineața, Sănătate! De ce apar frica de apă, răul de mașină și de înălțime?

acum 5 zile

Camelia Oprea, medic specialist în medicină internă, ne explică de ce apar frica de apă, răul de mașină și de înălțime. „Kinetoza este reacția corpului la stresul produs de faptul că la nivelul creierului se înregistrează informații privind mișcarea de câtre doi analizatori...

Neatza cu Răzvan și Dani - Bună dimineața, Sănătate! Cum să ne ferim și să tratăm înțepăturile de insecte

acum 7 zile

Vara este anotimpul în care petrecem mult timp afară, mare grijă însă la insecte. Ne pot înțepa țânțarii, albinele, căpușele, chiar și furnicile.

Horoscopul de joi, 14 iunie: Berbecii sunt plini de energie şi reuşesc să termine toate treburile

acum 10 zile

Pentru berbeci energia este la cote maxime şi reuşesc să termine toate treburile. Poate să apară o colaborare din care să câştige destul de bine!

Horoscopul de joi, 13 iunie: Vărsătorii au nevoie de odihnă

acum 11 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 13 iunie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele pe 13 iunie.

Bună dimineața, Sănătate! Cum folosim corect aerul condiţionat

acum 12 zile

În zilele caniculare, aparatele de aer condiţionat sunt la mare căutare. Însă, dacă nu este utilizat în mod corect, aerul condiţionat îţi poate face mai mult rău decât bine, provocând sau agravând afecţiuni deja existente.

Neatza cu Răzvan și Dani. Începe de luni: renunţă la mâncatul compulsiv

acum 14 zile

Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, la rubrica "Începe de Luni", ne învață cum putem să renunțăm la mâncatul compulsiv.

Neatza cu Răzvan și Dani - Bună dimineața, Sănătate! Cum prevenim și tratăm toxiinfecțiile alimentare

acum 14 zile

Toxiinfecția alimentară este o afecțiune cauzată de consumul de alimente sau băuturi contaminate cu bacterii, virusuri sau paraziți.

Neatza cu Răzvan și Dani. Dependenţa de jocuri video, oficial, o boală

acum 14 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din București, alături de medicul psihiatru Gabriel Diaconu, ne explică cât de gravă este dependenţa de jocurile video, o boală asociată cu jocurile de noroc.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum poți să atragi abundența în viața ta

acum 14 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum poți să atragi abundența în viața ta.

Star Matinal. Acasă la excentricul milionar Cristian Ţânţăreanu: Medicul mi-a spus că dacă am grijă o să prind Crăciunul!

acum 17 zile

Astăzi mergem acasă la cel mai cool milionar, Cristian Ţânţăreanu! Super declaraţii şi totul despre planurile pe care le are excentricul afacerist.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să-ți faci copilul să renunțe la suzetă

acum 17 zile

Tot mai mulți părinți se confruntă cu problema suzetei. Cei mici pur și simplu nu doresc să o lase din gură. Până la vârsta de trei ani, specialiștii susțin că nu este grav, dar după această perioadă pot apărea o serie de probleme de sănătate.

Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu! S-a spus că e în stare vegetativă şi că a suferit al treilea infarct

acum 19 zile

Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Fosta soţie a artistului spune ce se întâmplă cu el după ce s-a spus că e în stare vegetativă, că a fost operat din nou şi că a suferit al treilea infarct.

Neatza cu Răzvan și Dani - Bună dimineața, Sănătate! Intoxicația cu ciuperci: semne și tratament

acum 19 zile

Ciupercile au o valoare nutritivă ridicată, însă pe lângă cele comestibile sunt și 50 de specii toxice. Intoxicația cu ciuperci poate fi extrem de agresivă pentru organism.

Mioara Roman, dusă de urgenţă la spital! A avut două episoade de pierdere a cunoștinței

acum 20 zile

Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a Mioarei Roman, după ce a fost dusă de urgenţă la spital! A avut două episoade de pierdere a cunoștinței.

Star Matinal. Mioara Roman, de urgenţă la spital! Ultimele informații despre stare ei de sănătate

acum 20 zile

Mioara Roman, de urgenţă la spital! Ultimele informaţii despre starea ei de sănătate, în clipul de mai sus.

Neatza cu Răzvan și Dani - Bună dimineața, Sănătate! Sângerările nazale, cauze și consecințe

acum 21 zile

Sângerările nazale poat avea, de multe ori, cauze crae nu reprezintă ceva grav, însă dacă totuși se pierde o cantitate mare de sânge există riscul apariției unei anemii.

Horoscopul Zilei 3 iunie 2019. Zodiile care au probleme de sănătate

acum 21 zile

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 3 iunie. Toate zodiile au început de săptămână plin, din păcate unele au probleme de sănătate.

1
2
3
4
5
»