Cautare: 3489 rezultate dupa tagul "sanatate"

Star News. Gina Matache, adevărul despre problemele de sănătate

acum 8 ore

Gina Matache trece printr-o perioadă mai grea din cauza unor probleme de sănătate. Mama Deliei a ajuns la Viena pentru investigaţii amănunţite şi a vorbit în premieră despre acest subiect.

Acces Direct. Mario Iorgulescu ar fi făcut progrese în ceea ce priveşte starea lui de sănătate. Tânărul nu a fost încă audiat pentru producerea accidentului

acum 2 zile

Mario Iorgulescu ar fi fost deconectat de la aparate şi ar fi făcut progrese semnificative în ceea ce priveşte starea lui de sănătate. Chiar şi aşa, tânărul nu ar fi fost încă audiat pentru producerea accidentului în care un tânăr şi-a pierdut viaţa.

Telemeaua de Sibiu. Cum se păstrează și cum o deosebim de falsurile de pe piață

acum 3 zile

Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din Piață Obor, ne prezintă cum se păstrează telemeaua de Sibiu și cum o deosebim de falsurile de pe piață.

Acces Direct. Artistul Săndel Mihai, probleme grave de sănătate: Am hernie de disc

acum 4 zile

Deşi are o familie fericită şi succes pe scenă, Săndel Mihai trece prin momente grele. Artistul a aflat, de curând, că suferă de o boală gravă şi că trebuie să se opereze de urgenţă.

Loredana Chivu s-a operat din nou! A recurs la o intervenţie care pare extrem de dureroasă!

acum 5 zile

Blonda este cunoscută pentru operaţiile estetice şi tratamentele ce au ajutat-o să se transforme într-o bombă sexy. Iar cea mai recentă operaţie a constat în introducerea unor fire în anumite părţi ale feţei. Cu toate acestea, Loredana Chivu spune că este obişnuită cu astfel de...

Star Matinal. Cum îți dai seama că suferi de depresie afli, în direct, de la specialist!

acum 5 zile

Invitată la "Star Matinal", Yolanda Crețescu, psiholog și psihoterapeut, a explicat cum putem să recunoaștem semnele unei depresii.

Oana Zăvoranu, declaraţii şocante în faţa judecătorilor

acum 6 zile

Oana Zăvoranu a făcut azi declaraţii şocante în faţa judecătorilor. Vedeta a povestit în ce stare şi-a găsit bunica în azil şi cum a scos-o de acolo cu forţa.

Star Matinal. Dr. Ionuț Leahu, sfaturi pentru o dantură perfectă

acum 6 zile

Invitată la "Star Matinal', echipa de medici din Clinicile dentare Dr. Leahu au explicat, în direct, ce trebuie să facem pentru o dantură perfectă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Atenție, femei! Cum să ai un par blond frumos și sănătos

acum 6 zile

Mădălina Vasile ,reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, dintr-un salon de înfrumusețare din Pipera, ne prezintă cum putem să avem un par blond frumos și sănătos.

Bună dimineața, Sănătate! Cum să ne ferim de virozele digestive

acum 6 zile

Simona Dragomir, specialistul în sănătate de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne explica cum putem sa ne ferim de virozele digestive.

Viorel Lis se deplasează din ce în ce greu şi nu mai vrea să iasă din casă!

acum 10 zile

Invitată la "Răi Da Buni", Oana Lis a dezvăluit, în direct, care este starea de sănătate a lui Viorel Lis: "S-a întors roată și trebuie să-l îngrijesc eu".

Acces Direct. Ana Maria, fiica lui Aurelian Preda, a izbucnit în plâns, în direct!

acum 10 zile

Ana Maria Preda, fiica regretatului cântăreţ Aurelian Preda face dezvăluiri cutremurătoare. Fata acuză că ar fi fost abuzată de bărbatul care s-a angajat să aibă grijă de ea ca un tată, după ce Aurelian Preda şi-a dat ultima suflare.

Acces Direct. Cătălin, prietenul artistului acuzat de abuz: Cred că aveau o relație, nu cred că era abuzată

acum 10 zile

Oamenii care i-au cunoscut pe Aurelian Preda şi pe cântăreţul de muzică populară acuzat, îşi fac, rând pe rând, curaj să apară. Şi vin cu dezvăluiri incredibile despre povestea care a pus pe jar showbizzul românesc.

Confidentul numărul unu al lui Aurelian Preda şochează cu dezvăluiri incendiare!

acum 10 zile

I-a fost alături lui Aurelian Preda, în ultimele zile de viaţă şi ori de câte ori, cântăreţul ajungea la Viena, apela la el! Este vorba despre confidentul lui Aurelian Preda, George Craioveanu. Bărbatul are detalii neştiute despre regretatul artist, dar şi despre cântăreţul pe care...

Acces Direct. Fiica lui Aurelian Preda, potop de acuzații!

acum 10 zile

Oamenii care i-au cunoscut pe Aurelian Preda şi pe cântăreţul de muzică populară acuzat, îşi fac, rând pe rând, curaj să apară. Şi vin cu dezvăluiri incredibile despre povestea care a pus pe jar showbizzul românesc.

Betty spune care este starea de sănătate a lui Florin Salam

acum 10 zile

Fiica lui Florin Salam spune adevărul despre starea de sănătate a tatălui ei! Betty a vorbit şi despre cum i s-a schimbat viaţa, de când a devenit mămică, dar şi despre ce proiecte muzicale pregăteşte

Star Matinal. La ce trebuie să fii atent când comanzi mâncare de la fast food

acum 11 zile

Invitat la "Star Matinal", Paul Anghel, director general ANPC, a explicat, în direct, care sunt cele mai dese probleme întâlnite la magazinele de tip fast food.

Star Matinal. Tot ce trebuie să știi despre fațetele dentare! Dr. Ionuț Leahu: Te ajută să pari mai tânăr

acum 11 zile

Invitată la "Star Matinal', echipa de medici din Clinicile dentare Dr. Leahu au explicat, în direct, ce sunt fațetele detare și cum se realizează.

Neatza cu Răzvan și Dani. Schimbările bruște de temperatură, pericol pentru sănătate. Cum să protejăm copiii

acum 12 zile

Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre modul în care schimbările bruște de temperatură afectează sănătatea.

Bună dimineața, Sănătate! Infertilitatea, cauze şi tratament

acum 13 zile

Viata moderna, cu toate provocarile ei – cariera, casa, distractii, alte prioritati – face ca oamenii sa amane conceperea unui copil, de multe ori prea mult, fortand limitele organismului uman, care nu sunt chiar asa de largi precum ne-am dori. Dupa varsta materna de 35 de ani, obtinerea unei...

1
2
3
4
5
»