Happy People
Anahi, gesturi tandre cu soțul în sala de sport. Bărbatul o săruta pasional în timp ce se antrenează

Publicat pe 07.02.2023 la 21:02. Actualizat pe 07.02.2023 la 14:37

Anahi arată senzațional la 39 de ani. Actrița petrece zilnic ore în sala de sport pentru a se antrena. Cine îi ține companie vedetei la antrenamente.

Anahi

Getty

Anahi este una dintre actrițele din filmul Rebelde și fostă membră a trupei RBD. Chiar și la 19 ani după încheierea filmului, vedeta continuă să frângă inimi cu trăsăturile frumoase și corpul bine lucrat. Acum Anahi are o familie fericită, un soț care o iubește și doi băieți de 2 și 5 ani.

Cine îi ține companie lui Anahi la antrenamentele din sala de sport

Anahi este căsătorită cu un politician din Mexic, Manuela Velasco. Acesta este guvernatorul statului mexican Chiapas. Bărbatul nu ratează nici o șansă de a-și arăta dragostea pe care i-o poartă actriței.

Recent, Anahi a postat un clip video pe contul ei de Instagram în care prezintă câteva secvențe din antrenamentul său de la sală. Într-un moment neașteptat, apare și soțul ei care o sărută pasional. Actrița nu pare surprinsă, semn că acesta este un gest obișnuit în relația lor. Cei doi se antrenează împreună și ambii au un corp fizic de invidiat. Chiar și după nașterea a doi copii, Anahi are o siluetă fără cusur.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

Citește și:

Nu este prima dată când vedeta promovează stilul de viață activ, aceasta a împărtășit de-a lungul timpului cu fanii săi de pe Instagram diverse exerciții pe care le realizează.

Actrița nu a mai apărut pe marile ecrane din 2015, însă și-a continuat cariera în muzică. Astfel, vedeta se bucură de aprecierea fanilor, comunitatea ei de pe Instagram numără peste 10 milioane de utilizatori, iar postările adună sute de mii de aprecieri.

Citește și:
În articolul

Anahi, gesturi tandre cu soțul în sala de sport. Bărbatul o săruta pasional în timp ce se antrenează

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp