Anahi, celebrul star din RBD, a recunoscut că are operații estetice. Cine este medicul care o face pe vedetă să arate fabulos

Publicat pe 25.10.2022 la 15:00 Actualizat pe 24.10.2022 la 21:22

Anahí a prezentat publicului său cine este chirurgul plastician, care a făcut-o să arate fabulos. Cântăreața și actrița în vârstă de 39 de ani a fost sinceră cu privire la procedurile efectuate de specialist.

Anahi

Getty

La mijlocul anului 2022, intervențiile estetice sunt încă un tabu în rândul multor persoane, mai ales dacă sunt vedete. Să vorbească deschis despre procedurile de chirurgie plastică la care au fost supuse este aproape de neconceput, însă realitatea este că multe dintre cele pe care le vedem zilnic în fața micilor ecrane au avut parte de cel puțin o intervenție de natură estetică.

Anahi și-a operat nasul. Cum arată vedeta după operația de rinoplastie și cine este responsabil de chipul fabulos al vedetei

Frumusețea este dezideratul oricărei femei, iar atunci când ești expusă unei lumi întregi și ai posibilitatea să îmbunătățești ceva la tine, răspunsul este aproape de fiecare dată același: Cu siguranță!

Acesta este și cazul celebrei Anahi, care a făcut furori în întreaga lume cu talentul, dar și cu frumusețea sa care a suferit ajustări. Anahí și-a prezentat public chirurgul plastician pe contul său de Instagram, unde este urmărită de aproape 10 milioane de conturi și a atras puternic atenția. Mulți sunt cei care se gândeau că nu a apelat la ajutorul medicului care face minuni cu bisturiul, însă ea nu s-a temut să recunoască.

Nu ne naștem perfecți, iar dacă avem posibilitatea să obținem rezultatele dorite, de ce nu să nu o facem!? Un pic de curaj și se rezolvă totul!

Citește și: Anahi, moment nostalgic pe rețelele sociale. Videoclipul postat de fosta membră RBD a emoționat fanii

Vedeta a spus că Dr. López Infante a fost cel care s-a ocupat de rinoplastia ei și profiul pe care îl are acum fosta membră RBD. "Acum câteva zile am fost la medicul meu, pe care îl iubesc foarte mult și îi sunt veșnic recunoscătoare. Știu că nu se vorbește despre asta și este întotdeauna un mister când cineva își face ceva, dar în viața asta nu îmi mai este frică de critici. Îmi iubesc nasul!”, a mărturisit soția senatorului Manuel Velasco.

Citește și: Anahí și-a sărbătorit ziua de naștere. Fosta membră RBD a postat un videoclip emoționant în mediul online

Anahí apare zâmbitoare alături de specialistul care a operat-o. În mesajul pe care Anahí l-a scris pe rețelele ei de socializare, a profitat de ocazie pentru a-și arăta recunoștința față de dr. López Infante și, de altfel, să-i facă și un pic de promovare. „Cred profund în puterea energetică de a-i recunoaște și de a le mulțumi celor care fac ceva pentru tine în viață”, a punctat vedeta.

În articolul

Anahi, celebrul star din RBD, a recunoscut că are operații estetice. Cine este medicul care o face pe vedetă să arate fabulos

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x